Vochtbestrijding Kelder

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen. Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Welke vochtproblemen kan u herkennen?
 
 
* 3. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw?
 
 
* 4. Wanneer wilt u dat een specialist in vochtbestrijding ingrijpt?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Vochtbestrijding Kelder: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding in de kelder te Gent
Onderkeldering huis zit half ondergronds (straatkant volledigondergronds, tuinkant bovengronds). Aan de straatkant is er vocht (geen grote plassen) op de vloer en vochtige muren tot waar die in de grond zitten (+/- 1m), huis van jaren 50.
Vocht in kelder bij regen | Overijse
Het lijkt erop alsof op een plek in de kelder water door de muur sijpelt bij veel regen. Ik kan niet zien waar, maar weet wel ongeveer de plaats. De problemen zijn sinds deze winter duidelijk.
Ondergelopen kelder te Geraardsbergen
Mijn kelder is onder gelopen door de vele regenval. De pomp is uitgevallen alsook de elctriciteit in de kleder. we spraken over 1m60 water in de kelder. Een firma werd door de verzekering aangeduid dewelke de kelder leeg pompte. Nu door de overstroming zijn de muren ( pleisterwerk en verf ) beschadigd. Ik kocht een andere pomp aan ( dompelpomp met vlotter ) en het probleem is van de baan. De verzekering gaf me toelating om kelder te laten repareren in zijn oorspronkelijke staat. Mvg
Vochtbestrijding kelder | Bekkevoort
Momenteel merken we problemen met vocht in de kelder. Er waren problemen in twee ruimtes. De eerste is reeds behandeld maar de kelder heeft nu sinds de winter last van grondwater.
Vochtbestrijding in kelder - Aartselaar
Het gaat om een woning met een kelder van +/-10 m² die sinds de funderingswerken van de naastgelegen bouwwerf last heeft van insijpelend vocht vanuit de vloer. Het is een oude woning(+/-1950) die momenteel bewoond wordt door een huurder. Ik ben op zoek naar een snelle prijsefficiënte oplossing. Een bezoek ter plaatse is mogelijk na afspraak.
Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders