Zonneboiler sanitair water

De zonneboiler: het warm water opnieuw uitgevonden!

Kiezen voor een zonneboiler is kiezen voor de natuur, maar ook voor uw portemonnee. Uw kosten voor warm water dalen met 50%, terwijl u met de premie tot 40% van de investering terugkrijgt. En door offertes voor zonneboilers te vergelijken bent u helemaal zeker van de laagste prijs.

Offertes aanvragen

Ik wil gratis offertes voor een zonneboiler vergelijken

 
* 1. Waarom wilt u een zonneboiler installeren?
 
 
* 2. Waar wenst u de panelen (collectoren) te plaatsen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Zonneboiler sanitair water: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
zonneboiler voor een woning in Sint Andries
Dit is voor te plaatsen op een hellend dak met dakpannen. Dit is ongeveer 30 jaar oud. Ik wens met deze zonneboiler vooral mijn verbruik van sanitair wensen op te vangen. Ik heb zeker op dit dak zo'n 10m² vrije oppervlakte zonder hindernissen beschikbaar. Voor de offerte op te kunnen maken zal wel ter plaatsen het verbruik , rendement en dak bekeken moeten worden. Mogelijk zijn er ook eerst isolatiewerken nodig.
zonneboiler voor een woning in Heffen
Dit is voor een oudere woning. Ik gebruik momenteel een vriesman systeem voor het sanitair. Deze staat op het gelijkvloers. Eventueel wens ik dit te vervangen met een zonneboiler systeem. de collectoren kunnen op een plat dak met roofing. Dit is voor het hoofdgebouw zelf. Dus er is zeker meer dan 5m² beschikbaar voor de thermische panelen.
zonneboiler voor een woning te willebroek
Dit is een woning met dak in leien. Ik heb hier wel maar ruimte voor twee panelen schat ik omdat het grootste deel nu al vol ligt met zonnepanelen. Graag had ik dan ook een afspraak gemaakt om ter plaatsen te kijken of ik voldoende rendement heb voor mijn huidige verbruik van 200l. Deze ,elektrische, boiler staat momenteel op de zolder. Dit is een rijwoning met zuidelijke oriëntatie.
zonneboiler voor een woning in Lauiwe
Dit is mijn eigen privéwoning van zo'n 70 jaar oud. Naast vloerverwarming en sanitair wens ik ook de mogelijkheid te bekijken om een zwemvijver te verwarmen. Dit is echter nog onder voorbehoud. Momenteel heb ik een dak op twee niveaus met aan de zonnekant dakpannen. Het is mogelijk dat we echter nog voor de instalatie deze pannen zullen veranderen door een andere dakbekleding. Indien mogelijk mag u ook een offerte opmaken om gekoppeld aan deze zonneboiler een zonnepanelen instalatie te plaatsen. Dit laatste is echter in een nog eerder verkennende fase, vooral afhankelijk van prijs en rendement.
zonneboiler voor een woning in Laakdal
Dit is voor mijn eigen privéwoning. Ik heb op deze woning een hellend pannendak met zuidelijke oriëntatie. Graag zouden we deze gebruiken voor het plaatsen van collectoren voor een sanitaire zonneboiler. Momenteel maken we gebruik van een elektrische boiler van ongeveer 80l. Graag na telefonisch contact een afspraak ter plaatsen om het precieze rendement op te meten en dan ook een geschikte offerte te kunnen opmaken voor deze boiler.
Zonneboiler voor particulier in Affligem
Wij hebben interesse in het plaatsen van een zonneboiler. De panelen zouden moeten worden geplaatst aan een muur waar eventueel een frame voor moet worden gebouwd. Het gezin bestaat uit 5 personen en we verwarmen op gas. Graag bellen voor een afspraak.
Zonneboiler voor particulier in Wuustwezel
Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van zonneboilerpanelen. Het gaat hier om een gezin dat bestaat uit 2 personen. Het huis heeft een hellend dak van ongeveer 35° schuin. Het dak is gericht naar het Zuid-Westen en de oppervlakte bedraagt 68m². Het wordt verwarmd op gas. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Zonneboiler voor een woning in Balen
