Website

Ontvang gratis offertes van ervaren webdesigners

Uw website is het online gezicht van uw bedrijf en dat moet er goed uitzien. Een professionele webdesigner zorgt voor:
  • Mooie uitstraling
  • Gebruiksvriendelijke site
  • Hoge score op Google
Interesse? Wij contacteren ervaren webdesigners die u een gratis offerte op uw maat bezorgen.


Offertes aanvragen

Ik zoek een webdesigner

 
* 1. Wat wenst u?
 
 
* 2. Wat is uw geschat budget?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Website: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Nieuwe website voor een zaak in Merchtem
Voor mijn zaak wil ik een nieuwe website. Ik maak een maandelijks magazine dat ik ook online wil zetten, geen webshop. De hoofdzetel is in Nieuwpoort.

Webdesign: een paar tips bij het bestellen van een nieuwe website of het aanpassen van een bestaand website:

  • In theorie zou u voor een complete dienstenpakket (webdesign, onderhoud, hosting, e-maketing, SEO, ...) een korting kunnen bekomen van uw leverancier. Maar er bestaan slechts weinig firma's die al deze diensten samengebundeld kunnen aanbieden, daar ze meestal gespecialiseerd zijn in slechts één van de diensten. Wij raden u trouwens aan om rechtstreeks contact op te nemen met elke specialist afzonderlijk, om zelf de beste leverancier uit te kiezen.
  • Veel webdesigners zijn vaak ofwel technisch onderlegd, ofwel heel creatief. Het is niet altijd evident om beide eigenschappen bij één enkele designer terug te vinden. Daarom is het soms aangewezen te werken met twee verschillende teams (een technisch en een creatief). Om tijdens het project onaangename verrassingen te voorkomen, is het absoluut noodzakelijk dat u bij het begin van een project een duidelijke kijk hebt op zowel de functionele (technische) elementen, als de grafische ("look and feel") elementen van uw (toekomstige) website.
  • Veel website ontwerpers hebben een goede relatie binnen de wereld van de online marketing en communicatie. Zij kunnen u eventueel helpen bij de promotie van uw website, door de site beter te laten scoren bij zoekmotoren zoals Google. Het is niet voldoende om een mooie website te hebben, de site zal ook goed moeten scoren in de zoekmachines.
Ik wil offertes voor webdesign vergelijken