Welkom bij Tech at home

Over ons


Tech At Home is uw trouwe installateur voor elektriciteit, centrale verwarming, sanitair en ventilatie. Wij bij Tech At Home staan voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en een persoonlijke service.

Tech At Home komt bij ter plaatse kijken naar wat er mogelijk is om aan uw noden te voldoen. Het is van groot belang om op dezelfde golflengte als onze klanten te zitten, daarom dat we er op staan persoonlijk contact te hebben.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Elektricitei

Zowel in nieuwbouw als renovaties helpen we u verder met uw elektriciteit. We helpen u ook natuurlijk verder met een goede keuring van uw elektriciteit om zo na te gaan of deze nog volledig up-to-date is en aan alle normen voldoet.

Maar ook het plaatsen van nieuwe elektriciteitskabels, een nieuwe zekeringskast, of nieuwe stopcontacten doen wij. Dit na een goed overleg om zeker te zijn van wat u wilt en hoe wij dit kunnen oplossen. We werken voor zowel particulieren, als KMO’s, etc.

We kunnen u ook verder helpen met domotica om bijvoorbeeld uw rolluiken te automatiseren, maar ook videofonie en meer.

Centrale verwarming

Uw centrale verwarming is ook in goede handen bij Tech At Home. Onze trouwe partner in centrale verwarming is Viessmann. Zo helpen we u bij verschillende soorten verwarming.

Verwarmt u met een warmtepomp of condensatieketel? Wij helpen u met de herstellingen van welke centrale verwarming dan ook. We kunnen voor ook het onderhoud van uw centrale verwarming en uw ketels in orde brengen.

Condensatieketels en warmtepompen zijn zeer milieubewuste manieren van verwarmen, daarom zijn dit ook onze expertises. Wij denken aan de wereld van morgen.

Sanitair

Met sanitair bedoelen voornamelijk badkamers. En met onze ervaring kunnen we u een badkamer op maat bezorgen. We helpen u met de installatie van al uw sanitaire toestellen en noden. Wilt u uw oude badkamer een nieuwe look geven? Dan kan u bij ons terecht voor de plaatsing van een nieuw bad, of een nieuwe toilet.

Wanneer uw badkamer lijdt onder kalkaanslag, dan kan het misschien tijd zijn om te investeren in een waterverzachter. Hiermee zal het percentage kalk in uw water onder controle gebracht worden.

De nieuwste trend onder toiletten is het hangtoilet. Deze vervangen de ouderwetse toiletten met een voet, en ogen veel mooier.

Ventilatie

Ventilatie is een noodzakelijk goed in uw woning. Het zorgt ervoor dat vocht en slechte geuren worden weg gehaald, en brengt frisse gezonde lucht in uw woning.

Vocht is namelijk één van de vijanden van uw woning. Investeer daarom in een goed ventilatiesysteem. Wij helpen u bij de plaatsing van deze systemen. Onze trouwe partners zijn Renson en Zehnder.

Een goed geventileerd huis geeft u een betere nachtrust en meer concentratie. U ziet de voordelen dus.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Tech at home
Baaigemstraat 331 
Gavere 9890, Belgium
BTW: BE0505905577
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.