Dit is voor op mijn eigen woning te plaatsen. De collectoren kunnen geplaatst worden op een pannendak van de woning zelf. Hier is voldoende beschikbare oppervlakte zuidelijk gericht om de collectoren te plaatsen. De huidige boiler voor het sanitair staat wel in de kelder, er zal dus een redelijke afstand dienen overbrugt te worden. Graag telefonisch contact om dan een afspraak te kunnen maken na de feestdagen. Hier wens ik na meting van het verbruik en rendement een vrijblijvende offerte en verdere informatie over deze zonneboiler te verkrijgen.
Zonneboiler voor ketel van Junkers te Oudegem
Beste, Wij zijn ons aan het oriënteren om een zonneboiler te plaatsen op ons garagedak. De pannen zijn normale dakpannen en in is zuidelijk gericht. De zonneboiler moet werken in combinatie met een condensatieketel van Junkers. U kan mij heel de week bellen voor een afspraak ter plaatsen. Dank u.
Zonneboiler voor een woning in Herenthout
Geachte, ik wil zoveel zonneboiler panelen op mijn dak en zoveel opslag in mijn kelder dat ik geen verbruik meer heb van gas. Dit voor mijn verwarming, sanitair en mijn zwembad in de zomer. In de lente, herfst en winter wanneer het buiten te koud is om met een zwembroek rond te lopen hoeft mijn zwembad niet verwarmt te worden. Dit is een woning waar reeds zonnecollectoren op liggen. Er is zo'n 160-170m² naar het zuiden en zuidwesten gericht. Bekleding in leisteen.
Zonneboiler voor een woning in Beerse
Ik wens een zonneboiler voor hoofdzakelijk sanitair. gebruik. Eventueel wens ik ook na te kijken of hier ook gebruik kan worden gemaakt voor de centrale verwarming. Deze thermische panelen kunnen geplaatst worden op een dak met zuidoostelijke oriëntatie. Hier is 75-100m² beschikbare oppervlakte. De bekleding zijn normale dakpannen. Aan, de zuidkant zit er wel een dakraam.
Zonneboiler voor een woning in Tervuren
Wij wensen onze gasboiler (dringend) te vervangen door een zonneboiler met als doeleinde sanitair en verwarming. Ons huis is alleenstaand en beschikt over 2 badkamers. Deze is om te plaatsen om een leien dak met zuidelijke oriëntatie. Hier is zeker 5m² vrije ruimte.
Offerte aanvraag zonneboiler in Oud-Turnhout
Wij zijn opzoek naar een zonneboiler voor een bijstaande woning waar er nog geen sprake van warm water is. Het gaat om 40 m² en de woning wordt verwarmt met een houtkachel. Alvast bedankt!
Particulier opzoek naar een offerte voor een zonneboiler
Wij zijn opzoek naar een offerte voor een zonneboiler voor zowel sanitair als verwaming. Ons gezin bestaat uit 4 personen en we verwarmen nu op gas. Alvast bedankt voor prijs indicatie.
Zonneboiler voor een woning in Kerkom-Boutersem
Graag offertes van zonneboilers. We gebruiken nu de gasboiler voor het sanitairverbruik. We zijn met 2 personen maar het zou op 4 personen berekend moeten worden. Bedankt voor de moeite.
Zonneboiler voor een woning in Bilzen
Ik heb interesse in het plaatsen van zonneboilers. We zijn een gezin van 5 personen. De zonneboilers zouden op een garagedak van 12m² geplaatst moeten worden. Graag vrijblijvende offertes.
Zonneboiler voor een woning in Brugge
Ik wens deze instalatie te plaatsen op het hoofdgebouw voor het sanitair en op een bijgebouw voor eventueel de verwarming. Beide deze daken zijn oostelijk tot zuidoostelijk gericht en hebben een bekleding in dakpannen. U mag zeker rekenen op 5m² vrije ruimte per dak waar er geen schaduwplekken zijn. Indien u nog informatie wenst kunt u na contact op dit nummer ter plaatsen een afspraak regelen om de rest van deze offerte en info na te kijken.
Zonneboiler voor een woning in Wezemaal
Dit is een woning met reeds een zonnepanelen instalatie. Ik zou nu echter graag verder gaan en kijken wat de mogelijkheden zijn voor een zonneboiler voor de sanitaire benodigdheden. Het dak heeft een bekleding in dakpannen en uiteraard een zuidelijke oriëntatie. Naast de zonnepalen is er nog ongeveer een kleine 5m² aan vrije ruimte over.
