Vocht kelder

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen. Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Welke vochtproblemen kan je zien?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Vocht kelder: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Vochtprobleem in de kelder te Denderhoutem
Ik heb een vochtprobleem opgemerkt in mijn woning in Denderhoutem. Het vocht komt door de keldermuur. Het huis is gebouwd in 2010.
Vochtprobleem in de kelder en opstijgend vocht te Borgerhout
We hebben vochtproblemen in de kelder, namelijk water in de kelder, vochtige muren en last van een muffe geur. Graag zouden we het vochtprobleem willen laten analyseren en behandelen.
Grondwater door de keldervloer te Brasschaat
We hebben vocht in de kelder van onze woning.
Het grondwater komt door de keldervloer. Er lopen daar geen waterleidingen, dus het kan geen lek zijn. Het huis is bijna 100 jaar oud.
Vocht in de kelder | Edegem
Er sijpelt water in onze kelder via de keldermuur. Onze woning is gebouwd in 1974. Het is een vrijstaande woning.
Vochtprobleem in de kelder te Sint-Truiden
Ik zit met vocht in de kelder van mijn pand. Vochtige keldermuur daar, geen lekken, huis van 1988.
Vocht in kelder | Hoboken
Gaat om een appartement op een halfopen woning. Problemen zijn in de kelder: grote plassen grondwater, geen idee waar ze precies vandaan komen.
Ik ben sinds kort de eigenaar.
Vochtprobleem in de kelder (Mechelen)
Ik heb vocht in de kelder van mijn recent gekocht huis. Er is schimmel te zien in de kelder, er is geen lek. Het bouwjaar is 1935. (Toegang vanaf 18/01)
Vochtproblemen in kelder | Hasselt
Ik heb last van vochtproblemen in de zijgevel was de woning. Het zit onderaan de muren en het pleisterwerk komt van de muren af. Er is een kelder aanwezig. De woning is gebouwd in 1965.
Vochtbestrijding voor een kelder in Dilbeek
Ik heb vooral problemen met vocht achteraan de keldermuur. Het probleem is reeds een jaar aanwezig, vooral bij fel regenweer. De woning is van de jaren 90.
Vochtbestrijding voor een kelder in Gent
Wij leggen binnenkort een pomp en put aan om het grondwater uit onze kelder te laten wegnemen. De kelder staat voor de rest in goede staat. In onze muur net boven de kelder beginnen we voor het eerst een vochtplek te zien. Deze zouden we graag behandelen. Deze is niet groter dan 1m².
Vocht in de kelderwand
We hebben door een lek vocht in onze kelderwand. Dit is opgelost, echter het vocht zit waarschijnlijk nog in onze muur. Deze is nu helemaal aan het afbrokkelen aan de binnenkant. We zijn op zoek naar een deftige maatschappij om dit probleem nu helemaal op te lossen.
Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders