Website design

Ontvang gratis offertes van ervaren webdesigners

Uw website is het online gezicht van uw bedrijf en dat moet er goed uitzien. Een professionele webdesigner zorgt voor:
  • Mooie uitstraling
  • Gebruiksvriendelijke site
  • Hoge score op Google
Interesse? Wij contacteren ervaren webdesigners die u een gratis offerte op uw maat bezorgen.


Offertes aanvragen

Ik zoek een webdesigner

 
* 1. Wat wenst u?
 
 
* 2. Wat is uw geschat budget?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Website design: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Webdesigner voor een bedrijf in Vichte
Dit wordt een informatieve website met een link naar een webshop, deze zou eveneens moeten worden aangemaakt. Liefst te werken via overschrijving. Deze website zou dit jaar nog online moeten gaan.
Webdesigner voor een bedrijf in Zwijndrecht
Wij hebben als bedrijf een merk overgenomen waar we instaan voor de distributie in de Benelux. De oude distributeur heeft een website maar wil deze niet verkopen aan ons. Daarom zoeken we nu de website te laten bouwen. Het ontwerp van de website is exact hetzelfde als bij alle andere distributeurs in de wereld. http://www.tannus.be/ (website in de taal die wij zoeken: nederlands, frans, engels) www.tannus.com (website van de fabrikant zelfs waar alles op gebaseerd is)
Webdesign te Wingene
Ik zoek een offerte om een nieuwe website te laten bouwen. Het zou moeten gaan om een informatieve website. Wij staan open voor zoveel mogelijk advies.
Webdesign te Antwerpen
Ik heb op dit moment een website, maar ik zou graag willen bespreken wat ik zou moeten veranderen zodat de website/bedrijf meer succes heeft.
Webdesign te Zemst
Voor de website: www.coiffure-wellness.be ben ik opzoek naar een webdesigner die de website kan refreshen. Het gaat om een informatieve website.
Webdesign te Menen
In totaal hebben wij 3 websites waaraan gewerkt moet worden. Het gaat om 2 nieuwe websites en 1 bestaande. Dit zijn voornamelijk informatieve websites, maar 1 van de websites heeft ook een webshop.
Webdesign voor een bedrijf in Diepenbeek
Ik heb een bestaande website. Deze is een informatie website. Het gaat om de website: www.languagevalley.be. Ik zou de website willen moderniseren en uitbreiden.
Webdesign te Sint-Niklaas
Wij hebben een bestaande website die wij tijdelijk stop hebben gezet. Deze website zouden wij opnieuw willen lanceren. Op de website willen wij de tekst aanpassen en er nieuwe foto's bijzetten.
Webdesign te Gent
Ik ben opzoek naar een offerte voor webdesign. Ik wil een nieuwe website laten maken. De website moet volledig beveiligd zijn en technisch in orde. Er moet ook een webshop aanwezig zijn.
Webdesign voor een bedrijf in Brugge
Beste, Ik ben zelfstandig landmeter-expert. Ik wens de mensen wat uitleg te geven over wat mijn activiteiten zijn en daarnaast de mogelijkheid bieden om offerte aan te vragen. Ik wens geen onderhoudscontract en wil wel eigenaar zijn van de site. Interactieve website. Deze zou
Webdesign voor een zaak te Oostende
Ik ben op zoek naar een nieuwe website voor mijn zaak. Vooral voor het werk, wat ik doe, foto's, info, ook voor op smartphone/tablet.
Webdesign voor een zaak te Gent
Ik zoek een nieuwe website voor mijn zaak in opstart (rond augustus). Een bandencentrale, dus info, foto's, ook voor op smartphone/tablet.
Webdesign voor een bedrijf in Bocholt
Ik heb een webshop die ik zou wensen aan te passen. Dit zou vooral gaan over de layout en design, en eventueel ook script en animaties maar dit laat ik over aan de voorstellen van de leveranciers. Ook weet ik momenteel nog niet of ik het onderhoud zelf op mij neem of zal uit besteden. Graag voor de beide opties een offerte en meer informatie. De website gebruikt ook een bestelmogelijkheid en een betaalmodule.
Website design voor detailhandel
Onze website is 7 jaar oud en moeten die vernieuwen. Graag een voorstel voor een nieuwe moderne website te bouwen. Buget: €2.000 tot €5.000.

Webdesign: een paar tips bij het bestellen van een nieuwe website of het aanpassen van een bestaand website:

  • In theorie zou u voor een complete dienstenpakket (webdesign, onderhoud, hosting, e-maketing, SEO, ...) een korting kunnen bekomen van uw leverancier. Maar er bestaan slechts weinig firma's die al deze diensten samengebundeld kunnen aanbieden, daar ze meestal gespecialiseerd zijn in slechts één van de diensten. Wij raden u trouwens aan om rechtstreeks contact op te nemen met elke specialist afzonderlijk, om zelf de beste leverancier uit te kiezen.
  • Veel webdesigners zijn vaak ofwel technisch onderlegd, ofwel heel creatief. Het is niet altijd evident om beide eigenschappen bij één enkele designer terug te vinden. Daarom is het soms aangewezen te werken met twee verschillende teams (een technisch en een creatief). Om tijdens het project onaangename verrassingen te voorkomen, is het absoluut noodzakelijk dat u bij het begin van een project een duidelijke kijk hebt op zowel de functionele (technische) elementen, als de grafische ("look and feel") elementen van uw (toekomstige) website.
  • Veel website ontwerpers hebben een goede relatie binnen de wereld van de online marketing en communicatie. Zij kunnen u eventueel helpen bij de promotie van uw website, door de site beter te laten scoren bij zoekmotoren zoals Google. Het is niet voldoende om een mooie website te hebben, de site zal ook goed moeten scoren in de zoekmachines.
Ik wil offertes voor webdesign vergelijken