Visa betaalterminal

Vergelijk gratis offertes voor een betaalterminal

Een betaalterminal is een godsgeschenk voor uw klanten én voor uw bedrijf:
  • Snelle, vlotte betalingen
  • Klanten kopen meer
  • Op maat van uw zaak
Meer weten? Onze partners vertellen u alles over betaalterminals en bieden u gratis offertes aan.


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een betaalterminal vergelijken

 
* 1. Welk type betaalterminal zoekt u?
 
 
* 2. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Visa betaalterminal: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Mobiele terminal voor een zaak in Lebbeke
Is voor onze nieuwe zaak, ook voor op verplaatsing. Nu geen toestel, bancontact en visa, via sim kaart/GPRS.
Betaalterminal te Brussel
Huuroffertes (lange termijn) voor een mobiele terminal, nu bij Atos, graag toestel dat alle kaarten aanvaard (bankkaarten, Visa en kredietkaarten).
Toonbankterminal voor cateringbedrijf, Opwijk
Ik zoek een toonbankterminal voor ons cateringbedrijf. We openen nu een winkel. Graag offertes voor een toestel met Bancontact en Visa, wifi is er.
Betaalterminal voor winkel in Kalmthout
Dit is voor een Detailhandelzaak . Momenteel een terminal ccv. Aansluiting op een vaste internetlijn. Ook gebruik krediet en visa kaarten.
Betaalterminal voor een museum | Offertes
Graag offertes voor het huren of aankopen van een mobiele terminal. Dit is voor een museum, shop en cafetaria (net overgenomen) te Erembodegem. Voor Bancontact en Visa, wifi komt er.
Prijzen vergelijken voor Bancontact toestel
Graag had ik enkele aankoopoffertes voor een toonbankterminal ontvangen. Wij gebruiken al een terminal, maar wensen prijzen te vergelijken. De mensen moeten met bankkaarten, Visa en kredietkaarten kunnen betalen.
Toonbankterminal voor een schoonheidssalon | Westmalle
Graag offertes voor een toonbankterminal voor het schoonheidssalon.Voor Bancontact en misschien Visa. Wifi is daar aanwezig. BTW in aanvraag.
Toonbankterminal voor een garage te Merelbeke
We zoeken een andere toonbankterminal voor in ons nieuw gebouw. Nu bij Atos, bancontact en visa, kan via kabel.
Betaalterminal voor bankkaarten en Visa te Herselt
Wij zijn op zoek naar offertes voor een betaalterminal, meer bepaald een toonbankterminal. Het model moet eigenlijk alles kunnen aanvaarden: bankkaarten, Visa en kredietkaarten.
Ecocheques op CCV betaalterminal werkt niet, nieuw toestel nodig
We hebben een interieur zaak en gebruiken een mobiele terminal van CCV. De laatste tijd merkte we wel problemen met de ecocheques en kredietkaarten op het toestel. Ook zou het een ouder toestel dat aangepast moet worden. Kredietkaarten worden ook gebruikt.
Betaalterminla voor Amex, Mastercard, Bancontact en visa gezocht
Ik wil een andere mobiele terminal voor in de zaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, nu bij Loyaltek, bancontact, visa mastercard, amex. Kan via wifi.
Betaalterminal voor event: Draadloos + visa + bancontact
Ik wil een terminal voor een event op 16 december.
Nodig voor één dag, bancontact en visa, wifi zou er zijn. Bezoekers moeten kunnen betalen met visa, bancontact,...
Aanvraag Betaalterminal te Bogaarden
Graag huur -en aankoopoffertes voor een toonbankterminal, wij gebruiken nu een toestel van Atos, wij werken met bankkaarten, Visa en kredietkaarten, vaste -en draadloze lijn zijn voorzien.
Aanvraag Betaalterminal te Roeselare
Wij zoeken offertes voor een betaalterminal, wij gebruiken nog geen betaalterminal, wij wensen met bankkaarten, Visa en kredietkaarten te werken, wij wensen een toestel te huren op lange termijn.
