Welkom bij Track En Trace Center

Over ons


Wilt u de brandstofkosten van uw vloot verlagen? De gepresteerde uren van uw werknemers beter opvolgen? Én uw service verder optimaliseren? Doe dan beroep op Track en Trace Center. Volgsystemen op maat van uw situatie zijn onze specialiteit.

Dankzij onze voertuigvolgsysteem blijft u steeds real time op de hoogte van uw volledige vloot. Raadpleeg via ons gebruiksvriendelijke online platform een mooi overzicht van uw voorwerpen of voertuigen. Bovendien kan u ook berichten uitwisselen tussen kantoor en voertuig dankzij onze speciaal ontworpen GPS-schermen.

Is er een voertuig gestolen? Dankzij onze Track en Trace modules vindt u uw voertuigen zo terug. We bieden niet volgsystemen aan voor uw vloot, maar ook voor apparaten zoals mobiele telefoons. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor uw situatie, of u nu over een kleine of grote vloot beschikt!

Gelegen te Leest, zijn we actief in heel Antwerpen. Wilt u meer weten over onze modules? Vraag dan hier een gratis, vrijblijvende en op maat gemaakte offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Track en Trace bieden we een totaalpakket aan om uw vloot te kunnen traceren, de werkuren van uw werknemers op te volgen en uw service te verbeteren. Hieronder een kort overzicht.

Vlootmanagement

Wilt u steeds van alles op de hoogte zijn? Kies dan voor een vlootmanagementsysteem in aankoop of leasing. Uw voertuigen of andere apparaten worden uitgerust met een black-box die alle start- en stopplaatsen registreert. Daarnaast volgt u uw voertuigen in real-time via ons platform zodat u alles perfect kan opvolgen.

Met onze systemen kan u indien gewenst zelfs zien wie chauffeer was en wie passagier dankzij onze badge-reader. Ideaal om de mobiliteitsvergoeding te berekenen en een onderscheid te maken conform de CAO Bouw en CAO Metaal.

Mobiele tracking systemen

We hebben mobiele tracking modules die over een zeer sterke batterij beschikken en daarom niet moeten worden ingebouwd. Dat kan in sommige gevallen zeer handig zijn. In stanby modus kunnen dergelijke mobiele modules tot 6 jaar meegaan.

Dat hangt ook af van de instellingen die u verkiest: zo kan u om de paar uur een update laten geven van de positie, maar ook om het kwartier. U kan deze instellingen ten allen tijden vanop afstand veranderen, noodzakelijk wanneer er zich een diefstal heeft voorgedaan!

Een zeer gebruiksvriendelijk online platform

Waar u zich ook bevindt, u kan via een internetverbinding steeds alle gegevens raadplegen. U heeft geen software nodig, enkel uw paswoord. Wij zorgen dat het overzicht dat u raadpleegt steeds goed beveiligd is voor buitenstaanders. Alleen u kan uw voorwerpen en voertuigen tracken.

Wil u met meerdere gebruikers op één account gelijktijdig werken? Dat kan, u stelt de rechten per gebruiker makkelijk in zoals u dat wenst.

GPS met communicatiemogelijkheden in beide richtingen

Via ons platform dat u via elk gewenst apparaat kan beheren, communiceert u makkelijk met uw chauffeurs. U verstuurt opdrachten, berichten en adressen via onze speciaal ontworpen Garmin GPS. Dat bespaart heel wat tijd én misverstanden.

Temperatuurregistratie

Met onze sensoren beheert u de temperaturen in uw voertuigen. Ideaal voor voertuigen met een koelcel. U kan zelfs differentiëren tussen verschillende zones binnen voertuigen en alles nauwgezet opvolgen.

Wilt u op de hoogte gehouden worden als bepaalde temperaturen overschreden worden? Geen probleem, u krijgt dan een sms en/of email, de keuze is aan u. Met dergelijke transportrapporten hebt u meteen een beentje voor op concurrenten!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Track En Trace Center
Fazantenstraat 37 
B-2811 Leest, Belgium
BTW: BE0452.664.356
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.