Je désire comparer des devis en rénovation et travaux de façades

 
* 1. Quels types de travaux de façade désirez-vous?
 
 
* 2. Combien de façades devront être traitées?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

9800 Flandre orientale

Ik zoek een offerte voor het bekleden en isoleren van de zijgevel van ons huis (bouwjaar 1930). Momenteel zijn de gevelstenen nog totaal onbewerkt.

9860 Flandre orientale

Dit is voor een halfopen woning van de jaren 60. Gevels in vrije gevelsteen. geen idee of er een spouw aanwezig. Ik wens deze gevel te isoleren. Werken voor vlak tegen de zomer.

9831 Flandre orientale

Ik wil gevelwerken voor mijn huis laten doen. Blijkbaar is de spouw te klein (2-3cm) om te isoleren. Vandaar dat we nu kijken naar het isoleren van de gevel met afwerking in crepi of steenstrips. || Om welk gebouw gaat het? : Vrijstaande woning || W...

9870 Flandre orientale

Dit is voor een woning van 2011 gerenoveerd en gebouw in 1978. Ik zoek nu een offerte voor de gevels in oranje gevelsteen te bekleden.

9850 Flandre orientale

Beste ons huis is een vrijstaand huis met wat hoeken en kanten. Qua oppervlakte heb ik geen idee. We hebben twee verdiepingen en een zadeldak. Stellingen zullen dus nodig zijn. Gevels zijn geschilderd en we wensen de verf nu weg te halen en op...

9820 Flandre orientale

Ik zoek een offerte voor het reiniging van de gevel tot 2 verdiepingen hoog. Dit is voor een woning origineel van 2005 met een plat dak. Gevels volledig in crepi. De woning is vrijstaand en alle 4 de gevels zouden moeten worden schoongemaakt.

9860 Flandre orientale

Vrijstaande woning waar ik de zijgevel waar de slagregen steeds tegen wens te reinigen . woning van 1990 die nog nooit gereinigd is geweest. Gevel in gewone gevelsteen.

9870 Flandre orientale

Ik zoek een offerte voor herstelling van barsten aan de zijgevel. Ik wens nu iemand om te kijken welke oplossingen er zijn. Gebouw van de jaren 30. Gevels zijn wit geschilderd.