Vocht in buitenmuur

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Vocht in buitenmuur: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Vocht in buitenmuur behandelen in Antwerpen
We hebben recent een dakappartement gekocht. Tijdens de renovatiewerken hebben we een vochtige buitenmuur ontdekt die aan de binnenkant met gyproc en isolatie gerenoveerd was. De bezetting achter de gyproc kwam van zelf los. Het dak is 2 jaar geleden geïsoleerd geweest. De voegen tussen de bakstenen aan de binnenkant zijn wat bruinig van kleur geworden.
Opstijgend vocht in de buitengevel?
Ik ben op zoek naar een vochtbestrijder, want ik vrees dat er opstijgend vocht in de buitengevel zit. De binnenmuren zijn reeds ingespoten, maar de problemen doen zich nu vooral voor aan de buitengevel. Zo bladert het schilderwerk onderaan de muur af.
Vochtbestrijding voor een woning in dessel
Wij hebben een gerenoveerde hoeve van +/- 1930 aangekocht waarvan we op 13/08/2018 de sleutels zullen krijgen. In de buiten- en binnenmuur van de badkamer zit er vocht wat volgens de huidige eigenaren al jaren zo is, maar wij willen het probleem zo snel mogelijk aanpakken na het verlijden van de akte.
Vochtprobleem gelijkvloers te Knokke-Heist
Eigenaars, vocht op de buitenmuur, en dit loopt naar binnen, gelijkvloerse verdieping, veel vocht en vlekken op de binnenmuren (woonkamer en de keuken).
Opstijgend vocht in woonkamer - Herzele
Wij hebben een probleem van opstijgend vocht in de woonkamer zowel in de binnen- als de buitenmuur. We hadden dus graag wat professioneel advies gekregen. We hebben de woning recent gekocht. Deze is gebouwd in 1900 maar werd gerenoveerd in 2000.
Opstijgend vocht in volle baksteen
Opstijgend vocht ongeveer 15 meter+_15 cm hoog volle baksteen muur.
Vocht aan buitenmuur en in kelder
Ik heb last van vocht van onder aan de buitenmuur. Het is ook wel in de kelder. Verder vind je het ook binnen in de living.
Vochtprobleem onder plint in de keuken
Vooral problemen net onder plint onderaan de keuken. Na kaleien van de gevelmuur zijn deze problemen begonnen.
Loshangend behang door opstijgend vocht | Avelgem
We zitten met vocht in de benedenverdieping van ons appartementsgebouw. Volgens onze schilder is het opstijgend vocht, waardoor het behang onderaan loskomt. We spreken nu toch al over bijna 20 lopende meter.
Muur in oude woning laten onderkappen (injecteren werkt niet)
Ik heb een muur van 8 meter al 2 keer zelf geïnjecteerd maar nog steeds opstijgend vocht en salpeter. Het huis is 100 jaar oud.
Ik wil mijn woning nu onderkapping (verwijderen B-minus plint, inzagen en plint terug plaatsen). Graag offertes van goede experts
Buitenmuur aangetast door vocht op gelijkvloers
We hebben een probleem met een buitenmuur van een oud gebouw (jaren 1930). Dit is enkel op het gelijkvloers. Het gaat om een huis dat we verhuren.
Zwarte vochtvlekken in de veranda
Wij hebben een vochtprobleem in de veranda. Op de vloer zien wij vochtvlekken en ook op een buitenmuur is er veel vocht en zwarte vochtvlekken (onderaan). Graag dus offertes van vochtbestrijders om dit op te lossen.
Aanvraag vochtbestrijding te Kampenhout
Eigenaars, wij zoeken offertes voor vochtbestrijding, wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, wij hebben last van opstijgend vocht op een buitenmuur.
Aanvraag vochtbestrijding te Wetteren
Eigenaars, vochtprobleem op gelijkvloerse verdieping, op een buitenmuur, het vocht trekt tot een halve meter omhoog, bij vochtig weer verergert dit.
Vochtbestrijding voor een woning in Oostduinkerke
We hebben last van vocht in een muur op het gelijkvloers en de verdieping onder het dak maar gelijkvloers zijn de grootste problemen. Woning van 1900 en uitgebreid in de jaren 60.
Aanvraag Vochtbestrijding te Olen
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van een woonst waarvan een buitenmuur steeds vochtig is onderaan.
Vochtbestrijding voor een woning in Tongeren
We hebben vooral problemen op een gevelmuur onderaan op het gelijkvloers. Dit probleem is er sinds enkele jaren veronderstel ik. Dit is een woning dat ik vanaf 8 februari de sleutel heb.
Aanvraag Vochtbestrijding te Antwerpen
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze buitenmuur, en deze is bovenaan vochtig. Wij zijn eigenaars van de woning.
Vochtbestrijding voor een woning in Lier
We hebben vooral een probleem met schimmelvorming op de buitenmuur. We hebben de spouwmuur reeds laten isoleren en met crepi laten bezetten. Problemen zowel op gelijkvloers als de eerste verdieping.
Vochtbestrijding voor een woning in Lebbeke
We hebben aan de buitenmuur last van opstijgend vocht. reeds enkele jaren problemen. Woning van de jaren 30. Volle stenen muren.
Vochtbestrijding voor een woning in Hasselt
Schimmel binnen, onderkant buitenmuren vooral slaapkamer. Problemen op het gelijkvloers. Op de buitenmuur is het er al redelijk al lang maar sinds enkele weken ook merkbaar op de buitenkant. Woning gebouwd op een plateu.
Vochtbestrijding voor een woning te Ronse
Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren (opstijgend vocht), wij zien dat deze muren onderaan vochtig zijn en er is reeds schimmelvorming, wij zijn eigenaars van de woning.
Vochtbestrijding voor een woning in Balen
We hebben problemen op het gelijkvloers onder de ramen. Dit kunnen we echter zelf oplossen. op de zolderkamer en de hoeken van de eerste verdieping hebben we problemen. Dit is een nieuw dak dus ik vermoed geen dak lekken. We merken neerdruipelende druppels en schimmel in de hoeken. Reeds maanden problemen. Buitenmuur is reeds behandeld.
Vochtbestrijding voor een woning te Tremelo
1984 als bouwjaar van de vrijstaande woning. Er komt water in de kelder. Er zijn barsten in de muren. Deze kelder is 25m². Er komt echt water in die op de vloer ligt.
Vochtbestrijding voor een woning te Vliermaal
Beste, wij zijn opzoek naar enkele offertes voor ons vochtprobleem op het eerste verdiep. In de hoeken van de badkamer en een slaapkamer hebben we schimmelvorming in de vorm van zwarte puntjes. We vermoeden een ventilatie en condensatie probleem. Kan u mij contacteren voor een afspraak. Ik ben overdag meestal thuis. Dank u, Anja

Uw vochtprobleem definitief oplossen? Dit u moet weten over vochtbestrijding

Een vochtprobleem is een nachtmerrie voor uw woning. Ten eerste veroorzaakt vocht schade aan uw muren. Ten tweede is een vochtige leefruimte schadelijk voor de gezondheid van iedereen in het huis. En ten slotte verdwijnt een vochtprobleem nooit vanzelf, soms is het even minder, maar de schade blijft en keert steeds terug.

Vraag gratis advies van een expert
Enkel een expert kan het vochtprobleem correct analyseren

Vind een goede oplossing
Vochtproblemen zijn vaak complex, verzamel voldoende informatie.

Definitieve oplossing
Kies de beste definitieve oplossing, zodat u nog lang en gelukkig in uw huis kunt leven.
Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders