Waterkoeler

Ontvang gratis offertes voor een waterkoeler met fles

Genoeg water drinken: we zouden het allemaal moeten doen. Geef uw werknemers en uzelf een duwtje in de rug met een waterkoeler. Uw personeel geniet van het lekkerste water en van afkoeling op warme dagen. Vraag hier uw gratis offertes voor een waterkoeler op fles aan!

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een waterkoeler met fles vergelijken

 
* 1. Welk type waterkoeler of waterdispenser wenst u?
 
 
* 2. Hoeveel personen zullen de watercooler dagelijks gebruiken (incl. bezoekers)?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Waterkoeler: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler met fles te Hansbeke
Graag huur- en aankoopoffertes voor een waterkoeler met fles. Dit is voor 1 persoon, graag enkel gekoeld water.
Waterkoeler voor een dierenspeciaalzaak | Aartselaar
Ik wil een waterkoeler voor mijn zaak in opstart (dierenspeciaalzaak). Dit is voor 4 medewerkers, maar ook voor bezoekers. Er is een waterleiding voorzien.
Waterkoeler met fles voor kapsalon (Begijnendijk)
Graag huur- en aankoopoffertes een waterkoeler op fles (enkel gekoeld water). Dit is voor mijn kapsalon, voor 1 persoon.
Waterkoeler met fles | Beveren
Graag huur- en aankoopoffertes voor een waterkoeler met fles. Enkel gekoeld water. Dit is voor gemiddeld 3 personen.
Waterkoeler met fles voor een kapsalon, Aarschot
Ik zoek zowel huur- als aankoopoffertes voor een waterkoeler met fles voor in mijn kapsalon. Deze zal door zo'n 10 à 20 mensen dagelijks gebruikt worden.
Waterkoeler voor een bedrijf in Brasschaat
Ik zou graag een huurofferte ontvangen voor een waterkoeler. Het is voor een 10-tal mensen per dag.
Waterkoeler voor een bedrijf te Deurne
We zoeken een waterkoeler met flessen voor het bedrijf. 4-6 medewerkers, huur/kopen mag beide in de offerte.
Waterkoeler voor een bedrijf te Budingen
Ik zoek een waterkoeler met flessen voor een 4 tal medewerkers. Waarschijnlijk enkel gekoeld water.
Waterkoeler voor een bedrijf in Iper
We hebben verschillende locaties. We hebben zes waterkoelers nodig voor zo'n 180 mensen, .30 per koeler. Graag huur en aankoop offerte maar wel met onderhoud. Ook vergelijk met automaat voor enkel koud water en een met warm water.
Waterkoeler voor een bedrijf te Eeklo
Ik zoek een waterkoeler met flessen voor in de kinderopvang. 16 tal kinderen.
Waterkoeler voor een bedrijf in Kemzeke
Mogelijkheid voor warm water is niet vereist. Liefst een waterkoeler die zowel in plat als in bruiswater voorziet.v Er zijn 6-7 medewerkers. Graag een huur als aankoopofferte.
Aanvraag Waterkoeler te Machelen
Wij wensen offerte te ontvangen voor een waterkoeler. Wij gebruiken momenteel een waterkoeler van Sipwell en wensen een prijsvergelijking te doen. Wij verkiezen een huurofferte en hier zouden een 14tal medewerkers (+ klanten) gebruik van maken op dagelijkse basis. Wij wensen zowel gekoeld water als warm water.
waterkoeler voor een bedrijf in bergen
Dit is voor 9 mensen op kantoor. We zijn wel niet altijd allemaal aanwezig dus gemiddeld zullen zo'n 5 mensen hiervan dagelijks gebruik maken. Graag zowel een voorstel voor huur als aankoop. We zoeken naar een waterkoeler met enkel gekoeld water, geen warm of bruiswater.
Aanvraag voor 3 à 4 dispensers
Wij zijn met 30 medewerkers en dan ook nog bezoekers. Betreft een dispenser van 12 liter die momenteel dagelijks volledig opgebruikt wordt. Omwille van verhuis zijn we op zoek naar 2 extra dispensers, van 1 loopt het contract nog tot half 2014. Het verbruik zou niet echt stijgen, voornl. een opsplitsing is nodig over de verschillende verdiepingen.
Waterkoeler voor tandheelkundepraktijk in Sint-Niklaas
Ik wil graag een waterkoeler laten installeren waar 3 a 4 mensen dagelijks gebruik van zullen maken. Ik heb nog geen voorkeur voor een type, omdat ik eerst de prijzen en de voor- en nadelen wil vergelijken. Graag vrijblijvende offertes.
offerte voor een waterkoeler voor een bedrijf in Ninoven
Ik wens graag een offerte voor 7 toestellen. Deze zullen dienen voor het intern gebruik. In totaal een dikke 100 mensen. Ikzelf ben in dit project de medebeslissingsnemer. Graag naast de offerte voor de huur van deze waterkoeler ook wat verdere praktische informatie over bvb de plaatsing .
Waterkoeler voor een praktijk in Aarschot
Ik zou deze waterkoeler graag in de wachtkamer van onze praktijk plaatsen. Het aantal patiënten dat we per dag hebben schommelt sterk maar dit zit meestal tussen de 50 en de 100 mensen. Graag een offerte voor aankoop en huur.
Prijsaanvraag voor een tafelmodel waterfontein
Waterfontein , tafelmodel, op leidingwater met : - koud water - heet water - bruiswater
Aankoop waterkoeler
Wij zijn op zoek naar prijsinformatie voor de aankoop van een waterkoeler voor het personeel (16 personen). De keuze voor waterleiding of fles is afhankelijk van de kostprijs.
Waterkoeler voor groothandelaar in papier (Brussel)
Wij zijn een bedrijf actief in groothandel van papier, en we zouden graag onze waterkoelers met fles vervangen door 2 waterkoelers op waterleiding. Er zou 1 koeler komen op elke verdieping en in totaal zullen er 50 personen gebruik maken van de machines. Zou u ons een offerte kunnen doorsturen van dergelijke waterkoelers? Reeds bedankt voor uw reactie.
Waterkoelers voor transportbedrijf te Antwerpen
Wij zijn een bedrijf actief in het transport van uitzonderlijk vervoer. Momenteel beschikken wij over een waterkoeler met fles, maar indien het kostenbesparend is, zijn we geïnteresseerd om over te schakelen naar waterkoeler op waterleiding. Ons bedrijf telt ongeveer 20 personen. Kan u mij een prijsofferte doorsturen? Alvast bedankt voor uw reactie.
Prijsopgave waterkoeler voor bedrijf in Mollem
Wij zijn van plan te verhuizen naar een ander gebouw en dit zou daar wel van toepassing kunnen zijn, graag een vrijblijvende prijsofferte voor het huren of kopen van een waterkoeler, dit voor een 10-tal personen per dag waarvan een 3-tal werknemers. Alvast bedankt.
Waterkoeler voor bedrijf uit provincie Antwerpen
Wij zijn een bedrijf uit de provincie Antwerpen. Bij ons werken 25 personeelsleden die normaliter +- 5 bidons water per week drinken. We zoeken een waterkoeler die onze werknemers heel de dag van fris drinkwater kan voorzien. Bij voorkeur ook spuitwater. Dank voor uw offerte.
Offerte waterkoeler op waterleiding voor bedrijf uit Limburg
Wij zijn een ijssalon en wij zouden graag een waterkoeler plaatsen om onze 3 werknemers te voorzien van fris water. Het zou een waterkoeler op waterleiding moeten zijn. Bedankt voor offerte.
Waterkoeler voor ziekenhuis
Wij zijn een ziekenhuis uit Oost-Vlaanderen. Wij zouden graag waterkoelers plaatsen die dan kunnen worden gebruikt door bezoekers en personeel. Bedankt voor uw offerte.

Op zoek naar een waterkoeler met fles?

Een waterkoeler met fles zal de gezondheid van uw werknemers sterk verbeteren. 

Levering waterflessen inbegrepen
Bij de leveranciers zijn de waterflessen en de levering van de waterflessen vaak inbegrepen. U hoeft dus niet steeds te sleuren met waterflessen.

Gezonde werksfeer
U zorgt voor een gezonde werksfeer op kantoor door te kiezen voor een waterkoeler met fles.

Vergelijk gratis offertes
Vergelijk offertes van verschillende specialisten en vergelijk de details.
Waterkoeler offertes vergelijken
Het lekkerste water voor elk budget en verbruik