Je désire comparer des devis en traitement de l'humidité

 
* 1. Où avez-vous un problème d'humidité?
 
 
* 2. Etes-vous propriétaire ou locataire du bâtiment à traiter contre l'humidité?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

9090 Flandre orientale

Vochtbestrijding voor een gevel. Vooral problemen aan de bovenkant van de gevel.

9040 Flandre orientale

We hebben problemen aan het plafond van elke kamer van de eerste verdieping. De vochtplekken zijn reeds een jaar merkbaar en worden steeds erger.

9032 Flandre orientale

Ik heb last van vochtproblemen in de muren van de garage. De problemen bevinden zich onderaan aan de muren. Het is een bel-etage. De woning is gebouwd in de jaren 70.

9050 Flandre orientale

Het gaat om een vrij nieuwe woning. Ze is reeds geïnjecteerd door de aannemer, maar we zien nog altijd opstijgend vocht. Het gebouw is van 2008. Gelieve na 17u contact op te nemen.

9000 Flandre orientale

Op de derde verdieping van een appartement dat ik verhuur is er een probleem met zwarte schimmel op de muren. Dit is sinds twee maanden zichtbaar, vooral bij slecht weer. Graag zo snel mogelijk contact want het is een dringende situatie. Gelieve te b...

9090 Flandre orientale

Sinds een tijdje hebben we een probleem met water in de kelder. We dachten eerst aan een lek in een zinken waterbuis maar nu denken we dat het om opstijgend grondwater gaat. We zijn op zoek naar een vochtspecialist.

9000 Flandre orientale

We vermoeden dat dit opstijgend vocht vanaf de benedenverdieping. Problemen al in het verleden aanwezig. Weederkerend probleem.

9030 Flandre orientale

Wij wensen offertes te ontvangen voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, waar de binnenmuur vochtig is ter hoogte vand e dakgoot van de buurvrouw (dit betreft een gemeenschappelijke muur met de buren). Wij ...