Zolder isoleren van binnenuit

Waarom uw dak laten isoleren?

Is uw huis nog niet geïsoleerd? Begin dan met het dak. Ruim 30% van uw energie gaat verloren doordat uw dak niet geïsoleerd is.
  • Bespaar tot 30% op uw energiefactuur
  • Dakisolatie is verplicht tegen 2020
Vergelijk volledig vrijblijvend offertes van de beste isolatiespecialisten uit uw buurt en kies zelf.


Offertes aanvragen

Ik wil dakisolatie offertes vergelijken

 
* 1. Welk type dakisolatie wenst u?
 
 
* 2. Welke dakoppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Zolder isoleren van binnenuit: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Dakisolatie voor een woning in Genk
Beste, we zouden graag een deel van ons dak laten isoleren. Het gaat om een deel van het zadeldak tot aan de zolder (die zou op de vloer geïsoleerd zijn). Ik heb verder helaas geen idee of het best langs binnen of buiten gebeurt. Ik gok dat de oppervlakte ergens tussen 15 en 20m² ligt. Woning van 1948 maar het dak werd reeds vernieuwd.
Pannendak en zolder laten isoleren
Eigenaars, hellend pannendak, max. 100m² dakoppervlak, woning van 1900 (ongeveer), onder het dak hebben wij een zolder/berging.
Dakisolatie voor een woning in Sint Pauwels
Hellend dak van een vrijstaande woning. Isolatie via de zolder. Onderdak is reeds aanwezig. Dakpannen zijn 10 jaar geleden vernieuwd.
zoldervloerisolatie voor een woning in Nijlen
Dit is voor een woning die we zouden wensen te isoleren. Momenteel is het martiaal aangekocht., glaswol. Dit is voor het isoleren van een kruipzolder. Op zijn hoogste punt tussen een meter en meter vijftig.
Dakisolatie voor een woning in Sint Niklaas
Woning van eind jaren 50. Ik heb een dakpannen dak dat bereikbaar is via een volwaardige zolder. We gaan deze ruimte niet gebruik. Onderdak is voorzien.
Dakisolatie voor een woning in Aalst
Ik zoek een offerte voor de dakisolatie van een gewone zolder. Van een plaats is er kamer gelaakt en daarboven is er een kleiner ruimte voorzien bereikbaar via een zolder. Geen onderdak voorzien.
Dakisolatie voor een woning in Vorst
Ik zoek een offerte voor dakisolatie. Dit is mogelijke vanaf de binnenkant van de woning. Een stuk van de zolder is reeds geïsoleerd, een ander stuk is via een trapladder bereikbaar vanaf de buitenkant.
Zoldervloerisolatie voor in de regio Moerbeke
Ik zou de zoldervloer van mijn prive laten isoleren. Zolder via trap, opp. 200m², bouwjaar 1985.
Dakisolatie voor een woning in Overpelt
Woning van 97. We wensen hier een dak van 90-100m² te isoleren vanaf de zolder te isoleren. Hier reeds een onderdak voorzien.
Dakisolatie voor een woning in Denderleeuw
Dit is voor de isolatie van de woning van mijn moeder. Dak bereikbaar via een uittrekbare trap. Volwaardige zolder. Onderdak is in karton. Natuurleien dak. Oppervlakte is nooit opgemeten .
Dakisolatie voor een woning in Lumen
We wensen een zolder te isoleren. Er is een plastieken onderdak voorzien. Dak in natuurleien. In totaal 49m².
Dakisolatie in Hoorbeke
Geachte, Als eigenaar van een vrijstaande woning van de jaren 20 zoeken we iemand die het dak kan isoleren. Het dak is van 2001. Onze zolder is toegankelijk en er zijn 2 veluxen en 2 schouwen ( langs elke zijde 1) in het dak. Kan u mij bellen voor een plaatsbezoek. Dank u, Ilse
Dakisolatie voor een woning in Dilbeek
Ik wens een dak te isoleren via een volwaardige zolder. Aan de zijkanten kunnen we niet staan. Vloer is deel geïsoleerd. Ongeveer 80m². Onderdak is voorzien .
Dakisolatie voor een woning in Wijnegem
Ik zoek een offerte voor een pannendak. Dit is mogelijk via een zolder waar reeds een onderdak is voorzien.
Dakisolatie voor een woning in Zwevegem
Ik wens mijn woning vanaf de zolder te isoleren. Onderdak is voorzien. Woning van 45.+- 30m² per dak helft.
Dakisolatie voor een woning in zwevegem
Isolatie is mogelijk via een gewone zolder. Onderdak is reeds voorzien. Woning is van 45.
dakisolatie voor woning Westende
Dit is voor een leien dak van de jaren 60. Isolatie is perfect mogelijk via een zolder waar reeds een onderdak is geplaatst. Ruwweg 160m² zonder dakvensters of dakkapellen.
Dakisolatie voor een woning in Ieper
Ik zoek een offerte voor isolatie van een helend dak te isoleren via een zolder. Er is geen onderdak voorzien. Wel 30 jaar geleden iets van isolatie geplaatst maar deze voldoet niet meer. Geen idee van de oppervlakte.
Dakisolatie voor een woning in Ternat
3 woningen van de jaren 80. Ik ben van plan deze te verhuren. Bij de bouw is er reeds iets voorzien van isolatie maar ik wens vooral met deze aanvraag de prijs te bekijken voor de woningen naar de hedendaagse normen te isoleren. Het gaat over twee rijwoningen in een zelfde straat en een derde woning net iets verder in dezelfde gemeente. Isolatie is steeds mogelijk via een zolder.
Dakisolatie voor een woning in Wenduine
Isolatie via een volwaardige zolder. In T -vorm. Er is een onderdak voorzien; woning van 25 jaar.+- 108m² maar wel reeds een deels zelf geïsoleerd. Diepte van gebinte is maximaal 16.5cm.
Dakisolatie voor een woning in Heersert
Dit is een recent gekochte woning gebouwd in de jaren 70. We zijn hier van plan enkele renovatiewerken te doen waaronder dakisolatie. Deze is mogelijk via een volwaardige zolder die reeds volledig is gestript. De oude isolatie, rotswool, is reeds weggehaald maar het onderdak is wel gebleven
dakisolatie voor een woning in Kalmthout
Dakpannen dak te isoleren via een volwaardige zolder. Hier is reeds een onderdak voorzien. Er zullen eerst nog zonnepanelen en zonneboiler worden geplaatst voor we starten met de isolatie. 160m² grondoppervlakte en vermoedelijk 210m² dak oppervlakte. Wel met twee dakvensters. Woning van 38 jaar oud. Graag een gerichte offerte

Offertes voor dakisolatie: zo vindt u de beste deal

Bent u van plan uw dak te isoleren? Groot gelijk! Met de verplichte dakisolatiemaatregel die vanaf 2020 in voege zal treden bent u er best op tijd bij. Bent u nog op zoek naar een geschikte leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen u helpen om snel een kwalitatieve offerte voor dakisolatie te ontvangen van verschillende leveranciers.

Vul nu uw aanvraag in via ons formulier en vergelijk offertes van dakisolatie specialisten uit uw regio. Dit neemt slechts 2 minuten in beslag en zorgt ervoor dat uw isolatieproject al zo'n 30% goedkoper wordt. Wij werken namelijk met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Ontvang offertes voor dakisolatie
Ik wil offertes voor dakisolatie vergelijken