Zonnepanelen malle

De voordelen van zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen in Malle? Dat is een uitstekend idee. Met zonnepanelen bespaart u gemiddeld 800 euro per jaar op uw energiefactuur. Bovendien zijn zonnepanelen de afgelopen jaren fors goedkoper geworden, terwijl het rendement alleen maar is gegroeid. Benieuwd naar uw rendement? Vraag uw gratis offertes van onze zonnepanelen installateurs te Malle!

Prijs zonnepanelen Malle

De prijs van zonnepanelen is de afgelopen jaren fors gezakt. In 2000 betaalde u al snel € 20.000 of meer voor een zonnepanelen installatie. Vandaag liggen de prijzen een pak lager. Een gemiddeld gezin van 4 personen heeft met een budget van € 6.000 genoeg voor een installatie die haar volledige elektriciteitsverbruik dekt. Gevolg? Uw elektriciteitsfactuur smelt als sneeuw voor de zon!

Zonnepanelen plaatsen blijft een investering, maar die hebt u binnen 8 à 11 jaar terugverdiend. Daarna maken uw zonnepanelen alleen maar winst. De huidige generatie zonnecellen gaan minstens 25 jaar mee. Dit maakt dat zonnepanelen kopen één van de meest rendabele investeringen van het moment is, veel winstgevender dan een spaarboekje bijvoorbeeld.   

Zonnepanelen installateurs uit Malle

Wenst u meer info over zonnepanelen plaatsen? Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar een betrouwbare zonnepanelen installateur. Vul ons formulier in en wij brengen u in contact met de beste zonnepanelen installateurs uit de regio Malle.  Deze dienst is volledig gratis en u heeft geen enkele aankoopverplichting. 

Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Wat is uw (geschat) jaarlijks elektriciteitsverbruik?
 
 
* 2. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 3. Bent u ook geïnteresseerd in een thuisbatterij?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Zonnepanelen malle: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen voor een huis in Malle
Wij zouden graag zonnepanelen installeren. Er zijn twee mogelijkheden om de zonnepanelen te plaatsen: op het zadeldak (dakpannen) of op ons plat dak. Wij hebben gemiddeld jaarlijks verbruik van 5.000 kwh. De elektrische kabels zijn voorzien en het huis is van 2013.
Haal de zon in huis met zonnepanelen