Vochtproblemen muur

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Vochtproblemen muur: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding in de muren te Niel
Ik heb vocht in de muren van mijn huis (gelijkvloers). Is opstijgend vocht +5 lopende meter, geen lekken, rijhuis van rond 1930.
Vochtbestrijding voor een appartement te Antwerpen
Ik ben eigenaar van een appartementwoning van de jaren 70. Ik woon op het 2 verdiep. Ik heb vochtproblemen in de keuken en de badkamer. Het zou gaan over een ventilatieprobleem.
Natte kelder in Leopoldsburg
Het vocht komt langs de vloer en langs de muur naar binnen,raar maar soms zelfs langs de binnen muur komt er water door. Woning van 1989.
Vochtbestrijding voor een woning te Ramsel
Als eigenaar van een vrijstaande woning zonder kelder zoek ik een vochtexpert. We hebben opstijgend vocht rondom rond de woning. Ons huis is van 1965. Kan u mij bellen voor een afspraak en oplossing.
Vochtbestrijding voor een woning te Temse
Als eigenaar van een rijwoning van meer dan 50 jaar oud hebben wij vochtproblemen op het gelijksvloers. Zowel op een buiten- als binnenmuur hebben we problemen met opstijgend vocht. Kan u mij bellen voor een afspraak en oplossing. Liefst bellen rond of na17.00 of een woensdag . Dank u
vochtproblemen in een woning te 2235.
Ik ben eigenaar van de vrijstaande woning van 1958. Het probleem is de volwaardige kelder van 3 op 4m. Zowel de muren als de vloer zijn nat. Het wat komt via de vloer naar omhoog. De muren zijn tot 1,8m aangetast. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte.
Vochtbestrijding in de kelder te Mol
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Woning volledig onderkelderd, vocht door de naad vloer/muur, staat water in. Door grondwater, geen lek, bouwjaar 1993.
Vochtbestrijding in de kelder te Outer
We hebben vocht in de kelder(garage) van onze prive. Vocht door de muren, 10-15 lopende meter heeft ervan. Bouwjaar 1974, ook zwarte plekken.
Vochtprobleem in de muren te regio Bornem
Ik heb een vochtprobleem(gelijkvloers) in mijn prive. Opstijgend vocht komt tot een 30-40cm hoog, 4,5 muren hebben dit. Bouwjaar huis 1968. Verf krijgt bobbels.
vochtbestrijding voor een woning te Boortemeek
Probleem is in de kelder. Het komt van de keldermuren. 2 muren zijn aangetast in het midden. Er zijn barsten in de muur waar water uitkomt waardoor we water hebben in de kelder. 12 m² is deze kelder groot. Het huis is van midden jaren 50. Kan u mij contacteren voor een plaatsbezoek.
Vochtbestrijding te Puurs
Wij hebben onlangs onze verzekering aangesproken over onze vochtprobleem. Zij hebben een expert gestuurd om het te bekijken. Het blijkt dat de buitengevel ingespoten moet worden. Dat het via daar naar binnen komt. Nu zijn er vlekken op de muren en het behang kwam los. Wij zouden dit graag willen behandelen.
Opstijgend vocht voor woning in Geel
Ik ben eigenaar van een halfopen bebouwing van de jaren 40. Ons probleem is opstijgend vocht op 16 lopende meter muur. Salpeterzuur en schimmel op het plakwerk reeds zichtbaar. Dit tot op lende hoogte. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte ? Alvast bedankt,
Vochtbestrijding voor een woning te Dendermonde
Ik ben eigenaar van de winkel en het gebouw. Probleem is op de gelijksvloers. 2 muren. De plekken zijn zichtbaar op1,2m van de grond. Verf begint te pellen en plakwerk komt los.
vochtbestrijding voor een woning te Dilbeek
Ik ben eigenaar van een 3 gevelwoning van 1962. Een Bell etage. In het diepste punt van de kelder net naast de garage zijn de vloer en de muren zijn. Zichtbaar probleem is 1m maar de ruimte zelf is 8m op 5m. De zijde waar er aarde tegen ligt langs de buitenkant. Die aarde ligt tot 3,5 m hoger dan het laagste punt van de kelder. Kan u mij contacteren voor een diagnose en offerte .
vochtbestrijding voor een appartement in Appels
Beste, Het betreft de achtergevel van een appartement gebouw zou maar 1 steen dik zijn. Bouwjaar 1974. Op alle verdiepen 0-1 en 2 zijn er problemen met die muur. Schimmelvorming in de bovenhoek van 2 slaapkamers. Kan u mij bellen voor een afspraak want de parket begint ook vochtig aan te voelen. Wij zijn huisbaas van dat appartement. Kan u mij bellen voor een afspraak. Mvg,
vochtbestrijding voor een woning te Linden
Beste, We zijn eigenaar van een huis en er is een vochtprobleem. Het is in het bijgebouwde gedeelte dat van 2005 is. Het huis is vrijstaand. Ik heb op 2 plaatsen last, Het zou kunnen dat het door het naast liggende terras wat opslorpt. 3 m muur sowieso en dan nog mogelijks een andere plaats.De verf komt overal los op die muur. Kan u mij bellen voor een afspraak. Dank u,
Vochtbestrijding voor een woning in Deerlijk
Ik heb vochtproblemen op een gevelmuur op het gelijkvloers. Deze zijn enkele weken geleden begonnen maar heb nu al problemen over de hele muur. Zou het mogelijk zijn dat iemand dit komt nakijken. Woning van de jaren 80 maar ik weet niet of de gevels al dan niet spouwmuren zijn.
vochtbestrijding voor een woning te Maaseik
Beste, Ik ben eigenaar van een huis van 1953. Probleem is op de gelijkvloers. 2 muren met opstijgend vocht. Verf begint te broebbelen en behang papier komt los. Afspraak is gewenst. Mvg,
Vochtprobleem te Menen
Gelieve een offerte op te maken voor ons vochtprobleem. Wij zijn eigenaar van een open bebouwing te Menen. Het vocht bevind zich op de gelijkvloers. 0nderaan de binnenmuren zijn er zwarte plekken te zien. De woning is zeer oud en wij zijn deze nu aan het renoveren vandaar ook graag een behandeling tegen het vocht.
Vochtschimmels + binnensijpelend vocht
Wij hebben in ons huis zowel vochtschimmels als binnensijpelend vocht, zowel in de keuken als in de slaapkamers. Wij hebben kinderen en iedereen voelt zich ziek. We willen dringend een diagnose van het vochtprobleem en een passende oplossing voor onze problemen.
Vochtbestrijding 2800 MECHELEN
Dit is voor vochtbestrijding van een halfopen bebouwing. Deze gevels zijn volle stenen muren die nooit op gevoegd zijn. Er zit een roofing laag op deze stenen aan de onderkant maar de vochtplekken komen nu net boven deze laag. Graag had ik met iemand een afspraak ter plaatsen gemaakt om deze problemen te bekijken en een voorstel te doen voor een geschikte oplossing.

Uw vochtprobleem definitief oplossen? Dit u moet weten over vochtbestrijding

Een vochtprobleem is een nachtmerrie voor uw woning. Ten eerste veroorzaakt vocht schade aan uw muren. Ten tweede is een vochtige leefruimte schadelijk voor de gezondheid van iedereen in het huis. En ten slotte verdwijnt een vochtprobleem nooit vanzelf, soms is het even minder, maar de schade blijft en keert steeds terug.

Vraag gratis advies van een expert
Enkel een expert kan het vochtprobleem correct analyseren

Vind een goede oplossing
Vochtproblemen zijn vaak complex, verzamel voldoende informatie.

Definitieve oplossing
Kies de beste definitieve oplossing, zodat u nog lang en gelukkig in uw huis kunt leven.