Waterontkalker

Kalk beu? Kies een waterontkalker!

In Vlaanderen is er veel kalk in het water. Kalk schaadt uw leidingen, wasmachine en verwarmingsketel. Een waterverzachter ontkalkt uw leidingwater waardoor uw machines langer leven én het verbruik van uw verwarmingsketel daalt. U vermijdt ook verstopte leidingen en waterkranen. Vergelijk nu gratis offertes voor uw waterverzachter, wij brengen u in contact met specialisten in waterontkalkers uit uw buurt.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een waterverzachter vergelijken

 
* 1. Welk type dienst wenst u?
 
 
* 2. Waar wenst u een waterverzachter of ontkalker?
 
 
* 3. Op welk moment wenst u een afspraak ter plaatse? (is nodig in geval van nieuwe installatie)
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Waterontkalker: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Waterverzachter voor een huis in Nieuwerkerken
Graag wil ik een nieuwe ontkalker voor in het huis. Drie personen, huis van 2012, leiding- en regenwater aanwezig.
Offerte liefst via e-mail.
Waterverzachter voor een woning in Machelen
We zoeken een offerte voor een waterverzachter tegen de kalk in het water. De woning is van de jaren 80, de leidingen zijn grotendeels nog de originele. Het water komt toe in de kelder. Dit is voor 3 mensen. Best bellen na de kantooruren.
Waterverzachter voor een gezin in Houthalen
We hebben een waterverzachter nodig om de kalk uit het water te halen. Installatie kan op het gelijkvloers. Verbruik door 5 mensen. De woning is van de jaren 50, maar de leidingen werden vervangen in 2008.
Waterverzachter in de kelder (Oudergem)
Offertes gezocht voor een waterverzachter voor een woning van 1947. De leidingen zijn ongeveer 20 à 25 jaar geleden vervangen, alsook de binnenleiding. We zijn met zes die gebruik maken van het water. Aansluiting in de kelder.
Defecte waterverzachter vervangen in Drongen
We hebben last van kalk in het water. De aansluiting kan in de berging. We hebben reeds een waterverzachter, maar die is defect. De woning is bij benadering 90 jaar oud.
Waterverzachter te Zelzate
Ik zoek een waterverzachter voor een huishouden van 4 personen. De woning is gebouwd voor 1950. Ondertussen gedeeltelijk gerenoveerd.
Probleem met kalk in het water in Balen
Bij het plaatsen van een nieuwe badkamer hebben we een probleem met kalk in het water ontdekt. Nu willen we een waterontkalker om dit op te lossen. De aansluiting van het water zit in de kelder.
Waterverzachter / Waterontkalker voor een café in Brussel
Wij hebben een café in het centrum van Brussel. De voornaamste apparaten zijn een koffiemachine, ijsmachine en afwasmachine. Bij de overname 2 jaar geleden was een waterverzachter aanwezig, maar deze is volledig versleten en is aan vervanging toe.
Waterverzachter voor herenhuis in Berchem
Ik woon in een groot oud herenhuis in Berchem met relatief hard water. Ik wil een waterverzachter die lang meegaat en onderhoudsvriendelijk is en weinig producten en elektriciteit verbruikt. Graag een overzicht van de kosten over 10 jaar, aanschaf en onderhoud. Voorlopig voor 1 persoon maar reken voor 5-6 mensen. Aansluiting in de kelder.
Waterverzachter voor ons huis te Zandvliet
Ik zoek een nieuwe waterontkalker voor in ons recent gekocht huis. Enkel voor leidingwater, voor 3 personen. Het bouwjaar van de woning is 1996.
Waterontkalker op gelijkvloers | Linter
Voor in ons huis zoeken we een waterontkalker, enkel voor leidingwater. Voorlopig is het voor 1 persoon. Het huis is van 1935. De aansluiting kan op het gelijkvloers, er zijn net nieuwe leidingen gelegd.
Oplossing voor kalk in het water | Tongeren
We zoeken een oplossing voor kalk in het water en dachten aan een waterontkalker. Ons huis is van 1952, maar de waterleiding is 8 jaar geleden vernieuwd. De meter staat aan de keldertrap.
Waterverzachter voor leiding- en regenwater (Wevelgem)
Ik wens een waterverzachter aan te sluiten op leiding- en regenwater. De meter bevindt zich in de kelder. Vier mensen gebruiken water. De woning is van de jaren 50. We willen voornamelijk problemen met kalk vermijden, want de leidingen zijn recent vernieuwd.
Waterverzachter voor appartementsgebouw, Edegem
Ik ben sydicus en zoek een nieuwe waterverzachter voor ons appartementsgebouw. Er zijn 5 eigenaars. Het bouwjaar is rond 1985. Er is een aansluiting in de kelder.
Waterontkalker na renovatie | Gingelom
Ik zoek een waterontkalker voor in mijn gerenoveerde woning. De aansluiting van het water bevindt zich in de kelder. Het is voor het verbruik van één persoon.
Kapsalon te Asper zoekt waterontkalker
We zijn op zoek naar een offerte voor een waterontkalker. De aansluiting moet enkel op het leidingwater gebeuren. Het is voor het verbruik van een gezin van 3 personen, maar wij hebben wel een kapsalon.
Waterverzachter in Landen
We hebben momenteel enorm veel last van kalk in het water. Onze woning is van 1978. We zijn met 4 personen en zouden de waterverzachter in de garage willen plaatsen. Gelieve mij te contacteren na 16u.
Oplossing kalk in het water voor een woning in Lincent
Ik zoek een offerte om een waterverzachter te plaatsen, waarschijnlijk in de garage. Mijn woning is twee jaar geleden gebouwd.
Offerte voor een waterverzachter | Oud Turnhout
We zoeken een offerte voor een waterverzachter in onze woning. Dit werd ons aangeraden door kennissen. Onze woning dateert van 1992. De hoofdaansluiting bevindt zich in de kelder.
Waterontkalker in de achterbouw - Tremelo
Ik heb een vrijstaande woning van de jaren 60 en heb enorm veel problemen met kalk in het water waarvoor ik nu een oplossing zoek. Het leidingwater komt toe in de woonkamer, die vroeger een garage was. Ik wens echter de waterverzachter in de achterbouw te plaatsen.
Waterontkalker voor gezin van 3 personen in Opheers
Wij zoeken een waterverzachter met 3 aparte aansluitingen voor in onze woning. We zijn een gezin van 3 personen en gebruiken enkel leidingwater.
Waterverzachter voor de regio Vorselaar
Ik zoek een nieuwe waterverzachter voor in mijn huis.
We zijn met 4 personen en gebruiken zowel leiding- als regenwater.
3 jaar geleden hebben we ons huis volledig verbouwd.
waterverzachter voor een woning in Anzegem
Ik zoek een offerte voor een waterontkalker. Dit is voor een ledigingswater circuit dat toekomt in de kelder. Drie personen. Woning van meer dan 100 jaar oud. Volledige nieuwe installatie 4-5 jaar geleden. Contacteren na 17u.
Waterverzachter voor rijhuis in Gent
Ik wil een nieuwe waterverzachter voor in mijn rijhuis. We zijn met 6 personen en gebruiken enkel leidingwater. De aansluiting bevindt zich op het gelijkvloers.
Waterontkalker om kraantjeswater te ontkalken
Wij hadden graag offertes ontvangen voor een waterontkalker voor het ontkalken van ons kraantjeswater. Momenteel hebben we nog geen waterverzachter. Het gaat om een rijhuis uit 2007 in Essen (Antwerpen).

Nooit meer kalkaanslag met een waterverzachter

Hebt u last van kalkafzetting? Raken uw toestellen defect, uw kleren versleten en uw huid geïrriteerd? Los al deze problemen in één klap op en installeer een waterverzachter! Hierdoor zullen uw toestellen niet alleen langer leven, maar ook minder energie verbruiken, waardoor u een kleinere ecologische voetafdruk verkrijgt. Alleen maar voordelen!

Geen kalkaanslag meer
Dankzij zacht water hebt u geen last meer van verkalkte toestellen, kranen en leidingen.

Doe kostenvoordeel op 
Met een waterontharder kan u tot wel €650 per jaar besparen!

Gedaan met bijtende poetsmiddelen
Zodra u een waterverzachter laat installeren, hoeft u die kalkresten niet meer weg te schuren.