Water ontharden

Waarom kiezen voor een waterverzachter?

In Vlaanderen is er veel kalk in het water. Kalk schaadt uw leidingen, wasmachine en verwarmingsketel. Een waterverzachter ontkalkt uw leidingwater waardoor uw machines langer leven én het verbruik van uw verwarmingsketel daalt. U vermijdt ook verstopte leidingen en waterkranen. Vergelijk nu gratis offertes voor uw waterverzachter, wij brengen u in contact met specialisten in waterontkalkers uit uw buurt. Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een waterverzachter vergelijken

 
* 1. Welk type dienst wenst u?
 
 
* 2. Waar wenst u een waterverzachter of ontkalker?
 
 
* 3. Welk type waterverzachter wenst u?
 
 
* 4. Op welk moment wenst u een afspraak ter plaatse? (is nodig in geval van nieuwe installatie)
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Water ontharden: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Waterverzachter voor een woning in Dudzele
Waterverzachter voor een woning van de jaren 40. De watermeter bevindt zich op het gelijkvloers. Waterleidingen dateren ook van de jaren 40. Er wonen 6 personen in de woning.
Waterverzachter voor een huis in Aarschot
We zoeken een waterverzachter voor een gezin van 2 personen met een gemiddeld verbruik van 60 m³ / jaar. De waterverzachter kan in de kelder geplaatst worden waar waterleiding binnen komt. Er is wel geen voorziening voor de waterafvoer.
Waterverzachter voor een woning in Diepenbeek
We zoeken een waterverzachter, enkel voor leidingwater. We hebben een vrijstaande woning uit 1989 met de originele waterleidingen. De watermeter staat in het waskot. Ons gezin bestaat uit 3 personen.
Waterverzachter voor een woning in Herzele
Wij zoeken iemand om een nieuwe waterverzachter te installeren. Dit is voor een gebouw van ongeveer 40 jaar oud. De waterleidingen zijn wel reeds vernieuwd. De watermeter bevindt zich op het gelijkvloers in de garage. Dit is voor een gezin van twee personen.
Waterverzachter voor nieuwbouw in Oosteeklo
We willen graag een waterontharder laten plaatsen in onze afgewerkte nieuwbouwwoning.Voor leiding- en regenwater (toilet). Dit is voorlopig voor 2 personen.
Mechanische waterverzachter (Boortmeerbeek)
We hebben een jaarlijks verbruik ongeveer 150m³. Mijn echtgenote is huisvrouw, dus onze voorkeur gaat uit naar mechanische waterontharder. Dit is voor onze nieuwe woning.
waterverzachter voor een woning in Zelzate
Ontharder zal in de garage moeten staan, de aankomende waterleiding zit in een put in de garage, misschien daar ruimte genoeg om de ontharder te plaatsen. 3 tot 5 mensen dagelijks gebruik. Woning van 1970 maar volledige gerenoveerd.
Waterverzachter voor de regio Zoutleeuw
We zoeken een andere waterverzachter voor ons huis. Nu bij Aquacare, eigenlijk hebben we nu een ontijzeraar, leiding en putwater. 4 personen, bouwjaar 1968.
Waterverzachter voor de regio Deinze
Voor in ons huis wil ik een nieuwe waterverzachter. Leiding en regenwater(toilet en wasmachine), 3 personen, aansluiting op de GLV.
Waterverzachter voor de regio Izegem
Graag een nieuwe waterverzachter voor in mijn huis. Leiding en regenwater (toilet en wasmachine), +3 personen, rond de 60m³, huis van +10 jaar. Aansluiting op GLV.
Waterverzachter voor de regio Bilzen
Ik wil een nieuwe waterverzachter voor in mijn huis. Leiding en regenwater(toilet), 2 personen, huis van 2006. Aansluiting in de kelder.
Waterverzachter voor de regio Ronse
Ik wil een nieuwe waterverzachter voor in mijn huis. Leidingwater enkel, 1 persoon, aansluiting in de kelder.
Waterverzachter voor de regio Malle
Ik wil een nieuwe waterverzachter voor in mijn woning. Enkel leidingwater, 3 personen, huis van 1992, aansluiting op GLV.
Waterverzachter voor de regio Bierbeek
Voor in mijn huis zoek ik een nieuwe waterverzachter. Enkel leidingwater, 6 personen, aansluiting in de kelder, er is plaats.
Waterverzachter te Beveren
Ik zoek een offerte voor een waterverzachter. Er wordt leidingwater gebruikt. Het is een huishouden van 4 personen.
Waterverzachter voor de regio Zwijndrecht
Ik wil een nieuwe waterverzachter voor in de woning. Leidingwater enkel, 5 personen, aansluiting in de kelder.
Waterverzachter voor de regio Overpelt
Graag een nieuwe waterverzachter voor in mijn huis. Enkel leidingwater, 3 personen, aansluiting in de kelder.
Waterverzachter voor de regio Borgloon
Ik wens een andere waterverzachter voor ons huis. Plaatsing waterverzachter voor 2 personen, enkel leidingwater, nu een Watrex.
Waterverzachter voor de regio Grobbendonk
Ik zoek een nieuwe waterverzachter voor in mijn woning. Leidingwater enkel, 2 personen, veel kalkvorming hier, aansluiting op GLV(kleine plaats).
Waterverzachter te Zaventem
Waterverzachter voor een huishouden van 4 personen. In het huishouden wordt een combinatie van regen- en leidingwater gebruikt.
Waterverzachter voor de regio Zottegem
Voor in mijn huis zoek ik nieuwe waterverzachter. Leidingwater enkel, 2 personen, we wonen er net. Aansluiting op GLV.
Waterverzachter voor de regio Zeveneken
Graag een nieuwe waterverzachter voor in mijn huis. Leidingwater enkel, 4 personen, aansluiting op GLV. Zit ook boor in het water.
Waterverzachter te Kampenhout
Vervanging van een waterverzachter. De waterverzachter is nu 12 jaar oud. Het is een huishouden van 3 personen en er wordt gebruik gemaakt van leidingwater en regenwateR.
waterverzachter voor een woning in Boutersem
We hebben een woning van 1850. Momenteel hebben we een waterontharder maar we zijn hier niet tevreden van. Geen idee van het verbruik. Aansluiting op hetv gelijkvloers.
Waterverzachter te Meise
Ik zou mijn oude waterverzachter willen vervangen. Het is een huishouden van 4 personen. Er wordt enkel leidingwater gebruikt.
Vind nu de beste offertes voor uw waterverzachter