Welkom bij Tora Dakwerken

Over ons


Tora Dakwerken is een onafhankelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in dakbouw, renovatie, isolatie en gevelbekleding. We zijn voornamelijk actief in Limburg, België, maar we kunnen ook bouwplaatsen in andere regio’s accepteren als u daarom vraagt. Zo kunnen we bijvoorbeeld in Oost-Vlaanderen werken. We doen ons werk al zo’n 15 jaar zorgvuldig en serieus.

Dakbedekking en maandelijkse dakbedekking

Wij bouwen of renoveren uw dak volgens uw wensen. Onze knowhow omvat zowel platte EPDM-daken (voor waterdichting) als hellende daken. Wij zorgen voor uw werk, of het nu bestaat uit leisteen of tegels. Naast isolatie bieden we ook een maandelijkse dakbedekkingsservice aan. Ook hier kan het een kwestie zijn van bouwen of renoveren, met robuuste en degelijke materialen van zeer hoge kwaliteit. Voor complexe ontwerpen werken we altijd samen met een competente architect. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over technische problemen. Tot slot nemen we ook de installatie van Velux-ramen voor schuine daken in onze dienstverlening op.

Isolatiewerkzaamheden

Tijdens de werkzaamheden aan het dak kunnen we van de gelegendheid gebruik maken om met zeer goede materialen en een efficiënte en zorgvuldige methode kwaliteitsisolatie te ontwerpen. Zo passen we bijvoorbeeld de sarking methode toe, die vaak wordt aanbevolen voor dakisolatie. Dankzij deze isolatieservice kunt u snel besparen dankzij een aanzienlijke vermindering van het energieverlies. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Gevelbekleding

Tora Dakwerken biedt ook de mogelijkheid om uw gevel te bekleden of opnieuw te bekleden. Ook hier gebruiken we alleen uitstekende, duurzame en milieuvriendelijke materialen. Dankzij deze duurzaamheid en de goede isolatie die we installeren, wint u financieel op korte, middellange en lange termijn. Wat betreft de materiaalkeuze bieden wij een gevelbekleding in hout, leisteen, glijbanen of trespa aan. Er is dus voor elke smaak wat wils, maar de renderings zijn allemaal visueel aantrekkelijk en esthetisch aantrekkelijk.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Als u geïnteresseerd bent in een onafhankelijk bedrijf met een sterke ervaring en een kostbare knowhow, staan wij tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden. Wij kunnen u snel een gratis offerte geven als u ons daarom vraagt. We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Tora Dakwerken
Ziepstraat 5
3680 Maaseik, België
BTW: BE0826500772
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .