Vochtige muren

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Vochtige muren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Verf komt van de muur | vocht in Houthalen
We hebben een probleem met opstijgend vocht en de verf komt van de muur. Deze problemen zijn er sinds enkele maanden. Liefst bellen vanaf 14u.
Vocht in de keukenmuren (Berlaar)
Vochtprobleem aan de muur tussen de slaapkamer en keuken en ook op een andere muur in de keuken. Dit is op de gelijkvloers. De woning is gebouwd in 1953.
Opstijgend vocht in de keuken | Edegem
We hebben last van opstijgend vocht in een muur van onze keuken en zouden graag offertes ontvangen voor vochtbestrijding.
Vochtige muren in garage (Zwalm)
Ik heb last van vocht in de muren van de garage. De garage bevindt zich naast kelder. De woning is gebouwd in de jaren 60. De muren zijn gecementeerd en er zitten barsten in.
Muren injecteren in Dendermonde
We hebben vochtige muren door laterale waterindringing. Volgens een expert zal het injecteren van de muren een oplossing bieden. We zoeken iemand om deze werken uit te voeren. De woning is van de jaren 50.
Vochtige muren bijbouw | Meer dan 10 lopende meter
Ik zit met vocht in de muren van mijn bijbouw op het gelijkvloers. Het gaat om meer dan 10 lopende meter opstijgend vocht.
Vochtbestrijding te Mechelen
Ik heb last van vochtproblemen op het gelijkvloers in de muren. Dit probleem bevindt zich onderaan de muren. De woning is gebouwd in 1930. Het is een rijwoning.
Vochtprobleem in garage te Wondelgem
Ik heb last van vochtproblemen in de muren van de garage. De problemen bevinden zich onderaan aan de muren. Het is een bel-etage. De woning is gebouwd in de jaren 70.
Vocht in muren te Hoegaarden
Ik heb last van vochtproblemen in de muren. De problemen zitten voornamelijk onderaan de muren. Dit bevindt zich allemaal op gelijkvloers.
Vocht op de buitenmuren te Wervik
We hebben last van vocht op onze buitenmuren van de gelijkvloerse verdieping, enkel onderaan witte aanslag, binnen zien veel vochtblaasjes op binnenmuren, onderaan.
Vochtige muren bij hevige regen | Bree
We hebben een vochtige keldermuur bij hevige of langdurige regen. Volgens mij sijpelt het grondwater door de muur, maar ik wil er een specialist naar laten kijken.
Vochtige binnenmuren op eerste verdieping
Eigenaars, vocht op de 1ste verdieping, binnenmuren zijn vochtig (hoofdzakelijk bovenaan). Waarschijnlijk condensprobleem, hoe kunnen we dit oplossen?
Vochtbestrijding voor recent gekochte woning, Bilzen
Zeer dringend offerte voor vochtbestrijding gezocht. We hebben ons huis in augustus gekocht, het is van 1930. We hebben het opnieuw laten bezetten, maar nu zitten we met een enorm vochtprobleem; opstijgend vocht op bijna alle muren in het huis met schimmels als gevolg.
Water in de kelder, Edegem
Er staat water in onze kelder. Het komt vermoedelijk via de muren binnen. De vloer is reeds behandeld maar het vochtprobleem blijft. Graag offertes.
Vochtbestrijding woonzorgcentrum te Berlaar
We zitten met vocht in de CV-kelder van het woonzorgcentrum, er staat voortdurend water. Er lijkt vocht door de muur te komen, maar er zijn geen lekken. Het probleem recent erger geworden. De kelderoppervlakte is 50 m², het bouwjaar is 1992.
Vochtplekken op de muren, Nieuwerkerken
We hebben vocht in de muren van het huis. Boven de garage in de slaapkamer zijn er zwarte vochtplekken te zien. Daar lijkt het op een ventilatieprobleem. Er is geen lek. Het bouwjaar is 1976.
Schimmel onderaan de muren, Lummen
Ik heb vocht in de muren op het gelijkvloers van mijn woning die ik verhuur. Er is ook schimmel onderaan de muren, het lijkt opstijgend vocht te zijn over een oppervlakte van meer dan 10 lopende meter. Er is geen lek. Het bouwjaar is 1946.
Vocht in muren van mijn huis - offerte opstijgend vocht
Ik zit met vocht in de muren van mijn huis.
Opstijgend vocht +2-5 lopende meter. Het is zeker geen lek... Huis is in de jaren 60 gebouwd
Opstijgend vocht op gelijkvloers en in kelder | Menen
Ik heb opstijgend vocht in de muren op het gelijkvloers en in de kelder van ons huis. Wat de kelder betreft heeft er altijd al wat vocht gestaan, maar de problemen met de muren zijn nieuw.
Opstijgend vocht in gans het huis, vochtbestrijder nodig Dilsen
Opstijgende vocht in heel de woning. De woning is gebouwd in 1900.
Vochtvlekken op de binnenmuren - oplossing nodig
Wij hebben vochtige binnenmuren en wij zien vochtvlekken op de muur. Het zou niet om opstijgend vocht gaan en overwegen dus een ventilatiesysteem. We willen graag offertes voor een ventilatiesysteem.
Vocht onderaan muren op gelijkvloers in woning te Poperinge
Vocht in de muren. Dit is onderaan de muren op het gelijkvloers. Nu reeds twee jaar continu problemen. Bouw van de jaren 50.
Vocht aan bovenkant muren tijdens de winter
We hebben momenteel vochtprobleem aan de bovenkant van muren. Deze problemen zijn sinds de winter aanwezig en komen steeds terug. Woning van de jaren 40 maar er zijn geen isolatiewerken gebeurd.
Vochtprobleem in hoeken van de muren
Ik heb last vocht in de hoeken van de woning. Dit is een alleenstaande woning die gebouwd is in 2002.
Vochtprobleem in huurappartement in Sint Pieters leeuw
Dit is voor een appartement dat we verhuren. Vooral op de onderste verdieping is er een vochtprobleem. De problemen zijn vooral aan de onderkant van de muren en schimmel op de ramen. Problemen twee maanden reeds gekomen, maximaal een jaar.

Uw vochtprobleem definitief oplossen? Dit u moet weten over vochtbestrijding

Een vochtprobleem is een nachtmerrie voor uw woning. Ten eerste veroorzaakt vocht schade aan uw muren. Ten tweede is een vochtige leefruimte schadelijk voor de gezondheid van iedereen in het huis. En ten slotte verdwijnt een vochtprobleem nooit vanzelf, soms is het even minder, maar de schade blijft en keert steeds terug.

Vraag gratis advies van een expert
Enkel een expert kan het vochtprobleem correct analyseren

Vind een goede oplossing
Vochtproblemen zijn vaak complex, verzamel voldoende informatie.

Definitieve oplossing
Kies de beste definitieve oplossing, zodat u nog lang en gelukkig in uw huis kunt leven.
Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders