Je désire comparer des devis en traitement de l'humidité

 
* 1. Où avez-vous un problème d'humidité?
 
 
* 2. Etes-vous propriétaire ou locataire du bâtiment à traiter contre l'humidité?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

8550 Flandre occidentale

Geachte, In iedere hoek van de kelder is een 'caniveau' gemest. In één hoek loopt het grondwater over. Graag zou ik van uw dienst willen gebruik maken, voor een vaststelling. Met vriendelijke groet, Rony Wijckaert.

8554 Flandre occidentale

Het aanpalend terras van de buren ligt hoger dan onze vochtkering, waardoor er bij hevige regenval water naar binnen komt. Graag dus zo snel mogelijk prijs laten maken door een vochtspecialist.

8520 Flandre occidentale

Heel klein beetje vocht op de grond in de kelder, maar bepaalde muren staan wel vochtig. De woning is meer dan 100 jaar oud. Het is een halfopen bebouwing.

8510 Flandre occidentale

Wij zitten met vochtproblemen in de kelder. We merken water op op de muren maar vermoeden dat dit afkomstig is van grondwater. We zouden dit vochtprobleem willen aanpakken en onze kelder waterdicht maken.

8560 Flandre occidentale

We merken op het gelijkvloers dat het behangpapier loskomt aan de onderkant van de muren. De eerste keer dat we dit hebben opgemerkt, is twee jaar geleden. De problemen doen zich vooral voor op de gedeelde muur met de buren.

8520 Flandre occidentale

We hebben een gerenoveerde woning en de ramen werden onlangs vernieuwd. Er is echter al langer mos te zien op de buitenzijde, maar nu ook op het plakwerk aan de binnenkant. Ik wens nu de gevels te impregneren. We hebben ook een probleem met schimme...

8510 Flandre occidentale

Wij zoeken een een specialist voor het vochtprobleem in onze kelder. De muren vertonen barsten waardoor het water binnensijpelt. Hierdoor is ook de vloer vochtig.

8520 Flandre occidentale

Het betreft een gerenoveerde woning, ramen werden onlangs vernieuwd. Er is echter al langer mos waar te nemen op de buitenzijde, nu valt dit ook te merken aan het plakwerk aan de binnenkant. Ik wens nu de gevels te impregneren. Ook is er een proble...