Voertuiglokalisatie

Waarom voertuiglokalisatie gebruiken?

Bedrijfswagens, camionettes en vrachtwagens volgen kan met een voertuiglokalisatie-systeem. Om het systeem te doen werken wordt er een tracker in elk voertuig geplaatst waardoor u elk voertuig op de voet kunt volgen. Vergelijk vrijblijvend offertes voor voertuiglokalisatie-systemen.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor voertuiglokalisatie

 
* 1. Hoeveel voertuigen wenst u te volgen met een tracking systeem?
 
 
* 2. Welke voertuigen wilt u uitrusten met een voertuig tracking systeem?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Voertuiglokalisatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Track & trace syteem | Offertes
Het gaat om 8 voertuigen in eigen beheer. Af en toe in het buitenland, maar 90% in België.
Track & Trace systeem voor een taxibedrijf in Verrebroek
Dit is voor een taxibedrijf. Momenteel gaat het om één wagen, later eventueel een tweede. Ik zoek een systeem voor zowel ritregistratie, het bijhouden van opdrachten als een anti-diefstalsysteem.
Track & trace voor vrachtwagens (Moeskroen)
Graag een track & trace offerte voor 5 vrachtwagens. Wij rijden altijd in België.
Track & trace voor luchthavenvervoer (Bredene)
Graag offertes voor track-and-trace voor 3 à 4 wagens. Gebruik in de Benelux. Wij doen luchthavenvervoer.
Track & Trace systeem voor bestelwagens (Halle)
We zoeken een track-en-trace systeem voor drie voertuigen, bestelwagens in eigen beheer. Dit is vooral voor de opvolging van de wagens en controle op de medewerkers.
Voertuiglokalisatie tegen diefstal te Langemerk
Ik zou graag voertuiglokalisatie willen voor een nieuwe Mercedes, omdat er de laatste tijd veel diefstallen zijn in de omgeving.
GPS-tracking systeem voor 10 voertuigen | Mechelen
Ik zoek een GPS-tracking systeem voor 10 tot 11 voertuigen (2 in leasing, de rest in eigen beheer), voor verplaatsingen binnen België (de hele vereniging heeft een 100-tal voertuigen).
Voertuiglokalisatie voor 3 bestelwagens in Wingene
Voor 4 voertuigen (3 bestelwagens en een personenwagen) in eigen beheer zoek ik een GPS tracking systeem. De verplaatsingen zijn hoofdzakelijk binnen België.
GPS Tracking op voertuigen plaatsen
Wij zijn op zoek naar offertes voor Voertuiglokalisatie, wij wensen 2 voertuigen te voorzien van een GPS-Tracking systeem, deze 2 voertuigen zijn in eigen beheer, wij verplaatsen ons hoofdzakelijk binnen België.
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Berchem
we hebben 60-65 voertuigen. Voornamelijk lichte bestelwagens maar ook personenwagens ; Vooral in leasing. We zijn actief over de hele Benelux. We zijn op zoek naar een voertuiglokalisatiesysteem voor voornamelijk Controle op personeel, ritregistratie en bijhouden van de opdrachten. We mogen deze bestelmwagens immers niet ingeven als extra voordeel dus moeten we kunnen bewijzen dat deze nooit privé rijden, niet in het weekend rijden enz... Daarom moeten we tot 4 jaar de opdrachten kunnen opzoeken. Uiteraard wensen we verder ook na te kijken waar elk voertuig is, heen gaat en of deze snelheidsovertredingen doet. Omdat we op verschillende locaties actief zijn zullen we per locatie beginnen dit systeem te introduceren.
GPS tracking van auto's
Tracking systeem gezocht voor twee voertuigen, een auto (Opel) en een bestelwagen. Graag offerte.
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Essen
Sinds kort hebben we een bestelwagen aangekocht. Ik wens deze graag uit te rusten met een systeem om de buitendienst te controleren. Gelieve mij hiervoor te contacteren met een uitgebreide offerte en verdere informatie over de precieze plaatsing van dergelijk tracking systeem en hoe dit precies het personeel op de baan opvolgt.
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Heist op de berg
In totaal gaat het hier over 8 bestelwagens die dienen worden uitgerust met voertuiglokalisatie. Dit systeem zal dienen om de wagens te lokaliseren en zo transport te optimaliseren .
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Tongeren
We hebben in totaal een 60 wagens die gebruikt worden voor verhuur. we wensen een systeem voor de lokalisatie van deze voertuigen omdat deze soms niet worden teruggebracht. Naast een offerte voor de prijs en voorwaarden voor het lokaliseren van deze voertuigen ben ik ook geïntereseerd in informatie over hoe snel dit systeem geplaatst kan worden.
Track en trace systeem voor 2 voertuigen
Ik ben op zoek naar een track en trace systeem voor 2 voertuigen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Anti diefstal van 1 wagen
Ik wens mijn voertuig te laten lokaliseren als hij gestolen zou worden.
Track en trace systeem volgen voertuigen werknemers
Graag een offerteaanvraag voor een track & trace systeem dit voor een 10-tal bedrijfswagens, graafmachines, tracktoren e.d. Sommige wagens zijn al uitgerust met een tracking systeem dat werkt met een soort gsm-kaart. Graag een tracking systeem om ook meer controle te hebben op mijn werknemers, waar ze zitten en wat ze doen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Volgsysteem werknemers huurwagens mobiel track en trace systeem
Voor onszelf niet, maar voor nieuwe werknemers willen we wel zo'n volgsysteem. We werken echter met huurwagens, en ik zou dan ook een mobiel track & trace systeem moeten hebben. In een eerste testfase zou ik er 2 à 3 willen, met indien geslaagd meteen uitbreiding.
Voertuigtracking van 3 wagens
Voertuigtracking van 2 servicewagens en 1 personenwagen.
Tracking systeem voor bedrijf, Waasmunster
We hebben drie bestelwagens (kleine camionetten) die we wensen te volgen! Graag een gedetailleerde prijsofferte van wat u aan te bieden heeft. Bedankt.
Tracking systeem voor bedrijf in Leuven
Kilometer registratie en voertuig volgsysteem voor 4 auto's.
Tracking systeem voor onderneming
Voertuig volgsysteem voor 2 auto's.
VTG tracking voor bedrijfsvoertuigen
Offerteaanvraag voor een VTG trackingsysteem voor 2 à 3 voertuigen. Bedankt voor de snelle reactie.
Lokaliseren van bedrijfsvoertuigen
Is het mogelijk wat inlichtingen en vrijblijvende prijsofferte(s) te ontvangen, dit voor diverse voertuiglokalisatie systemen. Aantal bedrijfswagens in het totaal: 9. Alvast bedankt.
Tracking systeem voor voertuig in Nederland
Is het mogelijk mij een prijsopgave te bezorgen met daarbij bijkomende informatie, en dit, voor het aanschaffen van een tracking systeem voor een voertuig in Nederland. Kan dat bij jullie? Bedankt.

Optimaliseer uw buitendienst met voertuiglokalisatie

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Rittenregistratie
Vlottere administratie en correcte rapporten dankzij automatische rittenregistratie.

Werknemers sneller ter plaatse
Bij een dringende opdracht kunt u dankzij realtime tracking u de dichtstbijzijnde werknemer snel ter plaatse laten komen.

Efficiënte planning
Stippel dankzij gedetailleerde rapporten de snelste en zuinigste routes uit. Zo bespaart u tijd en brandstofkosten.
Ik wil offertes voor voertuiglokalisatie