Je désire comparer des devis pour un terminal de paiement

 
* 1. Quel type de terminal de paiement recherchez-vous?
 
 
* 2. Désirez-vous acheter ou louer le terminal de paiement?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

3010 Brabant Flamand

Ik zou graag een mobiele betaalterminal hebben voor mijn zaak als loodgieter.
Nu geen toestel, huur/kopen kan beide in de offerte, met banccontact enkel, best via GPRS.

3012 Brabant Flamand

We zoeken een andere toonbankterminal voor de tandartspraktijk. We zijn nu bij Keyware. We ontvangen graag offertes voor zowel huren als kopen, enkel voor bancontact. Kabel is hier aanwezig. Graag contact via e-mail.

3000 Brabant Flamand

We zoeken een mobiele betaalterminal voor in het restaurant. Offertes om een toestel te huren of te kopen zijn allebei welkom. Betalen met bancontact en visa is vereist.

3020 Brabant Flamand

Ik ben kunstfotograaf. Ik zoek nu een mobiele betaalterminal waarmee ik op de baan kan gaan. Ik wil opties nog open houden, dus offertes om te huren of te kopen zijn beide welkom.

3012 Brabant Flamand

We zullen opstarten met een winkel starten. Alles in de zaak. Aanlsutiing op telefoonlijn of internelijn. Start tegen juni.

3090 Brabant Flamand

Het is een bedoeling voor een betaalterminal voor een school. Toestel zou dienen voor twee of meer rekeningnummers geld zou kunnen worden geplaatst. Momenteel is dit enkel nog mogelijk op een rekeningnr. Aansluiting of wifi of lanlijn. Bereikbaar van...

3000 Brabant Flamand

We zoeken een toonbankterminal voor een kledingwinkel. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, kabel of wifi zou er zijn.

3000 Brabant Flamand

We zoeken een mobiele terminal voor onze VZW. We hebben deze nodig van 21 maart tot 29 maart, enkel voor Bancontact, via GPRS of sim-kaart.