Je désire comparer des devis en rénovation et travaux de façades

 
* 1. Quels types de travaux de façade désirez-vous?
 
 
* 2. Combien de façades devront être traitées?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

9260 Flandre orientale

Woning uit 1963, waarbij de gevelsteen moet worden weggehaald om isolatieplaten (12 à 14 cm) te laten plaatsen. Daarna afwerken met gevelstrips. Het gaat om ongeveer 95 m² gaan. Het is een halfopen woning.

9200 Flandre orientale

We zouden de zijgevel van onze woning willen laten isoleren/bezetten. Het betreft de noordkant van onze hoekwoning (straatkant). Nu hebben we een rode baksteen met grijze voegen. De rest van de woning zal in deze steen blijven dus graag iets wat hier...

9290 Flandre orientale

Na het verwijderen van klimop dient de gevel gereinigd te worden. Halfopen woning gebouwd in 1975.

9280 Flandre orientale

Had graag de garage en een deel van de gevel laten uitwerken in thermowood verticaal geplaatst en een deel in crepi. Het gaat om meer dan 50 m² en 14 cm isolatie.

9230 Flandre orientale

Het is voor de reiniging van de voorgevel van onze woning uit 1969. De gevel bestaat uit silex en is zo'n 20 jaar geleden voor het laatst schoongemaakt.

9280 Flandre orientale

Had graag de garage en een deel van de gevel laten uitwerken in thermowood verticaal geplaatst en een deel in crepi. Het gaat om meer dan 50 m² en 14 cm isolatie.

9290 Flandre orientale

Enkel isoleren van een zijgevel (10 cm) ,waarop een raamwerk bevestigd wordt voor leien Woning voor de jaren 50. in 1972 volledige verbouwd. Ook voorzien van een dampscherm. Gevels zijn in gewone baksteen, waarvan een stuk gecementeerd is geweest.

9220 Flandre orientale

.Is een muur uit hout structuur die binnenin niet geïsoleerd is . Breedte +- 6m10 Hoogte +- 1m30. Dit is een muur die geschilderd is en die we van buiten wensen te isoleren. Woning van de jaren 70.