Water in kelder

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Water in kelder: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding voor een kelder in Gent
Wij leggen binnenkort een pomp en put aan om het grondwater uit onze kelder te laten wegnemen. De kelder staat voor de rest in goede staat. In onze muur net boven de kelder beginnen we voor het eerst een vochtplek te zien. Deze zouden we graag behandelen. Deze is niet groter dan 1m².
Vochtprobleem in de kelder te Mortsel
In onze kelder is er een put waar grondwater in komt. Daar staat een dompelpomp in opgesteld. De vorige eigenaars zeiden ons dat de put eigenlijk nooit overstroomt. Wij wonen hier nu bijna 2 weken en bij ons is dat nu al wel enkele keren gebeurd. Wij zijn daarom opzoek naar een oplossing zodat niet telkens onze hele kelder onderloopt (staanplaats voor wasmachine, droogkast, verwarming,…). Het lijkt ons ook dat er één vochtige muur is (?) We kennen nog mensen met die probleem en die spraken over een "waterkast" rond die put te bouwen? Zodat de dompelpomp zelf zijn werk kan doen en het water niet in de gehele kelder loopt maar enkel in de "waterkast" zelf. Huis van rond 1920-30.
Vochtbestrijding voor een woning in Putte
Vocht in de kelder . Dit is een verkaveling van 38 jaar. Nadat er aan de overkant van de straat huizen gebouwd werd en straatwerken kwamen. Kelder op twee niveaus vooral op bovenste komt er water binnen. In de zomer was de kelder droog dus nu meeste problemen.
Waterplassen in de kelder (Hasselt)
Ik heb plassen water in de kelder tijdens en na periodes van sterke regenval. Dit is een volwaardige kelder van eind jaren 70. Originele bouw. Liefst s'avonds bellen.
Water in de kelder door stijgend grondwater
Het stijgend grondwater zet de kelder onder water en dit moet zo snel mogelijk bestreden worden. Ons huis is volledig onderkelderd.
Water in kelder bij aanhoudende regen
Als het lang en veel regent aan een stuk, komt er water binnen in kelder. Soms staat er zelfs tot 10 cm water! Wij zijn dus op zoek naar offertes om de kelder te dichten. Het bouwjaar van de woning is 1969.
Vlekken en loshangend behang + water in de kelder
Ons huis heeft een serieus vochtprobleem. Er zijn vochtvlekken op het behang en op bepaalde plaatsen komt het papier los. Daarnaast staat er zo'n 5 à 7 cm water in de kelder.
Scheuren in keldervloer - kelder bekuipen | Kruibeke
De kelder heeft een oppervlakte van ongeveer 10 m². Elke dag staat er ongeveer 1 cm water in de kelder en moet er ongeveer 100 liter water uit de kelder worden geschept. Dit komt door scheuren in de keldervloer en door het hoge grondwaterpeil. De muren zijn droog. Er zit dus niets anders op dan de kelder te bekuipen.
Vochtprobleem in kelder te Kuurne
Heel klein beetje vocht op de grond in de kelder, maar bepaalde muren staan wel vochtig. De woning is meer dan 100 jaar oud. Het is een halfopen bebouwing.
Water in onze kelder | Structureel probleem?
Wij hebben een tijdje last gehad van vocht/water in één hoek van onze kelder. Nu valt het weeral mee, maar we willen toch weten of er een structureel probleem is en wat eraan gedaan kan worden. De woning is gebouwd in 1978.
Kelderdichting | Water in kelder definitief oplossen
De kelder zit sinds jaren voor de helft vol water. Het water wordt geregeld weggepompt, maar de kelder moet nu verdwijnen. Wij zijn eigenaars van het appartement.
Water in kelder in winter | Sint-Niklaas
We hebben een kelder van 30 m², waar elke winter water in komt te staan. Het water komt deels via de grondplaat en deels via de muren binnen.
Grondwater in kelder van ons huis
Er is vocht in de kelder en muren boven van ons huis.
Staat water in de kelder nu, kelderopp. 8m², geen lekken.
Boven opstijgend vocht precies, bouwjaar rond 1950-60.
Water in de kelder, Edegem
Er staat water in onze kelder. Het komt vermoedelijk via de muren binnen. De vloer is reeds behandeld maar het vochtprobleem blijft. Graag offertes.
Vochtbestrijding woonzorgcentrum te Berlaar
We zitten met vocht in de CV-kelder van het woonzorgcentrum, er staat voortdurend water. Er lijkt vocht door de muur te komen, maar er zijn geen lekken. Het probleem recent erger geworden. De kelderoppervlakte is 50 m², het bouwjaar is 1992.
Water in gemetste kelder
Ik zit met een vochtprobleem in de kelder van mijn huis (bouwjaar 1988). Het gaat om een gemetste kelder met een oppervlakte van 30 m².
Kelderdichting offertes | Heusden-Zolder
Ik zit met vocht in de kelder van mijn woning. Het water lijkt via de vloerplaat binnen te komen. De kelder is ongeveer 40 m² groot.
Natte kelder bij regenweer - Wilrijk
Er is vocht in de kelder van mijn huis. Er staat zelfs water in bij regenweer. De oppervlakte van mijn kelder is minstens 12 m². Er is geen lek. Mijn huis dateert van de jaren 60.
Water in kelder bij hevige regenval te Nijlen
Ik zit met opstijgend vocht in de kelder. Zeker bij serieuze regenval staat er water in de kelder en kruipkelder.
Water komt door muren en plafond van kelder te Opglabbeek
Door het plafond en de muur van onze kelder komt er water. We hebben een kruipkelder waar je recht kan staan. .
Natte kelder na werken in straat te Aalst
Er is vocht in de kelder van mijn huis.
Probleem sinds werken in de straat, er staat nu elke dag water in. Het zou niet om een lek gaan maar grondwater.
Water komt door muren van kelder in Mechelen
Onze kelder is altijd vochtig.
Het vocht lijkt door de muren te komen. het zijn geen plassen water en het probleem bestaat al jaren. Gaat zeker niet om een lek, maar ik zou het wel willen oplossen.
Vochtbestrijder gezocht in de regio van Neerpelt
Wij zijn eigenaars van een huis uit de jaren '50 en hebben last van opstijgend vocht in onze kelder. Er komt namelijk steeds water uit de vloer waardoor de ruimte zeer vochtig is. Graag ontvangen we een offerte van vochtbestrijders in de regio van Neerpelt.
Natte keldervloer in woning tes Merskem
Wij hebben een vochtprobleem in onze kelder. De keldervloer is altijd vochtig en wij pompen dit water altijd weg maar het probleem keert steeds terug. Graag een offerte voor kelderdichting
Natte kelder - Vochtbestrijder gezocht
Beste, we hebben een natte kelder en ik weet niet waar het water vandaan komt. Nu werken we met een dompelpomp, maar die heeft het begeven en nu staat er 10 cm water in de kelder. Ik had graag een expert laten bepalen van waar het vocht komt en wat de beste oplossing is om dit probleem op te lossen. Afhankelijk van de ernst van het probleem zullen we het probleem vroeger of later definitief aanpakken.

Uw vochtprobleem definitief oplossen? Dit u moet weten over vochtbestrijding

Een vochtprobleem is een nachtmerrie voor uw woning. Ten eerste veroorzaakt vocht schade aan uw muren. Ten tweede is een vochtige leefruimte schadelijk voor de gezondheid van iedereen in het huis. En ten slotte verdwijnt een vochtprobleem nooit vanzelf, soms is het even minder, maar de schade blijft en keert steeds terug.

Vraag gratis advies van een expert
Enkel een expert kan het vochtprobleem correct analyseren

Vind een goede oplossing
Vochtproblemen zijn vaak complex, verzamel voldoende informatie.

Definitieve oplossing
Kies de beste definitieve oplossing, zodat u nog lang en gelukkig in uw huis kunt leven.
Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders