Je désire comparer des devis pour un terminal de paiement

 
* 1. Quel type de terminal de paiement recherchez-vous?
 
 
* 2. Désirez-vous acheter ou louer le terminal de paiement?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

3680 Limbourg

Dit is voor handelszaak. Ik ben enkel in de zaak zelf actief. Er is internet en wifi. Sinds gisteren is de betaalterminal stuk en ik zoek nu een oplossing voor nog 9 maanden. Enkel Bancontact.

3680 Limbourg

Dit is voor een opstart handelszaak. Toonbankterminal aan te sluiten op wifi. enkel bankkaarten./

3630 Limbourg

Ik wil een betaalterminal voor mijn kapsalon. Er is momenteel geen terminal aanwezig. Het is de eerste keer dat ik zoiets ga gebruiken, dus ik wil zoveel mogelijk vergelijken. Er is wifi aanwezig in de zaak.

3600 Limbourg

We willen een andere mobiele terminal voor in ons restaurant. We zijn momenteel bij Worldline. Graag offertes voor zowel huren als kopen, enkel Bancontact. Het kan via wifi.

3660 Limbourg

Dit is voor een voedingscoach. Ik zoek een betaalterminal te gebruiken in de zaak vooral maar eventueel ook de baan. Graag een aankoopofferte.

3660 Limbourg

Momenteel heb ik een betaalterminal van athos en worldine maar wens nu een prijsvergelijking voor andere leveranciers door te voeren. Betaalterminal voor een horecazaak, kassasysteem is reeds voorzien.

3600 Limbourg

We zoeken een andere toonbankterminal voor in onze B&B. Nu zijn we bij Ingenico. Graag offertes voor een terminal die Bancontact, Visa en andere kaarten aanvaardt. Kan via kabel.

3600 Limbourg

Ik heb 4 taxi's. We zoeken nu een offerte voor een betaalterminal voor in de centrale en één voor elke taxi. Gebruik van bank en kredietkaarten.