Waterkoeler met fles

De voordelen van een waterkoeler

Kent u de voordelen van een waterkoeler? U geniet van:
  • Verfrissend, lekker water
  • Gehydrateerde en productievere werknemers
  • De beste service
Klinkt interessant? Wij brengen u in contact met leveranciers van waterkoelers die een gratis offerte voor u opmaken.
Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een waterkoeler vergelijken

 
* 1. Welk type waterkoeler wenst u?
 
 
* 2. Hoeveel personen zullen de waterkoeler dagelijks gebruiken (incl. bezoekers)?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Waterkoeler met fles: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler op fles voor een bedrijf in Zellik
De directeur heeft beslist dat we mogelijk een waterkoeler zullen plaatsen op kantoor en heeft mij gevraagd dit dossier voor te bereiden om dan aan hem voor te leggen. Daarom ben ik nu op zoek naar enkele offertes voor een waterzuil. Deze zal gebruikt worden door ons intern personeel , 7 mensen in totaal. We hebben momenteel nog geen idee van het type van contract. Zou u daarom een uitgebreide offerte kunnen maken met de prijzen voor huur en aankoop, alsook de informatie over onderhoud, aanvulling , enz ....
Waterkoeler op fles voor een particulier in Beveren-Waas
Graag ontvang ik vrijblijvende offertes van waterkoelers op flessen. Ik ben een particulier en heb geregeld bij mij thuis vergaderingen met 120 personen. Dit gebeurt een 2à3 keer per week. De mensen moeten mogelijkheid hebben om koud water, heet water te kunnen tappen. Het heet water zal dan gebruikt worden voor soep of oploskoffie/ thee.
Waterkoeler voor een voetbalclub in Weelde
Dit is voor een voetbalclub waar ik een van de bestuursleden ben. We hebben besloten op de vorige vergadering hiermee eventueel van start te gaan en hebben deze prijsofferte daarom aangevraagd. U mag zowel een aankoop als een huurvoorstel doen voor een waterzuil met fles en/of een waterkoeler op de waterleiding. Deze zal voornamelijk bedoeld zijn voor de eigen leden van de club.
Waterkoeler voor een bestuur in Kruibeke
Momenteel zijn we aangesloten bij sippwel. Omdat we niet 100% tevreden zijn zouden we graag zou de kwaliteit en de prijs eens vergelijken met andere leveranciers. Momenteel mag u voor 1 waterkoeler een offerte opmaken gericht naar 30 man. graag een huurofferte.
Waterkoeler voor een bedrijf in Maasmechelen
Graag zouden wij een offerte willen voor een waterkoeler. Zelf hebben we geen voorkeur naar een bepaalde type waterkoeler en staan open voor beiden offertes. Ons bedrijf telt ongeveer 13 medewerkers.
Waterkoeler met fles voor een bedrijf in Brussel
We verhuizen binnenkort naar nieuwe kantoren in Brussel. Momenteel doen we onze aankopen voor drank in een groot warenhuis. Nu wensen we hiervan een prijsvergelijking te doen met een waterkoeler. Zowel aankoop als huurofferte zijn welkom. We zijn in totaal met ongeveer 50 werknemers maar wel verdeeld over 4 verdiepingen. Eventueel wensen we een drankfontein per verdieping te plaatsen.
Waterkoeler voor een bedrijf in Roeselare
Deze aanvraag zal intern voorgelegd worden op de vergadering van deze maand. Ik heb de opdracht gekregen om verschillende offertes voor een prijsvergelijking op te vragen. Deze waterkoeler zal door 20-30 mensen dagelijks gebruikt worden. Graag zowel aankoop als huurprijzen.
Waterkoeler voor een bedrijf in Tournai
Ik wens een zeer uitgebreide offerte voor de kostprijs voor een waterkoeler voor mijn bedrijf. Ik heb geen voorkeur voor de waterleiding en een zuil op fles en wens dus van beide mogelijkheden een prijsofferte. Graag ook een voor zowel huur als aankoop prijs. In de zomer zullen meer mensen gebruik maken van de waterkoeler als tijdens de winter, maar ik schat op een dagelijks gebruik van +- 50 mensen.
Waterkoeler voor een bedrijf in Maarkedal
Ik zoek de kostprijs voor een waterkoeler op fles voor een bedrijf. Ik schat dat er een kleine 30 mensen dagelijks gebruik van zullen maken.
Waterkoeler voor een artsenpraktijk in Maasmechelen
Ik heb een artsenpraktijk waar ik met enkele collega's samenwerk. Op een gemiddelde dag passeren tussen de 50 en 70 mensen onze wachtkamer. We zouden daarom graag een waterkoeler willen plaatsen voor deze mensen iet te drinken te kunnen aanbieden. We wensen een zeer ruime offerte van zowel waterleiding als flessen, alsook offertes van huur en aankoop.
waterkoeler voor een schoonheidsinstituut
Gelieve een ruime offerte op te sturen met ruime keuze en visualisering van de waterkoelers. Ik zoek naar een waterkoeler die verfrist water kan geven en estitisch wat presenteerbaar is. Ik hou een schoonhiedsinstituut open.
Waterkoeler voor een bedrijf in Vlaams-Brabant
Wij hebben geen voorkeur voor een waterkoeler op fles of op waterleiding, en evenmin voor verhuur of aankoop. Gelieve hiermee rekening te houden bij het opstellen van de offerte. Ik vermoed dat tussen de 10 en de 15 mensen dagelijks gebruik zullen maken van de waterkoeler.
Waterkoeler op waterleiding voor bedrijf in Antwerpen
Ik ben op zoek naar 7 waterkoelers , een op elke verdieping ,die ik kan aansluiten op de waterleiding. Ook moeten ze de mogelijkheid hebben om koud of warm water te kunnen geven. Op dit moment maken wij al gebruik van waterkoelers met fles.
Waterkoeler met fles voor klein bedrijf in Limburg
wij hebben niet de mogelijkheid om een waterkoeler op waterleiding aan te sluiten.
Waterkoeler voor privé-praktijk in Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag voor een waterkoeler met fles, dit voor een privé-praktijk in Oost-Vlaanderen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Prijsofferte voor waterkoeler, autohandel in Limburg
Ons bedrijf verhuurt voertuigen waarvan bestelwagens, personenwagens e.d. meer. Graag hadden we eens informatie ontvangen alsook een prijsofferte omtrent waterkoelers. Alvast bedankt.
Offerteaanvraag waterkoeler voor een bedrijf in Duffel.
Voor een bedrijf in Duffel ontvangen wij graag een offerte waterkoelers. Dagelijks zullen 15à20 personen gebruik maken van de waterkoelers.
Offerteaanvraag waterkoelers voor Kessenich.
Graag wil ik een offerte waterkoelers met flessen ontvangen. Het maximaal aantal personen per dag die er gebruik van zullen maken is 10. Is een waterkoeler interessant voor ons?
Offerteaanvraag voor waterkoeler, nieuw bedrijf in Limburg
Prijsofferte voor waterkoeler, nieuwe zaak vanaf augustus/september 2012. Graag een voorstel. Bedankt.
Waterkoeler voor een bedrijf gespecialiseerd in meststoffen.
Graag een offerte voor waterkoelers met flessen. 10 mensen zullen er dagelijks gebruik van maken.
Waterkoeler voor distributiebedrijf in Oost-Vlaanderen
Wij zouden graag een offerte krijgen voor wat betreft waterkoelers. Wij zijn maar een klein bedrijf bestaande uit 3 loontrekkende en 2 zelfstandigen. Alvast bedankt voor uw voorstel.
Offerte voor een waterkoeler
Graag uw offerte voor een waterkoeler. Wij zijn medewerkers en klanten samen met een 15-tal personen. Bedankt voor uw informatie.
Offerteaanvraag waterkoeler
Graag uw prijsofferte voor een waterkoeler voor 4 personen.
Vergelijking waterkoelers voor een bedrijf in Vosselaar.
Wij hebben momenteel 3 waterkoelers met fles. Graag willen we een vergelijking maken met andere leveranciers.
Vrijblijvende offerte voor waterkoeler op waterleiding, Namen
Graag een offerte voor een waterkoeler op waterleiding, voor een kleine 10-tal personen. Bedankt.
Zorg voor lekker en fris water voor uw personeel