Zonnepanelen op golfplaten

De voordelen van zonnepanelen

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!

Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Wat is uw (geschat) jaarlijks elektriciteitsverbruik?
 
 
* 2. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 3. Bent u ook geïnteresseerd in een thuisbatterij?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Zonnepanelen op golfplaten: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen voor een tuinhuis - Lochristi
Ik zou zonnepanelen op mijn tuinhuis willen plaatsen. Op dit dak liggen golfplaten. Ik zoek nog voor 3000 kWh bij te leggen.
Zonnepanelen op een loods - Woesten
Ik zou de opties wensen te bekijken om zonnepanelen te plaatsen op een loods die losstaat van de woning. Deze loods heeft een dak met golfplaten. Ik heb geen idee van verbruik. Dit is voor een landbouwbedrijf.
zonnepanelen op garage voor een woning in Kortenaken
Eigen Woning. Ik zou de opties wensen te bekijken voor zonnepanelen te plaatsen op een garage los van de woning. Deze heeft een golfplaten dak van de jaren 90. Woning zelf is van de jaren 60. Liefst bellen late namiddag.
Zonnepanelen op dak en op dakplaten plaatsen
zonnepanelen voor een vrijstaande woning van 1970 met zowel een hellend als plat dak. 146€ per maand aan stroom met 2 bewoners. Dakpannen dak en een deel metaal platen.
Zonnepanelen op dak met profielplaten (dak van loods) plaatsen
Eigenaars, wij hebben een dak met profielplaten (betreft het dak van onze loods), wij kennen de grootte van ons dak niet precies, dit zou voor ons bedrijf zijn.
Zonnepanelen op loods van restaurant plaatsen
We zoeken zonnepanelen voor op ons restaurant. Liefst op de loods met golfplaten en zuidgericht, 55000-60000 kwh, opp. +100m² zeker. Wanneer is te bespreken.
Haal de zon in huis met zonnepanelen