Je désire comparer des devis en rénovation et travaux de façades

 
* 1. Quels types de travaux de façade désirez-vous?
 
 
* 2. Combien de façades devront être traitées?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

8340 Flandre occidentale

Ik heb een hoeve gekocht en ben aan het renoveren... er staat nu eens spouwmuur maar de stenen zijn afgrijselijk... zou deze willen verwijderen en crepi met isolatie aan hangen... indien mogelijk de onderste 50 cm met blauwsteen om spatten tegen te g...

8380 Flandre occidentale

Het balkon aan onze gevel dient volledig gerenoveerd te worden. Er is nu betonrot en de balustrade moet vervangen worden. Nadien bekleden van de gevel om de herstellingen te verbergen. Werk is eventueel te combineren met herstellen en waterdicht make...

8380 Flandre occidentale

Gevelreiniging van de voor en de achtergevel van een rijwoning. Gebouw van meer dan 100 jaar oud. Dit is een gevelsteen met daarboven een ander types steen.

8370 Flandre occidentale

Dit is voor een rijwoning waar ik de voorgevel wens te bewerken. Omdat er door de wind tegels wegvielen wens ik de gevel te bekleden. De gevel dient ook gereingd te worden. Gebouw van de jaren 50.

8300 Flandre occidentale

Ik zoek een offerte voor de gevel te zandstralen. Voegen uit te slijpen en op te voegen en eventueel gevel te renoveren. Gevel van 1930 waarvan we de baksteen weer in de oorspronkelijke kleur te krijgen.

8310 Flandre occidentale

Gevel van een gewoon rijhuis aan de achterzijde / tuinkant. De voegwerken zitten deels los en er zit een dubbele ladder in de bovenhoek. Woning van 1986. Gevel in vrije gevelsteen.

8377 Flandre occidentale

Ik zoek een offerte voor het isoleren en plaatsen van crepi op een halfopen gebouw. Gebouw van 1700 en de gevel zijn reeds bepleisterd en geschilderd.

8310 Flandre occidentale

Ik zoek een offerte voor het zandstralen, opvoegen en reinigen van de gevel. Dit is voor de voorgevel. Gevel in originele gevelsteen maar wel witte band geschilderd op de gevel. Reiniging voor na 20 oktober. Ook wens ik op de voorgevel eventueel de ...