Vochtplekken

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Vochtplekken: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding in de muren | Deurne
Er zijn vochtplekken op de 1e verdieping van een gebouw dat ik verhuur. Er is vocht rond de ramen, normaal is er geen lek. Het pand is van 1977.
Vochtprobleem aan plafond van eerste verdieping | Gent
We hebben problemen aan het plafond van elke kamer van de eerste verdieping. De vochtplekken zijn reeds een jaar merkbaar en worden steeds erger.
Vochtbestrijder gezocht | regio Wemmel
Dit is een vrijstaande woning met vochtproblemen bovenaan op het tweede verdieping. Het probleem is nu reeds twee jaar aanwezig. De vochtplekken zijn net onder het dak en aan de zijkant van de muur. Het dak is volledig hersteld en gecontroleerd, dus er zijn geen lekken.
Hydrofuge tegen vochtplekken in Antwerpen
We hebben hier en daar vochtplekken op de muur en een schimmelexpert heeft een hydrofuge aangeraden. De problemen doen zich voor van het gelijkvloers tot en met de derde verdieping, maar twee specifieke binnenmuren zijn echt problematisch.
Vochtplekken op de muren van duplex
Er is vocht in de muren van onze duplex. De vochtplekken situeren zich op 1m hoogte in een koude ruimte zonder verwarming. Wij wonen in Sint-Pieters-Leeuw en het bouwjaar is 2007.
Vochtbestrijding voor een woning in Lier
Bij het verwijderen van het behang in de woning die we net gekocht hebben (bouwjaar 1983) hebben we vochtplekken ontdekt langs het raam in de living, onder het raam in een slaapkamer, op toilet en aan de voordeur. Zowel op gelijkvloers als een verdiepingsvloer. Ik denk niet dat de woning is bij geïsoleerd maar epc waarde is redelijk goed.
Vochtplekken op de muren
We hebben vocht in de muren van ons huis. Er zijn vochtplekken zichtbaar aan een zijmuur.
Vochtbestrijding in de muren te Beervelde
Er is vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Opstijgend vocht op 3 muren +9 lopende meter, geen lek, bouwjaar rond 1970.
Vochtprobleem over hele woning - Vochtplekken en schimmels
We hebben een vochtprobleem over de hele woning: in de kelder, de living op het gelijkvloers en bovenaan op de eerste verdieping. We zien dat de muren onderaan nat zijn en er is schimmel aan de muren. Op de slaapkamers zijn er donkeren vlekken. Deze woning is recent gekocht.
Vochtplekken onderaan de muur - Nieuw ventilatiesysteem nodig
Enkele jaren geleden hebben we een ventilatiesysteem laten plaatsen, maar dit heeft nooit naar behoren gewerkt. Momenteel hebben we vooral vochtplekken onderaan de muur. Opstijgend vocht is het volgens mij niet.
Vochtbestrijding in de muren te Gullegem
We hebben vocht in de muren van ons huis (gelijkvloers). Opstijgend vocht +24 lopende meter, geen lekken, huis van 1959.
Vochtbestrijding voor een woning in Brugge
Ik had een probleem met een lek in mijn bad enkele jaren geleden. Dit is nu opgelost en wordt uitgedroogd maar hierdoor zit ik wel met grote vochtplekken in de muur naast de badkamer. Ik zoek nu een firma dat hiervoor een oplossing kan bieden.
Vochtbestrijding in de muren te Linden
We hebben vocht in de muren van ons huis (gelijkvloers). Opstijgend vocht op een aantal plaatsen, geen lekken, bouwjaar 1995.
Vochtbestrijding in de muren te Overpelt
Er is vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Opstijgend vocht in de hoek, geen lekken, huis van 2005. Probleem al jaren.
Vochtbestrijding in de muren te Pepingen
Er is vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Aan de achterdeur, lijkt op opstijgend vocht +2 lopende meter, geen lek daar. Huis van eind 1970.
Vochtbestrijding in de muren te Opglabbeek
Er is vocht in de muren van ons huis (gelijkvloers). Plekken aan het raam dat zich voortzetten, woning met geis. spouwmuur, geen lekken. Ook schimmel daar, huis van 2000.
Vochtbestrijding in de muren te Ravels
Er is vocht in de muren van ons huis (gelijkvloers). Opstijgend vocht, +10 lopende meter, grondwater geen lekken. Bouwjaar 1968.
Vochtbestrijding in de muren te Boortmeerbeek
Er is vocht in de muren van mijn huis-achterbouw (gelijkvloers). Opstijgend vocht op een aantal plaatsen, geen lekken, huis van jaren 60.
Vochtbestrijding in de kelder te Balen
Ik heb vocht in de kelder(volwaardig) van mijn huis. Vochtige muur, grondwater komt binnen, geen lekken. Bouwjaar 1932, huis in oktober gekocht.
Vochtbestrijding in de muren te Houthulst
Er is vocht in de muren van mijn huis (gelijkvloers). Opstijgend vocht tot max. 50cm hoog, +3 lopende meter, geen lekken. Huis van voor 1950.
Vochtbestrijding in de muren te Wuustwezel
Er is vocht in de muren van mijn huis (gelijkvloers). In de inkomhal, opstijgend vocht lijkt het, vochtgeur ook. Geen lekken hier, huis van 1996.
Vochtbestrijding in de muren te Deurne
Er is vocht in de muren van mijn huis (gelijkvloers). Opstijgend vocht, +5 lopende meter, geen lekken, bouwjaar rond 1950.
Vochtbestrijding in de kelder te Maldegem
Er is vocht in de kelder(volwaardig) van ons huis. Huis volledig onderkelderd, vochtige muren door grondwater, geen lekken. Probleem al 1 jaar toch, bouwjaar rond 1970.
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Lanaken
Ik heb vocht in de kelder(volwaardig) en muren(GLV) van ons huis. Vocht op de muren, geen lek dat ik weet, boven lijkt het condens of dergelijke. Bouwjaar 1930 ergens.
Vochtbestrijding in de muren te Veltem
Er is vocht in de muren van mijn huis (gelijkvloers). Opstijgend vocht, mogelijk van grondwater. Schimmel al te zien aan binnenkant van de muren. Geen lek dat ik zie, huis van 1937.

Uw vochtprobleem definitief oplossen? Dit u moet weten over vochtbestrijding

Een vochtprobleem is een nachtmerrie voor uw woning. Ten eerste veroorzaakt vocht schade aan uw muren. Ten tweede is een vochtige leefruimte schadelijk voor de gezondheid van iedereen in het huis. En ten slotte verdwijnt een vochtprobleem nooit vanzelf, soms is het even minder, maar de schade blijft en keert steeds terug.

Vraag gratis advies van een expert
Enkel een expert kan het vochtprobleem correct analyseren

Vind een goede oplossing
Vochtproblemen zijn vaak complex, verzamel voldoende informatie.

Definitieve oplossing
Kies de beste definitieve oplossing, zodat u nog lang en gelukkig in uw huis kunt leven.