Waterverzachter op leidingwater

Kalk beu? Kies een waterontkalker!

In Vlaanderen is er veel kalk in het water. Kalk schaadt uw leidingen, wasmachine en verwarmingsketel. Een waterverzachter ontkalkt uw leidingwater waardoor uw machines langer leven én het verbruik van uw verwarmingsketel daalt. U vermijdt ook verstopte leidingen en waterkranen. Vergelijk nu gratis offertes voor uw waterverzachter, wij brengen u in contact met specialisten in waterontkalkers uit uw buurt.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een waterverzachter vergelijken

 
* 1. Welk type dienst wenst u?
 
 
* 2. Waar wenst u een waterverzachter of ontkalker?
 
 
* 3. Op welk moment wenst u een afspraak ter plaatse? (is nodig in geval van nieuwe installatie)
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Waterverzachter op leidingwater: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
waterverzachter voor een woning in Beerse
Ik ben geïnteresseerd om een waterverzachter te laten installeren omdat wij veel last hebben van kalkaanslag in de badkamer en de toiletten. Ik vond online de waarde van de hardheid in mijn straat via PIDPA en ik verschoot dat deze aan de lage kant is 18. Is het interessant om met zo een waarde een ontharder te installeren? Zoja wat zijn de prijzen in aankoop onderhoud en verbruik? Aansluiting op het gelijkvloers bij de voordeur.
Waterverzachter op leidingwater in appartement
Wij trekken over 6 maanden naar ons nieuwbouw appartement en we zouden graag een waterverzachter plaatsen. We onderhandelen nog met de andere bewoners (10 appartementen) om mee te doen, anders is het gewoon voor ons twee. Het is enkel leidingwater.
Waterverzachter voor de regio Vorselaar
Ik zoek een nieuwe waterverzachter voor in mijn huis.
We zijn met 4 personen en gebruiken zowel leiding- als regenwater.
3 jaar geleden hebben we ons huis volledig verbouwd.
Waterverzachter voor de regio Brasschaat
Voor in ons huis wil ik een nieuwe waterontkalker. Enkel leidingwater, 3-4 personen, huis van 2009, aansluiting op GLV.
Waterverzachter voor de regio Arendonk
Voor in mijn huis wil ik een nieuwe waterontkalker. Ruwbouw is al af, 3 personen, aansluiting op GLV.
Aanvraag Waterverzachter te Duffel
Wij zoeken offertes voor een waterverzachter, wij maken enkel gebruik van leidingwater, ons gezin telt 2 personen, wij hebben 4 aparte aansluitingen binnen onze woning, wij zijn tevens eigenaars vand eze woning.
Aanvraag Waterverzachter te Puurs
Graag ontvangen wij een offerte voor een waterontkalker, wij gebruiken enkel leidingwater en ons gezin telt 2 personen, wij hebben 4 aparte aanslutiingen binnen deze woning, wij zijn eigenaars van deze woning.
Waterverzachter te Tollembeek
Waterverzachter voor een huishouden van 2 personen. We hebben een jaarlijks verbruik van 80 m3. De woning is gebouwd in 1996.
Aanvraag GA Waterverzachter te Koninksem
Graag ontvangen wij offertes voor een waterontkalker, wij maken enkel gebruik va leidingwater, ons gezin telt 3 personen, wij tellen 4 aparte aansluitingen ind e woning, wij zijn eigenaars vand eze woning.
Waterverzachter voor woning in Linter
We zoeken een nieuwe waterverzachter voor in de woning. Het is voor 2 personen en de aansluiting van het leidingwater is op het gelijkvloers.
Waterverzachter Ninove
Voor in ons huis zoeken we een nieuwe waterzachter. We zijn een doorsnee gezin van 4 personen. De aansluiting van het leidingwater ligt in de kelder.
Adoucisseur d'eau pour propriété privé à Gottechain 1390
Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : 72 m³ per jaar Hardheid 38,5 °f Ph 7,7 Graag prijs voor toestel + onderhoudscontract || Waar wenst u een waterverzachter? : Huis || Hoeveel personen telt uw gezin of bedrijf? : 3 tot 5 personen.
Waterverzachter voor de regio Brugge
Voor in mijn huis wil ik een nieuwe waterverzachter. Water toevoer. Afvoer en elect in de kelder. Voor 2-3 personen, bouwjaar +15 jaar.
Waterverzachter voor 2 personen
Ik wil een nieuwe waterverzachter voor de woning. Leidingwater enkel, 2 personen, bouwjaar 1990, aansluiting in de kelder.
Waterverzachter voor de regio Kuurne
Voor mijn woning wil ik een nieuwe waterverzachter. 2-3 personen, enkel leidingwater, bouwjaar eind 1970, aansluiting in de kelder.
Waterverzachter voor de regio Bilzen
Ik wil een andere waterverzachter voor in de woning. Nu een Aquacare, 35m³/jaar, bouwjaar rond de 100 jaar oud. Mag een simpel toestel zijn.
Aanvraag Waterontkalker te Halen
Eigenaars, wij zoeken offertes voor een waterontkalker , enkel leidingwater, gezin van 4 personen, 5 aparte aansluitingen.
Waterverzachter voor de regio Bunsbeek
Voor in ons huis wil ik een nieuwe waterverzachter. Leiding en regenwater (toiletten en wasmachine), 4 personen, bouwjaar woning 1998. Aansluiting in de kelder of garage.
Waterverzachter voor de regio Tongeren
Ik wens een nieuwe waterverzachter voor mijn huis. Leidingwater enkel, 3 personen, bouwjaar 1993, aansluiting in de kelder.
Waterverzachter voor de regio Herk-de-Stad
We zoeken een nieuwe waterverzachter voor in ons huis. Bouwjaar 1988, 2 personen, enkel leidingwater, aansluiting op GLV.
Waterverzachter te Kapellen
Ik wil een offerte voor een waterverzachter voor een huishouden van 1 persoon. Er wordt enkel leidingwater gebruikt. De woning is gebouwd eind jaren 80.
Waterverzachter voor de regio Niel
Voor in mijn huis wi ik een nieuwe waterverzachter. Leidingwater enkel, +2 personen, bouwjaar 1937 (renovatie in 2015), aansluiting in de kelder.
Waterverzachter voor de regio Haasdonk
Voor in ons huis willen we een nieuwe waterverzachter. Grondwater enkel, 4 personen, bouwjaar 2013, aansluiting op GLV.
Waterverzachter voor de regio Kessel
Graag een nieuwe waterverzachter voor in mijn huis. Leiding en regenwater(niet aangesloten), 4 personen, bouwjaar woning 2009. Aansluiting op GLV.
Waterverzachter voor de regio Puurs
Voor in mijn woning wil ik een nieuwe waterverzachter. Leidingwater enkel, 4 personen, rond de 100m³, bouwjaar voor 1960 later renovatie. Aansluiting op GLV-garage.

Nooit meer kalkaanslag met een waterverzachter

Hebt u last van kalkafzetting? Raken uw toestellen defect, uw kleren versleten en uw huid geïrriteerd? Los al deze problemen in één klap op en installeer een waterverzachter! Hierdoor zullen uw toestellen niet alleen langer leven, maar ook minder energie verbruiken, waardoor u een kleinere ecologische voetafdruk verkrijgt. Alleen maar voordelen!

Geen kalkaanslag meer
Dankzij zacht water hebt u geen last meer van verkalkte toestellen, kranen en leidingen.

Doe kostenvoordeel op 
Met een waterontharder kan u tot wel €650 per jaar besparen!

Gedaan met bijtende poetsmiddelen
Zodra u een waterverzachter laat installeren, hoeft u die kalkresten niet meer weg te schuren.