Je désire comparer des devis en rénovation et travaux de façades

 
* 1. Quels types de travaux de façade désirez-vous?
 
 
* 2. Combien de façades devront être traitées?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

9300 Flandre orientale

Ik wil de muren van de binnenkoer van ons huis laten bepleisteren. Nu zie je de oude verflagen afschilferen en droge voegen. De oude afbladerende verflagen werden wel al grotendeels verwijderd.

9310 Flandre orientale

Ik zoek een offerte voor de gevels met crepi te isoleren. De woning is grofweg gebouwd in de jaren 50. Werken voor de zomer.

9300 Flandre orientale

devis pour rénovation des façades avants et arrièreres

9320 Flandre orientale

Ik zoek een offerte voor het bekleden van een achtergevel. Woning van 40 jaar oud. Dit is een gevel die deels beschilderd. Spouw in de gevel is reeds geïsoleerd

9310 Flandre orientale

Eigenaars, wij zoeken offertes voor gevelwerken, onze gevels bestaan uit bakstenen, het bouwjaar van de woonst is 1855, graag leien tegen de gevels plaatsen en isoleren.

9300 Flandre orientale

Ik wil gevelreiniging voor mijn woning. Nu pleistergevels, halfopen huis van 1975, opp. +80m², termijn zeker voor jan. 2018. Contact na 18u aub.

9340 Flandre orientale

Dit is een bedrijfsgebouw waar ik de voorgevel wens te bepleister. Momenteel staat hier een gewone gevelsteen. Ik wens enkel pleisterwerk op de muur te plaatsen. Dit is een gebouw van 1992.

9320 Flandre orientale

We hebben een verzakking gehad door een grote eik die op een meter van de woning stond. Deze is verwijderd geweest: Nu hebben wen wat last van voegen die uit de muur gevallen zijn en stenen die gebarsten. Voor de herstelling is het ongeveer 20 vierka...