Zonneboiler voor een woning in As
Ik heb een woning met plat epdm rubberen dak waar ik reeds zonnepanelen geplaatst heb. Op ditzelfde dak heb ik wel nog zeker 10m² vrije ruimte. Ik heb momenteel al een prijsofferte verkregen voor een zonneboiler voor sanitair maar wens uiteraard met nog andere leveranciers te vergelijken. Gelieve mij voor een afspraak ter plaatsen op te bellen in ofwel de voormiddag ofwel de avond.
Zonneboiler voor een woning in Wuustwezel
Ik heb een woning met een zadeldak in dakpannen. Oriëntatie is zuidwestelijk , zon vanaf de middag 15u, en een oppervlakte van 19 op 87m. Eventueel kan er ook bekeken worden om extra panelen op tuin te plaatsen. Momenteel heb ik een warmwaterketel die verwarmt word door de centrale verwarming zelf. Ik ben hier echter niet tevreden over en wens dist systeem te veranderen.
Zonneboiler voor een woning in Gent
Ik heb een rijwoning met een zadeldak. Is het mogelijk om hier een zonneboiler te plaatsen. Ik wens deze te gebruiken voor mijn sanitair. Het dak is een gewoon zadeldak met dakpannen. Voor de thermische panelen zal de voorkant met een zuidwestelijke richting het meest interessant zijn. Hier staat een velux in maar ik geloof dat de oppervlakte nog altijd tussen de 10 en 20m² zal zitten.
Zonneboiler voor een woning in Kruishoutem
Graag een offerte voor plaatsing en instalatie van een zonneboiler voor sanitair gebruik. Plat roofing dak van een vrijstaande woning met makkelijk 10 vierkante meter aan oppervlakte voor de thermische panelen. Graag een afspraak ter plaatse voor de meer praktische kant te bespreken.
Zonneboiler voor een woning in Sint-Amandsberg
Woning met een zadeldak in dakpannen. Er is een zuidelijke oriëntatie en meer dan 10m² vrije ruimte. Er is eventueel ook nog een stuk plat dak dat gebruik kan worden. Niet ver van deze woning heb ik ook nog een tweede woning die vroeger werd verhuurd. Dit heeft hetzelfde soort dak en eventueel wens ik bij de afspraak ter plaatse ook hier een kijkje te nemen voor verdere info over de plaatsing van en uiteraard een offerte voor een zonneboiler.
Zonneboiler voor een woning in Duffel
Wij hebben hoogrendementsketel op gas. Zou geplaatst kunnen worden in de tuin achteraan waar heel de dag zon is. Op tuinhuis ? (strooien dak) of op de grond. Nu verspillen we liters water vooraleer we warm water hebben aan afwas of douche. Graag offertes zonneboilers.
Zonneboiler voor een woning in Scherpenheuvel
Ik ben geïnteresseerd in het plaatsen van zonneboilers. Het gaat om een redelijk groot hellend dak. Voor het warm water verbruik en de verwarming. Graag vrijblijvende offertes.

Zonneboiler: warm water dankzij de zon

Een warme douche nemen op een milieuvriendelijke manier? De zonneboiler is het ecologisch alternatief voor een boiler. De zonnecollectoren vangen de warmte op en verwarmen het water. Interesse? Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met zonneboiler specialisten.

Bespaar geld en energie
Met een zonneboiler verwarm je eenvoudig en milieuvriendelijk een groot deel van het warm water dankzij de gratis zonnewarmte. De kosten voor warm water dalen met 50% dankzij een zonneboiler.

Ecologisch
Door gebruik te maken van de zonnewarmte draag je ook je steentje bij voor een beter milieu. Zonneboilers stoten immers veel minder CO2 uit dan een energiecentrale of zelfs een verwarmingsketel.

Premie voor een zonneboiler
De groenestroomcertificaten voor zonnepanelen zijn al lang afgevoerd, maar voor een zonneboiler krijg je nog steeds een premie van 550 euro per van de netbeheerder. Het maximumbedrag van de premie is 2.750 euro of 40% van het factuurbedrag. 
Bespaar 50% op warm water dankzij de zon