Vrijstaande woning

Waarom de spouwmuur isoleren?

Een kleine investering, maar een grote besparing: dat is spouwmuurisolatie. Je bespaart tot 25% op de energiefactuur. Bovendien geniet je van verlaagde btw (6%) en een premie van 5 euro/m². Zijn jouw muren nog niet geïsoleerd? Wij brengen je in contact met de beste isolatiespecialisten uit jouw buurt.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn spouwmuur isoleren

 
* 1. Welke muuroppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 2. Wanneer wenst u de spouwmuur isolatiewerken te starten?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Vrijstaande woning: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie Turnhout | Vrijstaande woning
Ik wil de spouw van een huis dat ik ga verhuren laten isoleren. Het is een vrijstaand huis van 1965. De spouwdiepte is 8cm en de gevels zijn geschilderd. In totaal moet er zo'n 140m² geïsoleerd worden.
Spouwmuurisolatie voor de regio Dilsen-Stokkem
Ik wil de spouw van mijn woning laten isoleren. Vrijstaand huis van 1955, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Veerle
We zouden de spouw van ons huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1989, spouwdiepte 4,5-5cm, gevels niet bewerkt, opp. +150m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Essen
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis gezet in 1978, spouwdiepte onbekend, gevels geschilderd, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Dilsen-Stokkem
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1962, spouwdiepte 5-6,5cm, gevels niet bewerkt, opp. +120m².
Aanvraag Spouwmuurisolatie te As
Eigenaars, wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie, wij kennen het bouwjaar niet precies, er is wel een spouw aanwezig (maar wij kennen de diepte van de spouw niet precies),de buitengevels bevinden zich in oorspronkelijke staat, wij wensen maximaal 100m² te laten behandelen, het betreft een vrijstaande woning.
Spouwmuurisolatie voor de regio Bachte-Maria-Leerne
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1975 ergens, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +150m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Zutendaal
We zouden de schouw van ons huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1995, spouwdiepte 5cm (spouw is leeg), gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Zottegem
Ik zou de spouw van ons huis laten isoleren. Vrijstaand huis met renovatie rond 1985, spouwdiepte 5 cm ongeveer, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Menen
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1960, spouwdiepte 5cm, gevels geschilderd(normaal luchtdoorlatend), opp. +150m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Melle
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1980, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Blankenberge
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1970 ergens, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Nieuwerkerken
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1974, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Asper
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Graag een offerte voor het na isoleren van spouwmuur (m.i. 5 cm) Vrijstaand huis van 1971, opp. – ca 150 m2 zonder aftrek van raamopeningen (10 ramen met rolluiken ) – betreft duplex woning waarvan beneden verdieping niet verwarmd wordt en dus ook geen isolatie daar. Gevels niet bewerkt.
Spouwmuurisolatie voor de regio Heusden-Zolder
Volledige renovatie van open bebouwing uit 1972 waarbij 2 spouwmuren met opp 80m2 moet worden gevuld met een minerale wol. Spouwdiepte +5cm, gevels niet bewerkt. Buitensteen baksteen, binnensteen betonblokken. We wensen dit op korte termijn te laten uitvoeren. Minerale wol moet het zijn aub.
Spouwmuurisolatie voor de regio Stekene
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1986, spouwdiepte onbekend(zit oude iso in), gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Kapellen
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van jaren 70, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +150m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Brecht
Ik wil de spouw van onze appartementsblok laten isoleren(ik ben syndicus). Vrijstaand gebouw van 1980, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Ronse
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1930 en in 1965 steen voorgezet, spouwdiepte onbekend, gevels geschilderd, opp. onbekend.
Spouwmuurisolatie voor de regio Olen
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1980 ergens, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Averbode
Graag wil ik de spouw van men huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1974, spouwdiepte onbekend, gevels geschilderd, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Heist-op-den-Berg
Ik wens de spouw van ons huis te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1970, spouwdiepte 5-6cm, gevels schilderd, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Putte
Graag willen we de spouw van ons huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1972, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Tremelo
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1975, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie voor de regio Herentals
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1957, spouwdiepte 4-5cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m².

Spouwmuurisolatie: Dé isolatievorm bij uitstek voor uw woning

De Belgische winters kunnen ijzig zijn en de zomers heet en zwoel. Maar dat is buiten de voordelen van een correctgeplaatste isolering gerekend. In een goed geïsoleerde woning geniet u het hele jaar door van aangename temperaturen binnenshuis. Een van de meest eenvoudige manieren om uw woning te isoleren, is door middel van het plaatsen van spouwmuurisolatie. Eenvoudig, snel én kostenbesparend.

Aangename temperaturen
In de winter zit u lekker warm en in de zomer blijft de hitte buiten. U geniet een heel jaar lang van aangename temperaturen en comfort.

Lage energiekosten
Geïsoleerde spouwmuren zorgen ervoor dat er minder warmte verloren gaat en u vervolgens minder energie hoeft te verbruiken.

Milieuvriendelijk
Dat u minder energie verbruikt komt echter niet alleen uw portefeuille ten goede. Ook het milieu plukt hier de vruchten van!