Verwarmingsketel vervangen

Vind uw condensatieketel aan de beste voorwaarden

U zoekt een condensatieketel? Groot gelijk, want door uw oude verwarmingsketel te vervangen:
  • Bespaart u tot 33% energie
  • Beschermt u het milieu
  • Kunt u een premie krijgen (voor beschermde afnemers)
Wij contacteren de beste chauffagisten in uw regio. Zij maken een afspraak en werken een gratis offerte op maat uit. U hoeft enkel te vergelijken!


Offertes aanvragen

Ik wil een condensatieketel plaatsen

 
* 1. Waarvoor wenst u offertes te ontvangen?
 
 
* 2. Over welk type condensatieketel gaat het?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de installatie of werken te laten uitvoeren?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Verwarmingsketel vervangen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Condensatieketel voor een pand in Gent
Dit is voor een klein citéhuisje in Gent met een totale wooninhoud 160 m³ (3 kamertjes boven elkaar). We willen een gasketel plaatsen (22 à 24 kW) en 3 radiatoren (geen sanitair warm water nodig).
Condensatieketel te Houthalen-Helchteren
Wij verwarmen onze woning op mazout maar willen overschakelen op aardgas en zoeken een condensatieketel. Het gaat om een gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers, badkamer, leefruimte, keuken en wasplaats.
Gaskachels vervangen door condensatieketel in Ekeren +
Momenteel verwarmen we op aardgas met gaskachels: één in de living en één in de keuken. Nu willen we graag centrale verwarming met radiatoren, zodat er ook boven in de 2 slaapkamers verwarming is.
Condensatieketel te Leuven
Rijhuis: in de kelder (180 hoogte) staat een oude kapotte CV-ketel en een afgeleefde geiser voor het warm water. De verwarming gebeurt door middel van een gaskachel in de woonkamer. Oude ketel en geiser verwijderen, keldermuren behandelen tegen vocht en nieuwe CV-ketel annex warm water. Oude radiatoren en leidingen controleren.
Verwarmingsketel op stookolie vervangen te Herzele
Ik ga een nieuwe verwarmingsketel aanschaffen. Momenteel stook ik op stookolie. Dit is met een ketel van bijna 20 jaar oud die in de kelder staat. Ze wordt zowel voor verwarming als voor warm water gebruikt.
Condensatie verwarmingsketel voor een woning in Hoeilaart
Vervanging verwarmingsketel op gas, deze staat in de garage op het gelijkvloers. Woning van 1996 dat ik recent heb aangekocht.
Verwarmingsketel vervangen Aalst
Vervanging van een bestaande verwarmingsketel. Dit is een woning uit de jaren 50. Het liefst een ketel op gas.
Condensatieketel voor een woning in Geraardsbergen
Vervanging verwarmingsketel. Deze staat in de garage op het gelijkvloers. De huidige verwarmingsketel dient voor Woning van 1958 maar woning is recent vernieuwd.
Boiler met waakvlam in badkamer en chauffageketel vervangen
Graag hadden wij onze boiler in de badkamer willen vervangen. deze is de dag van vandaag nog met een waakvlammetje van het merk JUNKERS. Deze is enkel voor het warme water in de badkamer.

Graag hadden wij ook een offerte voor de vervanging van onze CV ketel (beneden in de kelder) Deze is enkel voor de verwarming in huis. Deze is momenteel van het merk BUDERUS.
Oude ketel vervangen door condensatieketel in Heusden-Zolder
Vervanging oude ketel door hoogrendementsketel op mazout en nieuwe thermostaat. Eventueel ook zonneboiler plaatsen. Huidige ketel staat in de kelder en is zo'n 15 jaar oud.
Oude verwarmingsketel op gas vervangen | Aalst
Ik zoek een nieuwe verwarmingsketel op gas voor mijn woning. De huidige ketel is 40 jaar oud, een Gastherm of zo.
Condensatieketel installeren | Offertes
We willen de bestaande verwarmingsketel (gas) vervangen. Daarom zoeken we offertes voor het installeren van een condensatieketel.
Dringend verwarmingsketel vervangen | Wervik
Graag een offerte voor de vervanging van een verwarmingsketel op gas. We hebben nu een Vaillant. De ketel dateert van 1985, we hebben dus redelijk dringend een nieuwe nodig.
Elektrische verwarmingsketel vervangen | Gratis offertes
Graag willen wij onze elektrische verwarmingsketel vervangen. We zouden overschakelen op gas.
Oude verwarmingsketel vervangen
Vervanging van een verwarmingsketel. De woning is ongeveer 20 jaar oud.
Verwarmingsketel vervangen in Torhout
Momenteel hebben we een sterk verouderde verwarmingsketel die we zouden willen vervangen. Dit zou zijn voor warm water en de radiatoren. Het gebouw dateert van 1962. De huidige ketel staat achteraan in de garage los van de woning. Bedoeling zou zijn om volledig onafhankelijk te worden. Gelieve na 16u te bellen.
Verwarmingsketel vervangen in appartement in Blankenberge
Onze oude Vaillant ketel is meer dan 20 jaar oud. Graag een prijs voor een nieuwe ketel. Eco TEC plus 296 25 kw Daarnaast de prijs voor de montage van de ketel op de zolder van appartement.
Vervanging verwarmingsketel in keuken (Oostende)
We willen onze verwarmingsketel vervangen. Deze gasketel staat momenteel in de keuken en staat enkel in voor het warm water. De woning is 1970 gebouwd.
Vervanging defecte verwarmingsketel - Hasselt
We zoeken een nieuwe condensatieketel voor het vervangen van een defecte verwarmingsketel. Deze ketel is 13 jaar geleden geplaatst. Ook de leidingen zijn toen vervangen. De ketel bevindt zich op de zolder en is een combiketel voor zowel sanitair als verwarming. De woning zelf dateert van de jaren 60.
Oude verwarmingsketel vervangen door condensatieketel
Wij hebben een redelijk oude verwarmingsketel die we willen vervangen. De huidige ketel staat in de garage en we wonen in Maasmechelen.
Verwarmingsketel op mazout vervangen door condensatieketel
Condensatieketel Vervanging verwarmingsketel. Huidige verwarmingketel is op mazout en sterk verouderd. De woning zelf is van 1948. Huidige ketel staat in garage.
verwarmingsketel voor een woning in Lint
Ik wens een bestaande verwarmingsketel te vervangen. Dit is een klassieke stookolie ketel in een aangebouwde garage. +- 12 jaar oud/ Woning van 39.
Condensatieketel voor een woning in Vilvoorde
Ik zoek een offerte voor de vervanging van een verwarmingsketel door een condensatieketel. Momenteel is deze op gas . Ketel voor enkel verwarming. Dit is voor een rijwoning van de jaren 60. Deze is wel volledige geïsoleerd. Huidige ketel staat in de kelder.
Condensatieketel voor een woning in Antwerpen
Vervanging van een bestaand verwarmingsketel op gas. Dit is via het stad. Momenteel is de aansluiting in de kelder.
Condensatieketel voor een woning in Heverlee
Ik ben als aannemer op zoek naar een installateur van condensatieketels. Dit is voor het vervangen van verwarmingsketels in twee gebouwen van de jaren 70. Beide gebouwen worden momenteel door ons gerenoveerd en hebben een systeem op gas.

Condensatieketel: prijs, premie en voordelen

Condensatieketels of hoogrendementsketels zijn ideaal om uw energiefactuur te minimaliseren en uw wooncomfort te maximaliseren. Door het extreem hoge rendement verdient u de investering snel terug en bespaart u heel wat energie. Daarbovenop krijgt u een aantal premies. Bent u op zoek naar een nieuwe verwarmingsketel? Vraag gerust een gratis en vrijblijvende prijsofferte voor een condensatieketel.

Energiebesparend
In vergelijking met traditionele verwarmingsketels halen condensatieketels op gas een rendement van meer dan 100%. Zo verbruikt u tot 35% minder energie.

Milieuvriendelijk
Omdat een condensatieketel zo efficiënt is, produceert hij ook een pak minder schadelijke stoffen zoals koolstofmonoxide en stikstof. De overstap naar een condensatieketel is dus ook een keuze voor het milieu.

Comfortabel wonen
Uiteraard doet een condensatieketel wat elke centrale verwarming doet: zorgen voor een aangename kamertemperatuur op elk moment van de dag.
Bespaar tot 33% energie met uw condensatieketel