Waterkoeler

Vergelijk de prijzen voor een waterkoeler

Kent u de voordelen van een waterkoeler? U geniet van:
  • Verfrissend, lekker water
  • Gehydrateerde en productievere werknemers
  • De beste service
Klinkt interessant? Wij brengen u in contact met leveranciers van waterkoelers die een gratis offerte voor u opmaken.
Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een waterkoeler vergelijken

 
* 1. Welk type waterkoeler wenst u?
 
 
* 2. Hoeveel personen zullen de waterkoeler dagelijks gebruiken (incl. bezoekers)?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Waterkoeler: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler met fles te Hansbeke
Graag huur- en aankoopoffertes voor een waterkoeler met fles. Dit is voor 1 persoon, graag enkel gekoeld water.
Waterkoeler voor een dierenspeciaalzaak | Aartselaar
Ik wil een waterkoeler voor mijn zaak in opstart (dierenspeciaalzaak). Dit is voor 4 medewerkers, maar ook voor bezoekers. Er is een waterleiding voorzien.
Waterkoeler met fles voor kapsalon (Begijnendijk)
Graag huur- en aankoopoffertes een waterkoeler op fles (enkel gekoeld water). Dit is voor mijn kapsalon, voor 1 persoon.
Waterkoeler met fles | Beveren
Graag huur- en aankoopoffertes voor een waterkoeler met fles. Enkel gekoeld water. Dit is voor gemiddeld 3 personen.
Waterkoeler met fles voor een kapsalon, Aarschot
Ik zoek zowel huur- als aankoopoffertes voor een waterkoeler met fles voor in mijn kapsalon. Deze zal door zo'n 10 à 20 mensen dagelijks gebruikt worden.
Waterkoeler voor een bedrijf in Brasschaat
Ik zou graag een huurofferte ontvangen voor een waterkoeler. Het is voor een 10-tal mensen per dag.
Waterkoeler voor een bedrijf in Iper
We hebben verschillende locaties. We hebben zes waterkoelers nodig voor zo'n 180 mensen, .30 per koeler. Graag huur en aankoop offerte maar wel met onderhoud. Ook vergelijk met automaat voor enkel koud water en een met warm water.
Waterkoeler voor groothandelaar in papier (Brussel)
Wij zijn een bedrijf actief in groothandel van papier, en we zouden graag onze waterkoelers met fles vervangen door 2 waterkoelers op waterleiding. Er zou 1 koeler komen op elke verdieping en in totaal zullen er 50 personen gebruik maken van de machines. Zou u ons een offerte kunnen doorsturen van dergelijke waterkoelers? Reeds bedankt voor uw reactie.
Waterkoelers voor overheidsdienst
Wij zijn een overheidsdienst met verschillende restaurants in het hele land. We hebben nog niet in al onze restaurants waterkoelers te beschikking. We zouden op deze plaatsen graag waterkoelers op waterleiding plaatsen (met filter). Het aantal waterkoelers per restaurant verschilt afhankelijk van de grootte van het restaurant.
Waterkoeler op waterleiding voor bedrijf uit provincie Antwerpen
Wij zijn een schoonheidssalon met 2 vestigingen in de provincie Antwerpen. Dagelijks werken er 6 tot 8 medewerkers in elke vestiging. Graag zouden wij onze werknemers koel water aanbieden door middel van het plaatsen van een waterkoeler op waterleiding. We hebben reeds een waterkoeler met fles, maar zouden deze graag vervangen door een waterkoeler op waterleiding. Dank bij voorbaat voor uw offerte.
Offerte voor waterkoeler voor bedrijf uit Limburg
Wij zijn een afslankcentrum gelegen in Koersel. We zouden graag de klanten fris water aanbieden tijdens hun activiteit. We hebben momenteel een Sipp-well waterkoeler maar we willen deze vervangen door een andere waterkoeler omdat we dit systeem te duur vinden. Afhankelijk van de drukte in ons centrum zouden dagelijks 20 tot 30 mensen gebruik maken van de waterkoeler Dank voor uw offerte.
Offerte voor waterkoeler op waterleiding voor bedrijf uit Vlaams-Brabant
Wij zijn een bedrijf uit Haacht. We zouden graag een waterkoeler op waterleiding plaatsen in ons bedrijf. Graag ontvangen wij uw offerte.
Offerte voor waterkoeler voor bedrijf uit Limburg
Wij zijn een in Limburg gelegen bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van zuivelproducten. We zouden graag een of meerdere waterkoelers op waterleiding plaatsen die dagelijks zou kunnen worden gebruikt door onze 160 werknemers. Dank voor uw offerte.
Offerte voor waterkoeler op fles voor bedrijf uit West-Vlaanderen
Wij zijn een bedrijf uit West-Vlaanderen. We zijn op zoek een waterkoeler op fles, deze zou dagelijks kunnen worden gebruikt door onze 140 werknemers. Dank bij voorbaat.
Drinkwater op waterleiding
Graag zuiver gekoeld drinkwater op waterleiding. Bedankt.
Waterkoeler met fles
Graag een vrijblijvende offerte voor 2 à 3 waterkoelers met grote fles, fris water en water op kamertemperatuur. Bedankt.
Vrijblijvende offerte voor waterkoelers
Graag vrijblijvende offerte voor 2 waterkoelers - koud en warm water - bruisfunctie
Waterkoeler op waterleiding voor personeel
Graag had ik wat informatie en prijsopgave willen ontvangen voor de installatie van een waterkoeler op waterleiding voor mijn personeel. Alvast bedankt.
Aankopen waterkoelers
Wij hadden graag de prijs ontvangen voor 2 waterinstallaties met waterbidons (warm en koud water). Duur ongeveer 2 jaar. Gebruik dient voor in de vergaderzaal en in de keuken (tussen 6 en 20 personen). Alvast bedankt.
Offerte waterkoeler
Graag een offerte voor het aanschaffen van een waterkoeler voor op kantoor. Alvast bedankt.
Aankopen waterkoelers
Graag had ik inlichtingen alsook een gedetailleerde prijsopgave ontvangen voor 3 waterkoelers waarvan 2 voor binnen aangesloten op het waternet (bruiswater/plat water) en 1 waterfontein voor buiten. Aantal werknemers binnen: +/- 60 à 70 personen. Graag had ik geweten wat de verschillende prijzen zijn, modellen, werking e.d. Alvast bedankt.
Offerte voor aankopen van waterkoeler
Graag wat inlichtingen en prijsopgave omtrent het aankopen of huren van één of meerdere waterkoeler(s) (verscheidene modellen, prijzen, e.d.), deze om te vergelijken met wat we nu al hebben. Naargelang prijs/kwaliteit zullen we de leverancier kiezen voor het aankopen van deze waterkoelers. Met dank.
Waterkoelers drinkwater op luchtvochtigheid
Graag meer informatie en het ontvangen van een prijsofferte voor het huren en onderhouden van een waterkoeler die de luchtvochtigheid uit de lucht trekt en omzet in drinkbaar water.
Waterkoeler met fles gezocht door kunstacademie te West-Vlaanderen
Een prijsofferte voor waterkoeler met fles, plaatsing ervan + kostprijs van fles water.
Waterkoeler voor bedrijf te Wemmel
Wij hebben nu al een waterkoeler van Aqualine maar overwegen een andere overeenkomst aan te gaan. We zoeken eigenlijk nu koffiemachines, en zouden bij dezelfde leverancier een waterkoeler willen huren. (voor 20 à 50 dagelijkse gebruikers) Toch ontvang ik ook graag uw prijzen en modellen, kwestie van alle interessante partners mee in de analyse te nemen. Alvast bedankt

Een waterkoeler, ook voor uw bedrijf een goed idee!

Indien u overweegt een waterkoeler te kopen is dat zeker een goed idee. Een waterkoeler kan namelijk op verschillende manieren een voordeel zijn voor uw bedrijf. Doe daarom vandaag nog een offerteaanvraag voor waterkoelers in Vlaanderen.

Water voor gezonde werknemers
Voedingsdeskundigen weten het al lang, wie voldoende water drinkt is gezonder. Zo verhoog je je concentratievermogen en heb je meer energie als je voldoende water drinkt.

Water verfrist uw wachtende klanten
Plaats een waterdispenser in de ruimte waar klanten gewoonlijk wachten. Zorg dat je die wachtende klanten altijd een heerlijk glas water aan kan bieden.

Water voor een waterdicht imago
Aarzel niet om uit te pakken met uw aankoop van een waterkoeler. Wijs uw personeel op de voordelen van drinkwater voor hun gezondheid. Geef ze wat extra info over de positieve effecten van water.

Zorg voor lekker en fris water voor uw personeel