Aanvraag betaalterminal te Maaseik
Graag ontvangen wij huur -en aankoopoffertes voor een mobiele terminal, wij gebruiken reeds een terminal van Atos, wij werken met bankkaarten, Visa en kredietkaarten.
Aanvraag betaalterminal te Ruddervoorde
Graag aankoopoffertes voor een toonbankterminal, wij gebruiken nog geen betaalterminal, wij hebben een vaste -en draadloze lijn voorzien, wij wensen te werken met bankkaarten, Visa en kredietkaarten.
Aanvraag betaalterminal te Moerbeke
Wij zijn op zoek naar offertes voor een betaalterminal. Wij wensen huur -en aankoopoffertes te ontvangen voor een mobiele terminal en een toonbankterminal. Wij hebben een vaste en een draadloze lijn voorzien. Wij werken met bankkaarten, Visa en kredietkaarten. gn nu bkrtn visa krdkrtn line ok
Aanvraag Betaalterminal te De Haan
Wij zoeken huur -en aankoopoffertes voor een mobiele terminal. Wij gebruiken nog geen terminal en wensen met bankkaarten, Visa en kredietkaarten te werken.
Aanvraag Betaalterminal te Aartselaar
Wij zoeken offertes voor een betaalterminal. Graag ontvangen wij huur -en aankoopoffertes voor een mobiele terminal. Wij accepteren bankkaarten, Visa en kredietkaarten. Momenteel gebruiken wij reeds een betaalterminal en wij wensen prijzen te vergelijken.
Aanvraag Betaalterminal te Poperinge
Wij zoeken offertes voor een betaalterminal. Wij wensen zowel huur -als aankoopoffertes te ontvangen voor een mobiele terminal alsook een toonbankterminal (wij hebben reeds een vaste -en draadloze lijn voorzien). Wij gebruiken nog geen betaalterminal. Wij wensen te werken met bankkaarten, Visa en kredietkaarten. nu al? gn nu bkrtn? bkrtn+vsa+krtkrtn line? ok
Aanvraag Betaalterminal te Hoboken
Graag ontvangen wij offertes voor een mobiele betaalterminal. Dit mogen zowel huur als aankoopoffertes zijn. Wij gebruiken reeds een toestel en wensen prijzen te vergelijken. Wij wensen met bankkaarten, Visa en kredietkaarten te werken.
Betaalterminal voor een bedrijf in Antwerpen
Ik zoek een offerte voor een toonbankterminal. Momenteel heb ik een betaalterminal maar ik wens een prijsvergelijking te doen met andere leveranciers. Nu enkel bankkaarten maar ik wens in de toekomst visa en kredietkaarten gebruiken.
Betaalterminal voor een bedrijf in Maasmechelen
Dit is voor een hotel met vijf kamers. We wensen vooral gebruik te maken van zowel visa, krediet als bankkaarten. Mogelijkheid om aan te sluiten zowel op telefoon, wifi en vaste internetlijn.
Betaalterminal (toonbankterminal) voor detailhandel in Essen
Graag een voorstel voor een stationair model van een toonbankterminal. Onze zaak is afgebrand en wij gaan binnenkort opnieuw opstarten in een nieuw pand (op 16/03).

Een nieuwe zaak? Vergeet uw betaalterminal niet?

Betalen kan tegenwoordig op zoveel verschillende manieren. Cash wordt geleidelijk aan het betaalmiddel van het verleden. De meeste handelaars bieden nu ook betaalterminals aan die al dan niet een kredietkaart of contactloos betalen ondersteunen. Daarnaast werken sommigen ook samen met Payconiq of andere betaalapplicaties. Aan elke methode zijn voor- en nadelen verbonden.

Sneller afrekenen

Het aanvaarden en teruggeven van cash is een omslachtige praktijk. Een betaalterminal versnelt dat proces.

Veilig

Hoe minder cash er in uw zaak aanwezig is, hoe beter. Met een betaalterminal vermijd je grote zorgen over diefstal of verlies.

Tevreden klantenbestand

Klanten ergeren zich aan zaken waar betalen met bankkaart niet mogelijk is. Voorzie daarom een betaalterminal om uw klanten tevreden te stellen.

Vind de betaalterminal op maat van uw zaak