Vocht muren

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Vocht muren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding voor een kelder in Dilbeek
Ik heb vooral problemen met vocht achteraan de keldermuur. Het probleem is reeds een jaar aanwezig, vooral bij fel regenweer. De woning is van de jaren 90.
Vochtbestrijding voor een kelder in Gent
Wij leggen binnenkort een pomp en put aan om het grondwater uit onze kelder te laten wegnemen. De kelder staat voor de rest in goede staat. In onze muur net boven de kelder beginnen we voor het eerst een vochtplek te zien. Deze zouden we graag behandelen. Deze is niet groter dan 1m².
Zwammen in de muren - Edegem
Dit weekend is er ineens een zwam/paddenstoel tevoorschijn gekomen in de hal van ons appartementsgebouw. Hij is tussen de muur en de vloer naar boven gekomen. We denken dat het gaat om een condensatieprobleem. We zouden deze graag laten verwijderen en het onderliggend probleem laten oplossen.
Pand van jaren 60.
Vochtprobleem in binnenmuren te Gent
Ik heb een vochtige binnenmuur van mijn pand. Het gaat over 3 lopende meter, zeker geen lek we denken eerder aan opstijgend vocht. Het is een huis dat in de jaren 70 is gebouwd.
Condens in slaapkamer | Mol
's Nachts worden de vloer en muur vochtig in de slaapkamer van ons appartement. Vooral in de winter als er grote temperatuurverschillen zijn, komt dit voor. Waarschijnlijk zitten we dus met een condensprobleem. Het gebouw is ongeveer 20 jaar oud.
Verf komt van de muur | vocht in Houthalen
We hebben een probleem met opstijgend vocht en de verf komt van de muur. Deze problemen zijn er sinds enkele maanden. Liefst bellen vanaf 14u.
Vocht in de keukenmuren (Berlaar)
Vochtprobleem aan de muur tussen de slaapkamer en keuken en ook op een andere muur in de keuken. Dit is op de gelijkvloers. De woning is gebouwd in 1953.
Opstijgend vocht in de keuken | Edegem
We hebben last van opstijgend vocht in een muur van onze keuken en zouden graag offertes ontvangen voor vochtbestrijding.
Vochtige muren in garage (Zwalm)
Ik heb last van vocht in de muren van de garage. De garage bevindt zich naast kelder. De woning is gebouwd in de jaren 60. De muren zijn gecementeerd en er zitten barsten in.
Muren injecteren in Dendermonde
We hebben vochtige muren door laterale waterindringing. Volgens een expert zal het injecteren van de muren een oplossing bieden. We zoeken iemand om deze werken uit te voeren. De woning is van de jaren 50.
Vochtige muren bijbouw | Meer dan 10 lopende meter
Ik zit met vocht in de muren van mijn bijbouw op het gelijkvloers. Het gaat om meer dan 10 lopende meter opstijgend vocht.
Vocht en schimmel in de kelder/muren te Berchem
Er is vocht in de kelder en op de muren van mijn appartement (gelijkvloers). Op de achtergevel staan blaasjes en schimmel. Ik denk dat het vocht van de kelder komt. Voor zover ik weet zijn er geen lekken. Het gebouw is van vóór 1940.
Opstijgend vocht in woonkamer - Herzele
Wij hebben een probleem van opstijgend vocht in de woonkamer zowel in de binnen- als de buitenmuur. We hadden dus graag wat professioneel advies gekregen. We hebben de woning recent gekocht. Deze is gebouwd in 1900 maar werd gerenoveerd in 2000.
Vochtbestrijding Middelkerke | Recent vocht in de muren
Er is vocht in de muren van mijn woning. Het is op het gelijkvloers, dus het lijkt opstijgend vocht te zijn. Het probleem is recent ontdekt, maar het gaat al om meer dan 3 lopende meter.
Water in de kinderkamers | Grimbergen
We hebben een probleem met water dat in de kinderkamers loopt. Via de isolatie van buiten komt er water naar binnen. Geen idee wanneer de problemen begonnen zijn. We zijn bereikbaar s'avonds of op woensdagen.
Vochtbestrijding te Mechelen
Ik heb last van vochtproblemen op het gelijkvloers in de muren. Dit probleem bevindt zich onderaan de muren. De woning is gebouwd in 1930. Het is een rijwoning.
Vochtprobleem in garage te Wondelgem
Ik heb last van vochtproblemen in de muren van de garage. De problemen bevinden zich onderaan aan de muren. Het is een bel-etage. De woning is gebouwd in de jaren 70.
Vocht in muren te Hoegaarden
Ik heb last van vochtproblemen in de muren. De problemen zitten voornamelijk onderaan de muren. Dit bevindt zich allemaal op gelijkvloers.
Opstijgend vocht in keuken | Temse
Ik heb last van vochtproblemen in de woning die ik verhuur. De keuken zit een beetje onder de grond en de muur is daar vochtig, het behang komt los. Graag offertes voor vochtbestrijding.
Vocht op de buitenmuren te Wervik
We hebben last van vocht op onze buitenmuren van de gelijkvloerse verdieping, enkel onderaan witte aanslag, binnen zien veel vochtblaasjes op binnenmuren, onderaan.
Opstijgend vocht bij renovatie te Lille
Bij de stripwerken tijdens ons renovatieproject zijn wij verschillende vochtplekken tegengekomen. Deze willen wij graag laten behandelen. Het gaat om een vrijstaand gebouw van de jaren 70. De problemen bevinden zich vooral aan de onderkant van de muren.
Vochtige muren bij hevige regen | Bree
We hebben een vochtige keldermuur bij hevige of langdurige regen. Volgens mij sijpelt het grondwater door de muur, maar ik wil er een specialist naar laten kijken.
Vocht in de muren van de gang van woning in Mechelen
Ik zit met vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers).
In de gang, lijkt opstijgend vocht +2 lopende meter, geen lekken.
De woning is oud (staat er al zeker meer dan 50 jaar).
Vochtige binnenmuren op eerste verdieping
Eigenaars, vocht op de 1ste verdieping, binnenmuren zijn vochtig (hoofdzakelijk bovenaan). Waarschijnlijk condensprobleem, hoe kunnen we dit oplossen?
Vochtbestrijding voor recent gekochte woning, Bilzen
Zeer dringend offerte voor vochtbestrijding gezocht. We hebben ons huis in augustus gekocht, het is van 1930. We hebben het opnieuw laten bezetten, maar nu zitten we met een enorm vochtprobleem; opstijgend vocht op bijna alle muren in het huis met schimmels als gevolg.

Uw vochtprobleem definitief oplossen? Dit u moet weten over vochtbestrijding

Een vochtprobleem is een nachtmerrie voor uw woning. Ten eerste veroorzaakt vocht schade aan uw muren. Ten tweede is een vochtige leefruimte schadelijk voor de gezondheid van iedereen in het huis. En ten slotte verdwijnt een vochtprobleem nooit vanzelf, soms is het even minder, maar de schade blijft en keert steeds terug.

Vraag gratis advies van een expert
Enkel een expert kan het vochtprobleem correct analyseren

Vind een goede oplossing
Vochtproblemen zijn vaak complex, verzamel voldoende informatie.

Definitieve oplossing
Kies de beste definitieve oplossing, zodat u nog lang en gelukkig in uw huis kunt leven.
Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders