Voip centrale

Vergelijk gratis offertes en vind een telefooncentrale op maat

Het belang van een goede telefooncentrale valt niet te onderschatten. U belt goedkoper en u mist geen enkele oproep. U heeft maar een kleine kmo? Vandaag is er voor elk bedrijf een telefooncentrale op maat. Vergelijk snel de gratis offertes van onze partners!

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een telefooncentrale vergelijken

 
* 1. Hoeveel telefoontoestellen wenst u aan te sluiten op de centrale?
 
 
* 2. Heeft u reeds een bestaande telefooncentrale?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Voip centrale: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Waanrode
5-10 toestellen aan te sluiten op nieuwe telefooncentrale. ik wens wel hier 1 lijn te houden die moet doorschakelen en toekomen op twee verschillende locaties. Twee alarmlijnen. Voorkeur voor VoIP.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Brugge
De bestaande centrale is een Belgacom forum met 6 -toestellen. Omdat we nu verhuizen naar een pand met 13 toestellen en een deurparlofoon. Daarom wensen we nu de prijzen te vergelijken met andere leveranciers. Momenteel hebben we een VoIP centrale in indien mogelijk wensen we onze eigen 6 toestellen te gebruiken. We hebben nu twee idsl lijnen waaronder een faxlijn.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Dit is voor een vzw. We hebben momenteel 4 telefoontoestellen op een zelfde lijn maar wensen nu te kijken of de mogelijkheid bestaat deze over verschillende lijnen te spreiden met een nieuwe telefooncentrale. Opties tussen VoIP en Analoge centrale staan volledig open. Er staat ook een fax op de centrale.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Hasselt
Momenteel hebben we reeds een telfeooncnetrale , We hebben echter ook een externe wachtdienst die werkt met een applicatie waarin we duidelijk kunnen stellen wie van wacht is. We zoeken nu dus een virtuele of VoIP centrale waarop mensen kunnen bellen en de nummers automatisch worden doorgeschakeld naar de juiste persoon op wacht. Dit zal gaan over zo'n 5 uitgaande nummers en 10 interne.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Tielt-Winge
Dit is een prijsvergelijking met onze huidige proximus centrale. Momenteel hebben we een centrale met 4 toestellen , 2 lijnen en een aparte faxlijn. Graag hadden we een offerte verkregen voor een vergelijkbare telefooncentrale. VoIP en/of analoge centrale staat momenteel nog open en de beide opties mogen worden vergeleken.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Tongeren
Ik doe deze aanvraag voor een nieuwe telefooncentrale. Ik zal op deze minimum 1 vaste en een 5tal draagbare toestellen op verschillende locaties laten plaatsen. Belangrijk is dat we de mogelijkheid hebben tot VoIP. In optie mag ook doorschakeling via gsm's worden voorgesteld. er staan geen andere lijnen op deze centrale. Graag een gericht advies en vrijblijvende offerte.
Telefooncentrale voor een zaak in Meer
Graag ontvang ik vrijblijvende offertes van VOIP telefooncentrale. voor 3 telefoontoestellen. Nog geen centrale gehad hiervoor. Graag voor op korte termijn.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Wij zoeken een eenvoudige telefooncentrale voor een een tiental telefoontoestellen. Dit zal gaan om een prijs en kwaliteitscontrole voor een hudige centrale die waarschijnlijk vervangen zal worden. Naast algemeen nummer moet er ook een fax ,alarm koppeling en deuropening op deze centrale komen. Graag een offerte van centrale met toestellen inbegrepen. Ander extra's zoals bvb VoIP mogen als optie in de offrete worden opgenomen. s
Telefooncentrale voor bedrijf in Ekeren
Wij hebben reeds al een bestaande telefooncentrale bij Hexacom maar die is al redelijk oud en we zouden graag willen overschakelen naar een andere leverancier. Het zou moeten gaan om 10 à 15 telefoontoestellen die zouden moeten aangesloten worden op de centrale. Alvast bedankt.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Steenokkerzeel
We gebruiken momenteel een Belgacom telefooncentrale maar zijn hier niet langer tevreden over. Vanaf het moment dat ons contract afloopt wensen we dan ook over te stappen? We hebben een centrale met 4 lijnen, 1 aparte faxlijn en ook nog een bankcontact die hierop is aangesloten. Aangezien we nogal veel naar het buitenland bellen wensen we ook een offerte voor een VoIP centrale.
Telefooncentrale voor een tuincentra in Kalmthout
Momenteel maken we gebruik van een centrale van Belgacom. Omdat ons huidige contract is afgelopen zouden we nu graag de prijzen vergelijken met andere leveranciers. Er zullen 10 draagbare toestellen, 1 vast toestel, een faxlijn en eventueel ook een alarmlijn op geplaatst worden. Ik wens eventueel ook een te kijken voor een Voip centrale.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Ik wens een prijsvergelijking te maken met onze huidige leverancier, Belgacom. Ik ben vooral geïnteresseerd in een VoIP centrale, gelieve hierover meer informatie te sturen over werking, instalatie en kostprijs. Ik gebruik momenteel 11-13 toestellen. Er moet ook een mogelijkheid zijn om andere lijnen, fax , alarm enz.. op deze centrale aan te sluiten.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Rupelmonde
Graag hadden we een prijsvergelijking gemaakt met onze huidige leverancier, Belgacom, aangezien ons contract binnenkort afloopt. Hier moeten 5 telefoonlijnen, een Idsl lijn en een fax lijn op worden aangesloten. Graag ook verdere informatie en een aparte offerte voor de kostprijs en mogelijkheden van een VoIP centrale.
Telefooncentrale voor een dokterspraktijk in Putte
Graag een offerte voor een telefooncentrale voor een dokterspraktijk die zal uitgebreid worden. Deze is voorzien voor tweede helft 2013. Hier zullen een 6 tot 7 toestellen op worden aangesloten, bij voorkeur draagbare, en nog aparte lijnen voor fax, alarm en videotelefonie. Graag ook een offerte voor een VoIP centrale.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Anderlecht
Graag een offerte voor een economische centrale. Hierop moeten 4 telefoonlijnen, een faxlijn en een alarmlijn op geplaatst worden. We wensen vooral de telefoonkosten te drukken. Een aparte offerte voor een VoIP centrale mag opgemaakt worden.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Puurs
Ik ben een van de mede-beslissingsnemers maar mijn collega handelt de praktische kant van de zaak af. Ik wens een VoIP telefooncentrale voor 25 toestellen, een faxlijn en een eventuele alarmlijn. Graag een offerte voor instalatie en verder informatie , vb huur een aankoopprijs.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Moeskroen
We zijn niet langer over onze huidige leverancier en aangezien ons contract binnenkort afloopt wensen we graag de offertes van andere leveranciers te ontvangen. Er zullen zo'n 40 telefoontoestellen en faxlijnen worden aangesloten op de centrale. We staan ook open voor een aanbod voor Voip.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Keerbergen
We hebben en bedrijf in oprichting dat vanaf maart/april actief in dienst zou gaan. Het gaat om de derde winkel in onze keten. We wensen in totaal 6 toestellen op deze centrale aan te sluiten. Een aparte offerte voor een voip centrale mag worden opgemaakt.
Telefooncentrale voor een arts in Dilbeek
Het probleem is dat ik momenteel geen bereik heb over het hele huis met een looptoestel. Ik wens een telefooncentrale met minstens 4 posten waarvan 2 draagbaar. Uitbreiding en later plaatsen van een alarmlijn is mogelijk. Ook wens ik een aparte prijsofferte voor een voip centrale.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Duffem
Het gaat hier vooral om een prijsvergelijking met onze huidige centrale. Deze zit op het einde van zijn capaciteiten. Ik wens een flexibele voip centrale voor een 15 tal toestellen. Ik wens ook via een computer te kunnen bellen, via bvb. outlook.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Lokeren
We wensen een vergelijking te maken met onze huidige leverancier , Belgacom. Er zullen 5 toestellen moeten worden aangesloten samen met een faxlijn. Ik wens een uitgebreide offerte met ook een voorstel voor een voip centrale.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Er zullen maximaal 5 toestellen en 1 faxlijn op deze centrale aan te sluiten. Naast voip wensen we ook een centrale met updatebaar aderessenboek. Deze moeten we kunnen consulteren via computer en telefoon. Graag een uitgebreide offerte met alle mogelijkheden en verschillende centrales zodat we kunnen vergelijken.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Torhout
Momenteel heb ik reeds een centrale van Belgacom. Ik wens echter over te schakelen op een voip centrale. Hierop moeten minstens 6 toestellen worden aangesloten, met mogelijkheid tot uitbreiding. Naast de voip heb ik ook herkenning van lijn, antwoordapparaat en doodschakelmodus nodig. Er komen twee aparte telefoonlijnen binnen.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Schilde
Het probleem is dat we momenteel een voip centrale hebben maar deze staat niet echt op punt. Daarom zouden we nu graag een offerte ontvangen van een simpel telefooncentrale . Hierop moeten zo'n 4 vaste toestellen, 10 draagbare toestellen, een alarmlijn en 2 tot 3 faxlijnen op worden aangesloten.
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Ik wens graag verdere informatie over een installatie van een voip telefooncentrale. We hebben momenteel een Belgacom centrale. Hierop moeten in totaal 4 draagbare toestellen worden aangesloten.

Optimaliseer het beheer van uw oproepen met een telefooncentrale

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf.

Makkelijk schaalbaar
U kunt gemakkelijk nieuwe telefoontoestellen aansluiten op een telefooncentrale. Zo groeit een centrale mee met uw bedrijf.

Doorschakelen naar GSM
Oproepen kunnen ook doorgeschakeld worden naar externe nummers en GSM’s.

Ruime keuze aan opties
Zet uw telefooncentrale volledig naar uw hand door de opties te kiezen die nodig zijn voor uw bedrijf.
Bel goedkoper met een telefooncentrale