Zonnepanelen

De voordelen van zonnepanelen

Meer dan 400.000 Vlamingen kozen al voor duurzame, groene en veilige energie. De reden? Dat is de historisch lage prijs, maar liefst 60% goedkoper dan 10 jaar geleden, en het steeds hogere rendement. Wil je ook zonnepanelen plaatsen? Wij brengen je in contact met specialisten in zonne-energie uit jouw buurt. Vergelijk hun offertes en krijg de beste prijs!

Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor zonnepanelen

 
* 1. Wat is uw (geschat) jaarlijks elektriciteitsverbruik?
 
 
* 2. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 3. Bent u ook geïnteresseerd in een thuisbatterij?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken. Bv. jaarlijks elektriciteitsverbruik, dakoriëntatie, toegangsweg, ...)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen voor op een huis in Roeselare
Op mijn pand in Roeselare zou ik graag zonnepanelen laten plaatsen. Het huis heeft een hellend leiendak (zonder asbest). Het huis dateert van 1965. We hebben een normaal verbruik voor 2 personen. Liefst doen we de installatie in 2021.
Nieuwe zonnepanelen voor een woning in Malle
Ik zoek een offerte voor de zonnepanelen. De zonnepanelen zijn voor een gebouw van zeker 50 jaar oud, met het origineel dak. Betreft een verbruik rond de 3600 kWh.
Zonnepanelen voor een huis in De Haan
Voor onze woning in De Haan wensen de zonnepanelen in de tuin te plaatsen. Het betreft een verbruik van 3000 kWh/jaar. Graag laten we de zonnepanelen dit jaar (2020) nog plaatsen.
Zonnepanelen voor op een huis in Hasselt
Mijn woning heeft een pannendak. Het huis is zeker +10 jaar oud. Het betreft een normaal verbruik van een gezin, met 2 elektrische wagens. Het project laten we liefst in 2021 uitvoeren.
Nieuwe zonnepanelen te Hasselt
We zoeken iemand die nieuwe zonnepanelen kan leggen op onze woning in Hasselt. We zijn de eigenaars van het pand in kwestie. Het betreft een hellend dak met asbestleien, de asbest wordt binnenkort verwijderd. Het dakoppervlak is max. 100m², we hebben een verbruik van meer dan 5300kWh/jaar. Liefst zouden we nog voor eind 2020 de zonnepanelen plaatsen.
Zonnepanelen in de tuin te Bilzen
We zouden graag zonnepanelen in onze tuin laten plaatsen. We zijn eigenaars van het pand. We beschikken over max. 100m² in oppervlak, met een verbruik van +/- 2.300 kWh. Liefst zouden we de zonnepanelen al plaatsen voor het einde van dit jaar.
Zonnepanelen voor op een huis in Leopoldsburg
Ik wens zonnepanelen voor op het pand. Het huis heeft een hellend pannendak dat gericht is naar de zuidkant. Het verbruik bedraagt gemiddeld 4500 kwh. Het gaat om een pand van zeker 20 jaar oud. Liefst zouden we dit jaar nog de zonnepanelen willen plaatsen.
Zonnepanelen voor een woning in Puurs-Sint-Amands
Ik zou de opties wensen te bekijken om zonnepanelen te plaatsen op een alleenstaande woning van 2002 met betonnen dakpannen. Mijn verbruik ismomenteel 4860 kW.
Zonnepanelen voor een hellend dak - Overijse
Ik heb momenteel een centrale verwarming op stookolie (warm water en verwarming). Maar ik wil die vervangen en als alternatief wil ik zonnepanelen laten installeren en een combiketel op elektriciteit.
Ik heb een hellend pannendak, verbruik van zeker 4500 kWh. De woning is van de jaren 70.
Zonnepanelen voor een appartement (Berchem)
We zoeken zonnepanelen voor een appartementsgebouw met 187 appartementen. Het is een plat dak dat bestaat uit teer en is meer dan 80m² groot.
Zonnepanelen voor een huis in Ninove
Ik wens zonnepanelen voor op onze woning.
We hebben een hellend pannendak, zuidgericht. Ons verbruik is 3000 kwh en ons huis werd gebouwd in 1950-60.
Zonnepanelen voor een huis in Eeklo
Ik wens zonnepanelen voor op onze woning.We hebben nu een hellend leiendak, maar dit zal vernieuwd worden. Het is voor een verbruik van 2 personen. Het huis is van 1981.
Zonnepanelen voor een bedrijf (Kapellen)
Ik wil zonnepanelen plaatsen om een bedrijfsgebouw. Het gaat om een loods van 1987. Momenteel bestaat het dak uit golfplaten, maar we zijn van plan dit te vernieuwen. Geen idee van huidige verbruik.
Zonnepanelen voor een pannendak | Leuven
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen, maar heb geen idee van mijn verbruik. Ik zou de opties wensen te bekijken voor zonnepanelen te plaatsen op een dak met dakpannen. De woning is van de jaren 30. De dakpannen zijn ooit wel vernieuwd maar ik heb geen idee wanneer precies.
Nieuwe zonnepanelen plaats op bestaand dak in Erpe-Mere
Ik wens over te schakelen naar zonne-energie. Het gezin bestaat uit 2 volwassenen en 1 peuter. Ik wens een schatting te maken op basis van een gezin met 4 personen. Ook wens ik de opties te bekijken voor een zonneboiler. Het huis werd gebouwd in 2012 en momenteel is de verwarming en het sanitair op gas.
Zonnepanelen voor een woning in Essen
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op de woning van mijn moeder. Plaatsing op een pannendak van ongeveer 40 jaar oud. Dit is voor het verbruik van de pompen van de zwemvijver.
Zonnepanelen voor een huis in Wevelgem
Momenteel hebben wij vooraan op ons dak een paneel liggen voor onze zonneboiler. Maar aan de zijkant van het huis (zuiden) zou het nog mogelijk zijn om zonnepanelen te leggen om elektriciteit op te wekken. We hebben een verbruik van +5000 kWh. Ons huis is van 2006.
Misschien best afspreken om eerst ter plaatse komen zodat we kunnen kijken wat er mogelijk is.
Zonnepanelen hellend dak voor een woning te Lommel
Op een hellend dak gericht naar het Zuid-Oosten. Pannendak van 1976. Vijf personen in de woning.
Zonnepanelen voor mijn huis in Berendrecht
Voor op mijn huis wil ik zonnepanelen. Hellend pannendak of plat dak, 4 personen. De woning werd meer dan 10 jaar geleden gebouwd.
Zonnepanelen op een loods in Genk
Dit is voor een loods aan kantoorruimte. Geen idee van het verbruik. Dit is een dak van sandwichpanlen. Het gaat om ongeveer 480m². Het gebouw is 8 jaar oud.
Zonnepanelen hellend dak te Herselt
We ontvangen graag offertes voor zonnepanelen op een dak gericht naar het zuiden. Het gaat om een verbruik van 4750 kWh. Het dak heeft een helling van 35 graden. Het huishouden bestaat uit 3 personen.
Zonnepanelen voor bed&breakfast te Brugge
We zouden zonnepanelen willen op ons hellend pannendak, zuidelijk gericht, voor het verbruik van 3 personen. De maximum dakoppervlak is 100 m². Op nr. 30 hebben wij een Bed&Breakfast (met 3 kamers) en hierop hebben wij een plat dak met roofing. Wij zitten qua verbruik bijna aan 40000kW/jaar.
Koppelwoning zoekt zonnepanelen voor woning in Zottegem
Het is voor een koppelwoning met een plat dak en een alleenstaande villa met een zadeldak. De ruwbouw is zo goed als af voor beide woningen. Deze woning zijn eigendom van mij en mijn zoon. Graag enkele offertes voor zonnepanelen, aub.
Extra zonnepanelen op hellend dak (Bredene)
Wij hebben op dit moment al zonnepanelen. Dit is op een hellend dak. Wij zouden er meer willen bijleggen. De woning is gebouwd in 1980.
Zonnepanelen voor een bungalow in Hamme
Wij zouden graag zonnepanelen plaatsen op het dak van onze bungalow (1977). Dit is een hellend dak van ongeveer 100 m², bestaande uit leien, zuid/west georiënteerd. Ons gezin bestaat uit 2 personen met een geschat jaarlijks elektricteitsverbruik van 4.000 kWh. Wij willen de werken in september 2018 laten uitvoeren.
Haal de zon in huis met zonnepanelen