Vochtige binnenmuren

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Vochtige binnenmuren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Zwammen in de muren - Edegem
Dit weekend is er ineens een zwam/paddenstoel tevoorschijn gekomen in de hal van ons appartementsgebouw. Hij is tussen de muur en de vloer naar boven gekomen. We denken dat het gaat om een condensatieprobleem. We zouden deze graag laten verwijderen en het onderliggend probleem laten oplossen.
Pand van jaren 60.
Schimmel en plekken onderkant binnenmuur oude woning
Wij hebben last van vochtproblemen onderaan de binnenmuur. Dit is een oude woning.
Vochtige muren op gelijkvloers
Ik heb vocht in de muren van mijn pand (gelijkvloers). Opstijgend vocht is daar, geen lek, rijhuis van +40 jaar oud.
Vochtbestrijding te Merksem
Eigenaars, vocht op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren (opstijgend vocht).
Vochtbestrijding voor een woning in dessel
Wij hebben een gerenoveerde hoeve van +/- 1930 aangekocht waarvan we op 13/08/2018 de sleutels zullen krijgen. In de buiten- en binnenmuur van de badkamer zit er vocht wat volgens de huidige eigenaren al jaren zo is, maar wij willen het probleem zo snel mogelijk aanpakken na het verlijden van de akte.
Vocht in de binnenmuren | Kinrooi
We zitten met vocht in de binnenmuren en ik zoek een vochtbestrijder om dit op te lossen. Het water komt binnen via de buitenmuren, dus ik denk dat het doorslaand vocht is.
Vocht op de buitenmuren te Wervik
We hebben last van vocht op onze buitenmuren van de gelijkvloerse verdieping, enkel onderaan witte aanslag, binnen zien veel vochtblaasjes op binnenmuren, onderaan.
Opstijgend vocht binnenmuur | Gratis offertes
De binnenmuur op het gelijkvloers is vochtig. Het gaat eigenlijk om de strook van 30 cm boven de vloer over de volledige lengte van de muur.
Vocht in de muren van de gang van woning in Mechelen
Ik zit met vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers).
In de gang, lijkt opstijgend vocht +2 lopende meter, geen lekken.
De woning is oud (staat er al zeker meer dan 50 jaar).
Vochtige binnenmuren op eerste verdieping
Eigenaars, vocht op de 1ste verdieping, binnenmuren zijn vochtig (hoofdzakelijk bovenaan). Waarschijnlijk condensprobleem, hoe kunnen we dit oplossen?
Opstijgend vocht in zijmuur en binnemuur
Ik heb last van vochtproblemen aan de zijmuur. Enkel in de binnenmuur. Het probleem bevindt zich onderaan de muren. Wij denken dat het komt van de kruipruimte. De woning is gebouwd in de jaren 60. Het is een alleenstaande woning.
Offerteaanvraag binnenmuren laten onderkappen
Mijn woning dateert van 2004 waarvan ik eigenaar ben. 20m lopende meter zou moeten onderkapt worden op het gelijkvloers. 15m muur van 14cm breed en 5m van 9breed . Enkel binnenmuren ! Waterkering zit lager dan buitenmuren dus moet opnieuw geplaatst worden. Graag zo snel mogelijk specialist ter plaatse.
Vochtblazen op binnenmuur van keuken, offerte gezocht
Eigenaars, vocht in de keuken (in de hoek onderaan), wij zien vochtblazen onderaan de binnenmuren, er is ook vocht dat van beneden naar boven trekt in de muren.
Offerteaanvraag: Vochtvlekken op binnenmuren door opstijgend vocht
We hebben vochtprobleem in de binnenmuren, midden -en onderaan de muren, veel vocht, vlekken en schimmel. Woning is volledige verbouwd.
Vochtvlekken op de binnenmuren - oplossing nodig
Wij hebben vochtige binnenmuren en wij zien vochtvlekken op de muur. Het zou niet om opstijgend vocht gaan en overwegen dus een ventilatiesysteem. We willen graag offertes voor een ventilatiesysteem.
Aanvraag Vochtbestrijding te Mariakerke
Wij wensen offertes te ontvangen voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, waar de binnenmuur vochtig is ter hoogte vand e dakgoot van de buurvrouw (dit betreft een gemeenschappelijke muur met de buren). Wij zien bovenaan een verticale lijn en er is ook schimmel zichtbaar. Wij zijn eigenaars van de woning.
Opstijgend vocht in binnenmuur van keuken te Hoboken
Aan de buitenmuur aan de keuken is er te zien dat we last hebben van opstijgend doordat de voegen nat zijn en er een wite uitslag is op de muur. We hebben na verbouwingen last gehad van een waterlek in de keuken. Het lek is ondertussen opgelost. Bij de inspectie door de verzekering is er vastgesteld dat er zich opstijgend vocht in de muur bevindt.
Offerte vochtbestrijding in Rollegem
Ik heb in de winter last van vochtplekken op mijn binnenmuren, op het gelijkvloers. Dit betreft een halfopen woning en dit probleem stelt zich eonderaan de muur. Ik wil dit probleem graag verhelpen en vroeg me af welke stappen ik hiervoor moet ondernemen. Welke opties zijn er? Wat is het prijskaartje? Het is een vrij oud huis (het werd gebouwd rond1934) en ik denk dus dat er geen spouwmuur is. Wat is mijn beste optie?
Vochtprobleem op binnenmuur te Wetteren
Wij denken de onze binnenmuur door onze aannemer niet op een correcte manier bezet is geweest. Wij hebben vochtige vlekken op onze binnenmuur. De isomoplaten zijn tegen de binnenmuur bevestigd zonder een spouwruimte waardoor zich condens vormt. Want onze aannemer zegt dat hij geen fout heeft gemaakt. En wij weten zelf niet wat juist is. Daardoor condens of ventilatieproblemen, huis van voor 1950.
Vochtige binnenmuren op gelijkvloers
We hebben last van vocht op de gelijkvloerse verdieping. Vooral de binnenmuren zijn vochtig aan de onderkant. Het gaat om ongeveer 7 lopende meter, woning van 1997. Wat is de beste oplossing?
Vochtprobleem op binnenmuur in inkomhal
Ik zoek vochtbestrijders, want ik heb een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping. De binnenmuur van de inkomhal is onderaan vochtig over anderhalve meter. Persoonlijk denk ik dat het opstijgend vocht is.
Vochtprobleem in appartementsgebouw
Wij zijn eigenaar van een appartementsgebouw en hebben last van vocht in de living op de gelijkvloers. Er is ook een kelder aanwezig maar daar zijn er niet zo veel vochtproblemen. Graag een grondige inspecite van het probleem.
Opstijgend vocht in binnenmuren van oude woning
Wij renoveren momenteel een oude woning uit de jaren 60 en hebben daar last van vochtige muren. We denken aan opstijgend vocht. Het probleem is in een drietal binnenmuren op de begane grond. Er is geen kelder aanwezig in de woning.
Aanvraag Vochtbestrijding te buizingen
Eigenaars, wij zoeken offertes voor vochtbestrijding, wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, wij zien dat de binnenmuren onderaan vochtig zijn, dit is een halfopen woning gebouwd in 1937.
Vochtbestrijding in de muren te Waregem
Eigenaars, wij wensen offertes te ontvangen voor vochtbestridjing, wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping, de binnenmuren (keuken en de badkamer) zijn onderaan vochtig.

Uw vochtprobleem definitief oplossen? Dit u moet weten over vochtbestrijding

Een vochtprobleem is een nachtmerrie voor uw woning. Ten eerste veroorzaakt vocht schade aan uw muren. Ten tweede is een vochtige leefruimte schadelijk voor de gezondheid van iedereen in het huis. En ten slotte verdwijnt een vochtprobleem nooit vanzelf, soms is het even minder, maar de schade blijft en keert steeds terug.

Vraag gratis advies van een expert
Enkel een expert kan het vochtprobleem correct analyseren

Vind een goede oplossing
Vochtproblemen zijn vaak complex, verzamel voldoende informatie.

Definitieve oplossing
Kies de beste definitieve oplossing, zodat u nog lang en gelukkig in uw huis kunt leven.
Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders