Zonnepanelen

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Wat is de totaal beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen?
 
 
* 2. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 3. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen hellend dak voor woning in Kapellen
Wenst zonnepanelen voor op een hellend dak. Zuid-Oosten. Woning van 1930 maar dak is recent vernieuwd.
Zonnepanelen pannendak voor woning in Blankenberge
Zonnepanelen gewenst voor op een hellend pannendak. Zuidoosten.
Zonnepanelen hellend dak voor een woning te Lommel
Op een hellend dak gericht naar het Zuid-Oosten. Pannendak van 1976. Vijf personen in de woning.
Zonnepanelen op zuidgericht dak in Wingene
We zoeken zonnepanelen voor op ons huis. We hebben een hellend pannendak, zuidgericht. Dit is voor 2 personen (alles op elektrische verwarming), bouwjaar 1965.
Zonnepanelen op een hellend dak
Ik wens zonnepanelen op een hellend dak, oppervlakte 200 m². Energieverbruik per jaar is 5800 kWh.
Zonnepanelen voor mijn huis in Berendrecht
Voor op mijn huis wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak of plat dak, 4 personen. De woning werd meer dan 10 jaar geleden gebouwd.
Zonnepanelen op een loods in Genk
Dit is voor een loods aan kantoorruimte. Geen idee van het verbruik. Dit is een dak van sandwichpanlen. Het gaat om ongeveer 480m². Het gebouw is 8 jaar oud.
Zonnepanelen voor een piramidedak | Poperinge
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een piramidedak met dakpannen. De oppervlakte is nog nooit nagemeten. De woning is 21 jaar oud.
Zonnepanelen voor een hellend leiendak in Dendermonde
Voor op mijn huis zoek ik zonnepanelen. Ik heb een hellend leiendak, zuid-oost gericht en heb een verbruik van 7200 kWh. Het huis is van 2008.
Zonnepanelen op zuidelijk gericht dak
Ik ben op zoek naar zonnepanelen. Mijn dak is zuidelijk gericht met een helling van 35° en is reeds geïsoleerd. Ons verbruik schommelt rond de 5000kw.
Zonnepaneelinstallatie (zuid-oosten) in Nieuwerkerken
Wij wensen zonnepanelen op ons hellend dak, gericht naar het zuid-oosten. Het dak heeft een helling van 20 graden. Het huishouden bestaat uit 2 personen, maar we hebben een verbruik van 3750 kWh.
Zonnepanelen hellend dak te Herselt
We ontvangen graag offertes voor zonnepanelen op een dak gericht naar het zuiden. Het gaat om een verbruik van 4750 kWh. Het dak heeft een helling van 35 graden. Het huishouden bestaat uit 3 personen.
Zuidelijk gericht dak met natuurleien | Ideaal voor zonnepanelen?
Ik zou graag zonnepanelen plaatsen op mijn dak. Het dak heeft een zuid-oostelijke oriëntatie, maar er liggen wel natuurleien op. Is mijn dak dan geschikt voor zonnepanelen?
Zonnepanelen voor bed&breakfast te Brugge
We zouden zonnepanelen willen op ons hellend pannendak, zuidelijk gericht, voor het verbruik van 3 personen. De maximum dakoppervlak is 100 m². Op nr. 30 hebben wij een Bed&Breakfast (met 3 kamers) en hierop hebben wij een plat dak met roofing. Wij zitten qua verbruik bijna aan 40000kW/jaar.
Koppelwoning zoekt zonnepanelen voor woning in Zottegem
Het is voor een koppelwoning met een plat dak en een alleenstaande villa met een zadeldak. De ruwbouw is zo goed als af voor beide woningen. Deze woning zijn eigendom van mij en mijn zoon. Graag enkele offertes voor zonnepanelen, aub.
Extra zonnepanelen op hellend dak (Bredene)
Wij hebben op dit moment al zonnepanelen. Dit is op een hellend dak. Wij zouden er meer willen bijleggen. De woning is gebouwd in 1980.
Zonnepanelen voor een dak met kepers in Knesselare
Ik zou graag de opties wensen te bekijken voor de zonnepanelen te plaatsen op ofwel een hellend dak of een plat dak. Het hellend dak zijn kepers van de jaren 30 maar is wel geïsoleerd. Plat dak is van een aanbouw van 2008.
Zonnepanelen voor een woning in Houthalen-Helchteren
We hebben reeds zonnepanelen, maar omdat deze nooit voldoende rendement hebben gehaald zou ik deze eventueel te wensen vervangen of uitbreiden. De huidige instaltie dateert van 2007. Onze woning is van 1985.
Zonnepanelen voor mijn huis in Schilde
Voor op mijn huis wil ik een 2de installatie zonnepanelen. Er komt namelijk een zwembad, dus ik wil zeker voor 1700 kWh aan panelen leggen. Het is een plat dak is dit. Het bouwjaar van de woning is 1959.
Zonnepanelen voor 3 woningen in Zottegem
Ik wens offertes te vergelijken voor zonnepanelen voor 3 woningen: een koppelwoning met een plat dak (de ruwbouw wordt momenteel afgewerkt) en een alleenstaande villa met een zadeldak (dat nog gelegd moet worden). Deze woningen zijn eigendom van mij en mijn zoon.
Zonnepanelen voor een bungalow in Hamme
Wij zouden graag zonnepanelen plaatsen op het dak van onze bungalow (1977). Dit is een hellend dak van ongeveer 100 m², bestaande uit leien, zuid/west georiënteerd. Ons gezin bestaat uit 2 personen met een geschat jaarlijks elektricteitsverbruik van 4.000 kWh. Wij willen de werken in september 2018 laten uitvoeren.
Zonnepanelen op een roofing dak
Ik zou offertes willen ontvangen voor het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak bestaande uit roofing. Dit is voor een gebouw van 1974n maar het dak is 4 jaar geleden vernieuwd.
Zonnepanelen plaatsen op vernieuwd dak (Gentbrugge)
Ik zou offertes willen vergelijken voor het plaatsen van zonnepanelen op een recent vernieuwd dak in dakpannen. Het gebouw is oorspronkelijk van de jaren 30. We hebben een verbruik van ongeveer 4000kW en het dak is zuidoostelijk en zuidwestelijk gericht.
Zonnepanelen plaatsen op hellend dak (Herzele)
We zouden offertes willen vergelijken voor het plaatsen van zonnepanelen op een woning van 1950. Het gaat om een hellend dak met dakpannen dat drie maanden geleden vernieuwd werd, ongeveer 36 m² per dakhelft. Het dak is bovendien geïsoleerd.
Zonnepanelen voor een nieuwe woning in Zele
Ik zoek offertes voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak. Dit is voor een recent aangekochte woning. Ik heb momenteel nog geen sleutel maar ik kan wel reeds binnen.

De beste zonnepanelen in 2019: Alles wat u moet weten

Energiezuinig wonen is in onze huidige samenleving gewoonweg een pure noodzaak. De mogelijkheden zijn gelukkig uiteenlopend. Het opwekken van groene energie via zonnepanelen is een belangrijke stap. Ook in 2019 is bewezen dat het plaatsen van zonnepanelen de moeite loont. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Nog nooit zo goedkoop
De prijs van zonnepanelen is de laatste 10 jaar met maar liefst 60% gedaald

Lage energiefactuur
Een doorsnee installatie levert om en bij de 500 euro per jaar.

Energie-onafhankelijk
Wie zijn eigen energie opwekt, denkt aan de toekomst.
Haal de zon in huis met zonnepanelen