Je désire comparer des devis en rénovation et travaux de façades

 
* 1. Quels types de travaux de façade désirez-vous?
 
 
* 2. Combien de façades devront être traitées?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

3900 Limbourg

We zoeken een offerte voor het reinigen van de gevel en ook eventueel te verven. Momenteel spouwmuren net geïsoleerd en daardoor hebben we vlekken op de gevel . Geschilderd gevel van 1958.

3990 Limbourg

Ik zoek offertes om de gevel te laten isoleren van mijn jaren 50 woning. Het gaat om een vrijstaande woning en een oppervlakte van in totaal 120 m².

3900 Limbourg

De gevels van ons huis willen we laten reinigen. Eerst zouden we de voorgevel laten aanpakken. Als we een goede prijs krijgen, mag ook de rest van het huis gereinigd worden.

3910 Limbourg

Ik zoek een offerte voor het reinigen en eventueel zandstralen van een gevel. Mijn woning werd gebouwd tussen 1965 en 1970. De gevels zijn in gewone baksteen.

3941 Limbourg

We zoeken een offerte voor de gevel te cementeren en isoleren. Halfopen woning gebouwd in 1910. De gevels is momenteel geverfd en gecementeerd. Momenteel wel barsten in de cementlaag.

3945 Limbourg

Een groot gemetst bijgebouw (L-vorm) in de tuin dat we willen laten bekleden met houten latjes verticaal + blauwe steen onderaan nodig. Vrijstaande woning van 2005, Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : Ongeveer 90m², ...

3920 Limbourg

gevelbekleding over 70m². Momenteel baksteen, graag PVC met een houten uiterlijk. in rood (zoals Noorse huisjes). Halfopen woning waar ik de drie gevels wens te bekleden.

3930 Limbourg

Ik zoek een offerte voor gevelreiniging. De woning is gebouwd in 1965. Het gaat in totaal om 3 gevels. Ze hebben tijdens het isoleren Latex lijm geknoeid.