Welkom bij TERRA GROUP CONSTRUCT SPRL

Over ons


Terra Group Construct SPRL is gevestigd in Lens, in de provincie Henegouwen in het Waalse Gewest. Gelegen ten zuidwesten van Brussel en ten noorden van Bergen, biedt ons bedrijf u een brede waaier van diensten aan: tuinhuisje, metselwerk, totale renovatie (aannemers), isolatie, dakisolatie, kleine werken, herstellingen, schilderwerken, plafondwerken.

Doe een beroep op ons voor verschillende diensten

Tuinhuisje

Wij monteren uw tuinhuisje volgens de geldende stedenbouwkundige voorschriften in uw gemeente. Wij bouwen dit gebouw met waterdichte en duurzame materialen om uw tuingereedschap en andere apparatuur weerbestendig op te bergen.

Metselwerk

Wij bouwen en onderhouden de kwaliteit van uw muren. Het herstellen van een gevel, het aanbrengen van een scheidingswand, het opvullen van scheuren met de juiste coating, het aanbrengen van een spijker of kolf, hier is een kort overzicht van het werk dat wij voor u doen.

Totale renovatie (aannemers)

Wij voeren het volledige onderhoud van uw professionele gebouwen uit om de duurzaamheid van uw werkplek te garanderen. Van het ruwe werk tot de afwerking voeren we toegepast werk uit voor een harmonieus resultaat.

Isolatie

Wij verbeteren de energieprestatie van uw gebouw door middel van onze isolatiewerkzaamheden. Door eenvoudigweg ramen te vervangen kunt u geld besparen en uw ecologische voetafdruk beperken. We zetten ook al onze vaardigheden in om de isolatie van muren en vloeren uit te voeren.

Dakisolatie

Wij voeren de isolatie van uw dak uit die een bron van energielekkage kan zijn. Glaswol, steenwol, minerale wol, elke isolatie heeft specifieke kenmerken die wij aan uw wensen zullen aanpassen.

Kleine banen

Bespaar tijd en geld door onze diensten aan te vragen. Wij beschikken over de kennis van de apparatuur die het beste bij uw behoeften past: demontage van bedden, reparatie van meubels, plaatsing van hekken, enz.

Reparaties

Wij verlengen de levensduur van uw beschadigde artikelen: vervanging van een sprinklerinstallatie, sluiterbladen, brievenbussen, enz.

Schilderwerk

Wij zorgen voor een serieuze en zorgvuldige voorbereiding van uw te schilderen oppervlakken. Wij strippen, schuren en repareren onvolkomenheden voor het leggen van de bekleding en leveren een schone, gladde wand met een nieuwe look naar uw smaak.

Plafondwerk

Om uw muren te regenereren met een betere energie-efficiëntie en geluidsisolatie, zal dit werk de sleutel tot uw comfort zijn.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Doe een beroep op onze kwaliteitsdiensten die erkend zijn door alle professionals in de sector en ontvang een gratis offerte.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
TERRA GROUP CONSTRUCT SPRL
Rue Du Sabot 23 
7870 Lens, Belgium
BTW: BE0665.717.730
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.