Ik zoek...

Gratis offertes binnen 48u
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Telecom - Automobiel - Andere

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
GSM operatoren voor particulierenGsm tarieven vergelijkenHet gaat om 3 sim-kaarten, onbeperkt bellen en 4G. Ik ben nu bij Base.
GSM operatoren voor particulierenNieuw GSM-abonnement, HerenthoutIk zoek een nieuw abonnement. Momenteel ben ik bij Telenet, ik heb een Kong abonnement. Ik wens tarieven te vergelijken.
Verhuisfirma'sVerhuisfirma nodig in Menen.Ik woon in Menen en verhuis naar een nieuw appartement, ook in Menen. Het appartement is op eerste verdieping. De verhuis voor in de loop van maart, waarschijnlijk één van de laatste weekends.
GSM operatoren voor particulierenGsm tarieven vergelijken voor een particulier in Sint NiklaasVandaag heb ik een abonnement bij Orange via mijn werk. Omdat ik verander van werk, zoek ik nu iets voor mezelf. Ik heb wel geen idee van het pakket.
Verhuisfirma'sVerhuizen uit appartement in Deurne naar woning in MerelbekeIk wil graag verhuizen van mijn huurappartement gelegen in de Pieter Van Isackerlaan 2 bus 1 te 2100 Deurne naar Hoogstraat 7 te 9820 Merelbeke (woning)
Verhuisfirma'sVerhuisfirma voor verhuis Zele naar BrusselIk verhuis van Oost-vlaanderen naar Brussel. Verhuis naar Brussel stad. Verhuis is gepland voor februari. Voor de verhuis is zeker een verhuislift en camionette nodig.
Verhuisfirma'sVerhuis van De Panne naar Munchen (Duitsland)Graag zou ik een offerte van u ontvangen voor een verhuizing van De Panne (België) naar München in Duitsland.

Het handelt zich om ongeveer 7.3 cbm. aan inboedel o.a.:
1x Dubbel bed (1,6m x 2,0m)
1x Matras (1,6m x 2,0m)
1x Eet tafel (1,47m x 0,95m)
4x Stoel
1x Kast (0,77m x 1,47m)
2x Nacht tafel (0,39m x 0,41m)
20x Standaard verhuis dozen

Afgezien van het bed is de rest nog ingepakt van de vorige verhuizing en is ondergebracht in een garage op de begane grond.

De woning in München bevind zich op de tweede verdieping en heeft geen lift toegang. Ik ben flexibel met het datum van de verhuizing, al zou ik dit graag binnen een maand al doen.

Verhuisfirma'sVerhuizen tweede verdieping AntwerpenIk wil een firma voor de verhuis. Nu woon ik in Sint-Job-int-Goor, maar ik trek naar een appartement in stad Antwerpen. Normaal gezien verhuis ik op 27 januari.
GSM operatoren voor particulierenGSM-tarieven vergelijken | 5 toestellenIk wil gsm-tarieven vergelijken voor 5 toestellen. We zitten nu bij Telenet en betalen ongeveer 220 euro per maand.
GSM operatoren voor particulierenGsm tarieven vergelijken voor een particulier in HaalertMomenteel zijn we bij orange voor dolfijn abbonment voor 20e. Soms komen we wel niet toe vooral door mobiele data. 2 gsm's.
Verhuisfirma'sAanvraag Verhuisfirma's te AntwerpenWij zoeken offertes voor een verhuisfirma, wij verhuizen naar een bedrijfspand, wij hebben nood aan een verhuislift, een verhuiswagen met chauffeur en verhuisdozen, graag ontvangen wij een vakman ter plaatse om hem verder in te lichten.
Verhuisfirma'sVerhuisfirma voor een appartement in Blankenbergeik zoek een verhuislift , een vrachtwagen en twee verhuizers. Dit is voor verhuis van een appartement op derde verdieping Naar een appartement op gelijkvloers. Verhuis in december, 90km verder.
GSM operatoren voor particulierenGs trarieven voor een particulier in LichtaartDit zijn voor twee toestellen in privé gebruik. Een toestel wordt vrij veel gebruikt, het andere praktisch nooit. Een daarvan wordt af en toe van of naar het buitenland gebruikt om te sms'en. Momenteel ben ik bij mobistar voor een maandelijks bedrag rond de 30-35€ voor de twee toestellen. Soms is dit wat meer , soms wat minder. Ik heb nu ook een Ipad waarmee ik van plan ben af en toe internet te gebruiken. Vandaar dat ik van verschillende providers de gsm tarieven wens in te kijken met daarin ook een mogelijkheid tot internet.
GSM operatoren voor particulierenMobiele telefonie voor een particulier in HallaarDeze gsm is volledig voor privégebruik. Dit houdt wel in dat ik op vrij regelmatige basis bel of sms naar en van het buitenland. Ik heb nu Telenet als provider voor een tarief van zo'n 40€ maandelijks. Ik zoek vooral een goedkoper tarief.
GSM operatoren voor particulierenMobiele telefonie voor particulier uit AntwerpenIk ben in het bezit van een GSM toestel waarmee in tussen de 300 en 400 minuten bel per maand. Mijn huidig abonnement is bij proximus waar ik een pakket heb TV, Tel, internet en mobiel. Ik ben op zoek naar een abonnement waarmee ik veel kan bellen en veel op het internet kan zitten. Het versturen van berichten is niet zo belangrijk.
GSM operatoren voor particulierenVergelijking mobiele tarieven voor een particulier uit BeerselMomenteel betaal ik 8 euro per maand voor een abonnement bij Mobistar. Hiermee kan ik dan bellen en een paar sms sturen. Ik zou graag een vergelijking krijgen wat ik bij de ander operatoren kan krijgen welk misschien voordeliger is voor mij.
GSM operatoren voor particulierenParticulier uit Brugge is op zoek naar een nieuwe provider mobiel telefonieWij hebben twee gewone GSM en we betalen momenteel 85 euro voor de twee samen bij euphony. Ik ben op zoek naar een programma waarmee in ongelimiteerd kan bellen en af en toe stuur ik ook een sms maar zeer weinig. Mobiel internet heb ik niet van doen. Het gaat vooral over de prijs van het abonnement.
GSM operatoren voor particulierenParticulier is op zoek naar een vergelijking van mobiele tarieven.Momenteel gebruik ik mijn gsm vooral om te bellen en sms berichten te versturen. Ik heb een abonnement bij Mobistar.
GSM operatoren voor particulierenMobiele telefonie voor een particulier in AntwerpenDit is voor enkel privé gebruik. Hier zit ook af en toe naar of vanuit het buitenland bellen. Mijn huidige provider is Proximus, met een zeer schommelde rekening van meestal rond de 60-70€ per maand. Soms heb ik uitschieters naar de 300€.
GSM operatoren voor particulierenParticulier in LOMMEL wil mobiele tarieven vergelijken.Wij beschikken in ons gezin over vijf GSM toestellen waar wij gebruik maken van een prepaid kaart om te bellen en te sms van Base. De kinderen die verbruiken veel sms en ook begint de interesse te groeien voor mobiel internet.

Meer voorbeelden