Vochtprobleem

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Vochtprobleem: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Vochtprobleem in de kelder te Overijse
Ik heb vocht in de kelder van mijn zoon zijn huis.
Opstijgend water in de kelder, vochtige keldermuren, geen lekkage.
Bouwjaar voor 1940.
Vochtbestrijding voor een woning in dessel
Wij hebben een gerenoveerde hoeve van +/- 1930 aangekocht waarvan we op 13/08/2018 de sleutels zullen krijgen. In de buiten- en binnenmuur van de badkamer zit er vocht wat volgens de huidige eigenaren al jaren zo is, maar wij willen het probleem zo snel mogelijk aanpakken na het verlijden van de akte.
Water in de kinderkamers | Grimbergen
We hebben een probleem met water dat in de kinderkamers loopt. Via de isolatie van buiten komt er water naar binnen. Geen idee wanneer de problemen begonnen zijn. We zijn bereikbaar s'avonds of op woensdagen.
Opstijgend vocht in vrijstaande woning - Ruislede
We hebben een vrijstaande woning uit 1979 en hebben vooral op het gelijkvloers problemen met opstijgend vocht. Er is ondertussen wel isolatie in de spouw. Maar het vochtprobleem was daarvoor al aanwezig.
Vochtprobleem in bureau oplossen in Beveren
In het bureau, onder het niveau van de oprit, hebben we over 4 lopende meter we een vochtprobleem. Het gaat om een halfopen woning van 23 jaar oud. We zijn het beste bereikbaar na 16u30.
Vochtprobleem in Deurne
Wij hebben vocht in onze woning op verschillende plaatsen, zowel boven als beneden. We zouden graag een offerte krijgen. We zien vooral vocht in achterste muur en vlak onder het dak op bovenste verdieping.
Vochtprobleem in de kelder
We hebben huis niet zo lang gelden gekocht. We hebben veel vocht in de kelder, vnl. grondvocht. We hadden ook eerst vocht op de muren maar hebben dit deels via ventilatie kunnen oplossen, maar probleem komt terug. Deze week ben ik vooral 's avonds bereikbaar, volgende week kan u mij ook 's morgens bellen want dan werk ik niet.
Vochtbestrijding in de muren te Oud-Turnhout
Ik heb vocht in de muren van ons huis (1ste verdiep). Plekken bovenaan de muur ook schimmel op, geen lek dat we weten, bouwjaar +50 jaar.
Insijpelend water in kelder bij hevige regen
We hebben last van insijpelend water in onze kelder.
Omdat we deze willen gebruiken als leefruimte moet deze droog blijven. Het probleem manifesteert zich enkel tijdens regenperiodes. Onze woning is volledig onderkelderd, bouwjaar 2003.
Vochtbestrijding in de muren te Steenokkerzeel
Er is vocht in de muren van ons huis. Schimmel aan de binnenkant van de ramen, maar ook opstijgend vocht vanaan de plinten. Geen lek, bouwjaar eind 1980, contact na 16u aub.
Vocht in de muren van de kelder - Oorzaak?
We hebben problemen met vocht in de kelder, vooral op de muren. We hebben wel geen idee van waar het vandaan komt. De problemen zijn reeds enkele weken aanwezig.
Vocht in de kelder bij regenweer | Izegem
Bij regenweer hebben we altijd enkele emmers water in onez kelder. Het water komt zowel via de vloer als de naad van de muren binnen.
Vochtprobleem in ondergrondse garage
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding, aangezien we een vochtprobleem hebben in onze ondergrondse garage. Bij overvloedige waterval sijpelt er water binnen via de betonnen kelderwand en vloerplaat.
Opstijgend grondwater in de muren
We kampen met opstijgend vocht in de muren van mijn huis. Het gaat om meer dan 1 lopende meter.
Vochtprobleem binnenmuren oplossen - Dringend!
Ik wou parket laten leggen, maar dat gaat niet door het vocht in de muren. Ik wens zo snel mogelijk contact om dit probleem op te lossen. Het gaat om de binnenmuur tussen een slaapkamer en de living en tussen hal en garage.
Vochtbestrijding in de muren te Berchem
Er is vocht in de muren van ons huis (gelijkvloers). Probleem sinds gevel bezet is, geen lek daar, bouwjaar 1935.
Vochtbestrijding te Ranst
Ik heb last opstijgend vocht en het is een oud slachthuis. Er zitten hierdoor organische stoffen in de muren. De woning is gebouwd in 1920-25.
Vocht op gelijkvloers en eerste verdieping
We hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping en de eerste verdieping. Verschillende muren zijn aan de benedenkant zeer vochtig.
Vochtbestrijding in de kelder te Dessel
Ik heb vocht in de kelder(volwaardig) van ons huis. Nooit eerder een probleem gehad, geen lek, vocht aan de muur/vloer naad. Bouwjaar 1970.
Vochtbestrijding voor een woning in Bree
We hebben vooral problemen in de living vocht aan de muren. Vooral aan de onderkant problemen. Mogelijk opstijgend vocht. Woning reeds een maand gekocht en problemen reeds de hele tijd aanwezig.
Vochtbestrijding in de muren te Sint-Gillis-Waas
Er is vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Lijkt opstijgend vocht +30 lopende meter, bouwjaar 1900, geen lek.
Aanvraag Vochtbestrijding te Ham
Wij zoeken offertes voor Vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, vooral de binnenmuren zijn onderaan vochtig, het vocht terkt naar boven, ook de kelder is vochtig.
ventilatiesysteem voor een woning in Vilvoorde
Ik woon momenteel in een rijwoning. Momenteel hebben we een vochtprobleem in de achterbouw en condensatie in de badkamer. Woning is een oudere woning die waarschijnlijk niet goed is geïsoleerd.
Vochtbestrijding in de muren te Kinrooi
We hebben vocht in de muren van mijn huis (gelijkvloers). Opstijgend vocht in de berging, geen lek, huis van 1947. Vroeger ook al opstijgend vocht dat is aangepakt, maar nu is het terug.
Vochtbestrijding in de kelder te Genk
We hebben vocht in de kelder(volwaardig)van ons huis. Vochtige keldermuren en vloer, geen lek, woning van +80 jaar (oud mijnhuis).

Uw vochtprobleem definitief oplossen? Dit u moet weten over vochtbestrijding

Een vochtprobleem is een nachtmerrie voor uw woning. Ten eerste veroorzaakt vocht schade aan uw muren. Ten tweede is een vochtige leefruimte schadelijk voor de gezondheid van iedereen in het huis. En ten slotte verdwijnt een vochtprobleem nooit vanzelf, soms is het even minder, maar de schade blijft en keert steeds terug.

Vraag gratis advies van een expert
Enkel een expert kan het vochtprobleem correct analyseren

Vind een goede oplossing
Vochtproblemen zijn vaak complex, verzamel voldoende informatie.

Definitieve oplossing
Kies de beste definitieve oplossing, zodat u nog lang en gelukkig in uw huis kunt leven.