Je désire comparer des devis en traitement de l'humidité

 
* 1. Où avez-vous un problème d'humidité?
 
 
* 2. Etes-vous propriétaire ou locataire du bâtiment à traiter contre l'humidité?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

3200 Brabant Flamand

Ik zoek offertes van vochtbestrijders uit de regio Aarschot. Dit is voor een woning die we verhuren. De verzekering heeft hier opgemerkt dat er opstijgend vocht is. Het is een rijwoning die momenteel bewoond is.

3270 Brabant Flamand

Graag had ik een offerte voor het impregneren van een onze gevel. Omdat onze gevelsteen het water absorbeert, zitten we met doorslaand vocht. Het gaat over een oppervlakte van ongeveer 75 m².

3290 Brabant Flamand

Er is vocht in de muren van ons huis, meer bepaald in een stuk dat een halve meter lager ligt dan de rest. Ik vermoed dat het om opstijgend vocht gaat. Het bouwjaar van ons huis is 1900.

3220 Brabant Flamand

Het gaat om een vrijstaande woning die we huren. De ventilatie is een probleem en daarom willen we het aanpakken. De huisbaas zal bij de afspraak aanwezig zijn.

3220 Brabant Flamand

Het gaat om een vrijstaande woning die we huren. De ventilatie is een probleem en daarom willen we het aanpakken. De huisbaas zal bij de afspraak aanwezig zijn.

3220 Brabant Flamand

Ons huis is volledig onderkelderd : 1/3 kelder op stahoogte, 2/3 kruipkelder. Sinds een aantal jaar is er teveel vocht, waardoor o.a. kleding (schoenen) beschimmelt.

3290 Brabant Flamand

Keldermuren zijn in betonblokken. Deze moeten tegen vocht afgeschermd worden. Ik dacht aan een soort spuitkurk maar misschien is een ander materiaal beter? Zou eerst willen weten of, het kan gebruikt worden als isolatie en tegen het vocht van onze ke...

3200 Brabant Flamand

Ik heb last van water in de kelder. We moeten om de zoveel tijd de kelder leeg pompen. Als het regent komt er een tiental centimeter water in te staan. Ik ben dus op zoek naar een definitieve oplossing.