Vocht kelder

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Vocht kelder: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Last van vocht in de kelder | Hamme
Ik heb last van vocht in de kelder en vraag me af hoeveel een kelderdichting kost. Het is een alleenstaande woning. De woning is gebouwd in de jaren 30.
Vocht en zoutkristallen in kelder te Maasmechelen
Er is vocht in de kelder van mijn woning. Het water komt door de naad van de vloer met de muur aan één kant, waarschijnlijk door opstijgend grondwater. Er hebben zich ook al zoutkristallen gevormd.
Water in gemetste kelder
Ik zit met een vochtprobleem in de kelder van mijn huis (bouwjaar 1988). Het gaat om een gemetste kelder met een oppervlakte van 30 m².
Vochtige kruipkelder te Rijmenam
Ik zit met vocht in de kruipkelder van het huis. Uit een analyse van de verzekeraar is gebleken dat het om grondwater gaat. Het huis is volledig onderkelderd, dus het is wel vrij dringend.
Vochtbestrijding regio Tiegem - Vocht in kelder en op gelijksvloers
We merken veel vocht in de kelder en op het gelijkvloers. Vermoedelijk is het dus opstijgend vocht. Wanneer de problemen begonnen zijn, weten we niet. We hebben het huis recent aangekocht en is van de jaren 50.
Vochtbestrijding in de kelder te Genk
We hebben water in de kruipkelder dat binnensijpelt. Hierdoor wordt de vloerplaat van de berging vochtig en zo ook de muren. De trap die aan kruipkelder grenst is reeds kromgetrokken van het vocht. Bouwjaar huis 1992. Nu krijgen we er ook de vochtige-geur bij en hebben ook steeds last van sanitair-vliegjes. Geen lekken dat ik weet.
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Lier
Er is vocht in de kelder(volwaardig) en muren (GLV en 1ste verdiep). Lijkt opstijgend vocht op GLV, boven niet direct zeker wat er is, geen lek dat ik weet. Huis van jaren 50.
Vochtbestrijding in de kelder te Lummen
Ik heb vocht in de kelder(volwaardig) van ons huis. Een vroegere waterkelder, vochtige keldermuren nu, geen lek. Woning helft onderkelderd, bouwjaar voor 1950.
Vochtbestrijding in de kelder te Lier
Ik heb vocht in de kelder (volwaardig) van mijn woning. Vochtige keldermuren, staat water in, kelderopp. +15m². Geen lekken, bouwjaar 1940-50.
Vochtbestrijding in de kelder te Brecht
Er is vocht in de kelder(volwaardig) van mijn huis. Staat soms water in, geen lekken, kelderopp. 6m², huis van 1960.
Natte kelder te Boom
Grondwater dat steeds op bepaalde plaats(onder keldertrap) naar binnen sijpelt. Het komt door de beton door in de volwaardige kelder. Deze is een 20m². Onze woning is van 1947. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte.
Vochtbestrijding in de kelder te Ieper
Er is vocht in de kelder (volwaardig) van ons huis. Keldervloer ( Tegels ) omhoog gekropen door de druk, kelderopp. 30m², geen lekkage. Bouwjaar 1990.
Vochtbestrijding voor een woning in Lier
We hebben een woning in renovatie. De vloer loopt regelmatig enkele keren per jaar onder tot 2-3 cm. We vermoeden opstijgend vocht. Woning van 66 en problemen zijn al jaren aanwezig. Vooral problemen met regenweer.
Vochtbestrijding te Willebroek
Ik heb last van vocht in de kelder. Dit gaat om een alleenstaande woning. De woning is gebouwd in 1988.
Vochtbestrijding voor een woning in Antwerpen
Vooral problemen op de keldermuren. Gebouw van 1900. Kelder verdeeld in drie vakken en in totaal 40-50m² vloeroppervlakte. Woning recent gekocht. Dit is een historisch gebouw.
Vochtbestrijding te Mechelen
Wij hebben last van vocht in de kelder. De muren voelen vochtig aan en er is precies een zoutoplossing. De voegen op de vloer zien er donkerder uit.
Vochtbestrijding voor een woning in Maaseik
Problemen in een kelder. We hebben hier een sterke vochtgeur. Woning van 60 jaar oud. Deze problemen zijn reeds jaren aanwezig. kelder wordt bijna niet gebruikt omdat de dingen die we er in zetten roesten.
Vochtbestrijding voor een woning in Ekeren
We hebben anderhalf jaar geleden een woning aangekocht waar we nu vochtproblemen merken in de kelder, een stuk kruipkelder onder de keuken en tenslotte in de muren van de keuken zelf. Ons vermoeden is dat dit opstijgend vocht is dat van de kelder door de muren naar boven opkomt. Gerenoveerde rijwoning origineel van 1975
vochtbestrijding voor een woning in Veldeg
We hebben problemen in een kelder en de muren van het gelijkvloers. Dit is een recent aangekochte woning. Woning van 1930. Opstijgend vocht.
Vochtebstrijding voor een woning in Lebbeke
Ik heb vooral problemen na een aanbouwing van een halfopen woning. Problemen vooral in de kelder aan de bergingen de kelder. Dit is tegen de gevelmuur aan de achterkant en een beetje aan de scheidingswand. Deze problemen zijn er reeds sinds enkele jaren.
Vochtbestrijding te Gent
Wij hebben last van condens vocht in de kelder. Er in totaal 2 openingen in de kelder, maar de circulatie is waarschijnlijk niet goed genoeg. De kelder is ongeveer 10 meter. De woning is gerenoveerd 7 jaar geleden. Het gaat om een rijwoning.
Vochtbestrijding voor een woning in Schellebelle
We hebben vooral problemen in een volwaardige kelder sinds enkele dagen. De vloer is nat en we merken een sterke schimmelgeur. Stenen kelder waar ooit een witte pleisterlaag is tegen aangebracht.
Vochtbestrijding voor een woning in Brugge
We hebben een probleem met de muren in een kelder. Deze is net 2m en heeft wel een aarde grond. Vorige jaar is de kelder overstroomt en recent zijn deze vochproblemen opnieuw begonnen.
Vochtbestrijding voor een woning in Brakel
Het gaat over problemen op een kelderverdieping waar ook een garage is. Ook rest van huis nakijken. In de kelder vooral opstijgend grondwater en de garage vooral problemen op de muren. Beide zijn in beton. Reeds jaren problemen. Dit is de woning van mijn ouder maar ikzelf ben de eigenaar.
Vochtbestrijding voor een woning in Mechelen
We merken opstiojgend vocht sinds enkel jaren . Zowel op het gelijkvloers als in de kelder

Uw vochtprobleem definitief oplossen? Dit u moet weten over vochtbestrijding

Een vochtprobleem is een nachtmerrie voor uw woning. Ten eerste veroorzaakt vocht schade aan uw muren. Ten tweede is een vochtige leefruimte schadelijk voor de gezondheid van iedereen in het huis. En ten slotte verdwijnt een vochtprobleem nooit vanzelf, soms is het even minder, maar de schade blijft en keert steeds terug.

Vraag gratis advies van een expert
Enkel een expert kan het vochtprobleem correct analyseren

Vind een goede oplossing
Vochtproblemen zijn vaak complex, verzamel voldoende informatie.

Definitieve oplossing
Kies de beste definitieve oplossing, zodat u nog lang en gelukkig in uw huis kunt leven.