Vochtbestrijding In Huis

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen. Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Welke vochtproblemen kan je zien?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Vochtbestrijding In Huis: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Vochtprobleem in de muren te Evergem
We hebben een vochtprobleem opgemerkt in ons recent gekochte woning. We zien vlekken schimmel op het behang. Toch hebben we geen lek gevonden. Het huis is van bouwjaar 1992.
Vocht in appartement te Melsbroek
We hebben last van vocht op ons gelijkvloers appartement. De binnenmuren zijn vochtig, maar het is geen opstijgend vocht.
Condens op de ramen in Herk-de-stad
Iedere winter zijn de slaapkamerramen kletsnat wat helaas ook voor schimmel zorgt. Ons huis is van de jaren 90 en is nog niet na-geïsoleerd. We hebben deze problemen al verschillende winters.
Offertevergelijk opstijgend vocht muren in huis te Antwerpen
De bezetting komt los door opstijgend vocht ca. 30 cm hoog in een gelijkvloerse kamer (geen onderkeldering). Buitenmuur en muur grenzend aan buur van een rijtjeshuis. Ik kan een foto sturen.
Injecteren van de binnenmuren tegen opstijgend vocht in kruipkelder
Wij heb in ons sous-sol appartement in Blankenbergen een probleem van opstijgend vocht via de kruipkelder. We willen graag een offerte voor het injecteren van de binnenmuren.
Vochtbestrijding in de badkamer | Zingem
Ik heb last van vochtproblemen in de badkamer. De badkamer bevindt zich op de gelijkvloers, maar het probleem zit overal op de muur. Het zijn donkere plekken die ik telkens wegveeg, maar steeds terugkomen.
Vochtbestrijding voor een woning in Merelbeke
Eén van mijn buitenmuren is poreus en ik vermoed dat het water naar beneden loopt, zich daar ophoopt en zo doordringt in de binnenmuur. De problemen zijn vooral onderaan aanwezig. Het gaat om een recente gekochte woning en de problemen werden opgemerkt bij de verbouwing. Kan u langskomen om de nodige werken te bekijken?
Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders