Waterverzachter - waterontkalker

Kalk beu? Kies een waterontkalker!

In Vlaanderen is er veel kalk in het water. Kalk schaadt uw leidingen, wasmachine en verwarmingsketel. Een waterverzachter ontkalkt uw leidingwater waardoor uw machines langer leven én het verbruik van uw verwarmingsketel daalt. U vermijdt ook verstopte leidingen en waterkranen. Vergelijk nu gratis offertes voor uw waterverzachter, wij brengen u in contact met specialisten in waterontkalkers uit uw buurt.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een waterverzachter vergelijken

 
* 1. Welk type dienst wenst u?
 
 
* 2. Waar wenst u een waterverzachter of ontkalker?
 
 
* 3. Op welk moment wenst u een afspraak ter plaatse? (is nodig in geval van nieuwe installatie)
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Waterverzachter - waterontkalker: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Waterverzachter te Broechem
Het gezin bestaat uit 2-5 personen. Er wordt enkel leidingwater gebruikt. De woning is gebouwd in 1975. Graag hier een waterverzachter voor.
Waterverzachter te Alken
Huishouden van 3 personen. De woning is gebouwd in 1994. Het is een alleenstaande woning. Er wordt enkel leidingwater gebruikt.
Waterverzachter te Oedelem
Ik wil een offerte voor een waterverzachter. Het gaat om een woning uit de jaren 50, die volledig gerenoveerd is. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Waterverzachter te Nieuwerkerken
Ik wil een offerte voor het plaatsen van een waterverzachter. Dit is voor een huishouden van 6 personen. De woning is gebouwd in 1975. Het is een alleenstaande woning.
Waterverzachter voor de regio Sint-Truiden
Voor in ons huis wens ik een nieuwe waterverzachter. Aansluiting kan niet gebeuren direct na de waterteller, deze zal voor de ketel moeten geplaatst worden. (Gas) || Waar wenst u een waterverzachter? Enkel Leidingwater aanwezig, Voor 4 personen, aansluiting op GLV.
waterverzachter voor een woning in Roosdaal
Dit is voor een woning waar we zowel regenwater, sanitair, als leidingswater gebruiken. Dit is een gezin van drie personen . We hebben nu gemerkt dat er enorm veel kalk in het water zit. We zoeken daarom een offerte voor een waterverzachter.
Waterverzachter te Herk-de-Stad
Ik heb 2 appartementen. We hebben een waterverzachter, maar het appartement wordt in twee gesplitst. Nu kunnen we niet voor 2 appartement 1 gebruiken. Er wordt in de woning leidingwater gebruikt.
Waterverzachter te Brussel
Ik zou graag een offerte willen voor het plaatsen van een waterverzachter. Hier heeft u alvast een schets van het appartement en zijn gebruikers. In de woning hebben wij 1 badkamer met een douche en 2 wastafels, keuken met afwasbak en vaatwasser, 1 wasmachine en 1 droger. Het appartement is bewoond met 2 volwassenen.
Waterverzachter te Hever
Ik wil een waterverzachter laten plaatsen. Dit is voor een huishouden voor 2 personen. In het huishouden wordt er gebruik gemaakt van leidingwater.
Waterverzachter voor de regio Boortmeerbeek
Ik ben op zoek naar een nieuwe waterzachter voor in mijn huis. Leiding en regenwater (toilet), 3 personen, aansluiting op GLV.
Waterverzachter te Riemst
Ik wil een offerte voor het vervangen van mijn oude waterverzachter. Het is voor een huishouden van 5 personen. In onze huishouden wordt er gebruik gemaakt van leidingwater en regenwater.
Waterverzachter te Halen
Ik ben op zoek naar een offerte voor een waterverachter. Het is voor een huishouden van 2 personen. Er wordt enkel gebruik gemaakt van leidingwater.
Waterverzachter te Kampenhout
Vervanging van een waterverzachter. De waterverzachter is nu 12 jaar oud. Het is een huishouden van 3 personen en er wordt gebruik gemaakt van leidingwater en regenwateR.
Waterverzachter te Koksijde
Ik ben opzoek naar een offerte voor een waterverzachter. Het is voor een huishouden van 5 personen. Er wordt gebruik gemaakt van leidingwater.
Waterverzachter te Gent
Ik ben opzoek naar een offerte voor een waterverzachter. Het huishouden bestaat uit 2 volwassenen en 1 baby. Er wordt gebruik gemaakt van leidingwater.
Waterverzachter te Dilbeek
Ik heb een huishouden van 4 personen. In dit huishouden wij last van kalk in het water. Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van leidngwater.
Waterverzachter te Halle
Ik ben opzoek naar een offerte voor een waterverzachter. Het huishouden bestaat uit 1 persoon. Er wordt alleen leidingwater gebruikt.
Waterverzachter te Sint-Truiden
Ik ben opzoek naar een offerte voor een waterverzachter. Het gaat om een huishouden van 2 personen. Er wordt leidingwater gebruikt. Op dit moment hebben wij een waterverzachter, maar die werkt niet meer.
Waterverzachter te Astene
Ik wil een offerte voor een huishouden van 2 volwassenen en 1 kind. Er wordt gebruik gemaakt van een combinatie van leidingwater en regenwater.
Waterverzachter te Dilbeek
Waterverzachter te plaatsen in een huishouden van 4 personen. We gebruiken enkel leidingwater.
Waterverzachter te Vliermaalroot
Ik wil een waterverzachter plaatsen. Het is voor een huishouden die bestaat uit 3 personen. Er wordt een combinatie gebruikt van leiding- en regenwater.
Waterverzachter te Neerwinden
Ik wil mijn waterverzachter laten vervangen. De binnenkant van de waterverzachter is kapot. Het is een huishouden van 1 persoon. Er wordt zowel leidingwater als regenwater gebruikt.
Waterverzachter te Everbeek
Ik ben opzoek naar een offerte voor een waterverzachter. Het huishouden bestaat uit 2 volwassenen. Er wordt een combinatie van water en leidingwater gebruikt.
Waterverzachter te Hoeselt
Ik wil een offerte voor het installeren van een nieuwe waterverzachter. Huishouden bestaat uit 2 personen. Er wordt enkel leidingwater gebruikt.
Waterverzachter te Oudenaarde
Ik ben opzoek naar een offerte voor het plaatsen van een waterverzachter. We maken vooral gebruik van leidingwater. Onze huishouden bestaat uit 4 personen.

Nooit meer kalkaanslag met een waterverzachter

Hebt u last van kalkafzetting? Raken uw toestellen defect, uw kleren versleten en uw huid geïrriteerd? Los al deze problemen in één klap op en installeer een waterverzachter! Hierdoor zullen uw toestellen niet alleen langer leven, maar ook minder energie verbruiken, waardoor u een kleinere ecologische voetafdruk verkrijgt. Alleen maar voordelen!

Geen kalkaanslag meer
Dankzij zacht water hebt u geen last meer van verkalkte toestellen, kranen en leidingen.

Doe kostenvoordeel op 
Met een waterontharder kan u tot wel €650 per jaar besparen!

Gedaan met bijtende poetsmiddelen
Zodra u een waterverzachter laat installeren, hoeft u die kalkresten niet meer weg te schuren.