Verwarming met warmtepomp

Krijg persoonlijk advies en gratis offertes van warmtepompspecialisten

Een warmtepomp is de meest duurzame verwarming: u bespaart tot 40% energie en verwarmt uw huis haast CO2-neutraal. Maar het is ook een dure investering. Gelukkig brengen wij u in contact met warmtepompspecialisten. Vergelijk hun gratis offertes en kies het beste voorstel!

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een warmtepomp vergelijken

 
* 1. Waarom wenst u een warmtepomp te laten plaatsen?
 
 
* 2. Welk type warmtepomp wenst u?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Verwarming met warmtepomp: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Warmtepomp voor een pand in Deerlijk
Onze bestaande verwarming gebeurt met accumulatieverwarming. We hebben al zonnepanelen en willen die combineren met een warmtepomp. De nieuwe verwarming zou ook elektrisch moeten gebeuren. Het huis is van rond 1900.
Lucht-lucht warmtepomp in Ninove
Het gaat om een renovatieproject. Er is op dit moment nog geen centrale verwarming. Ik bekijk op dit moment alle opties. Voor mij lijkt het beste te gaan voor vloerverwarming op gas beneden en een lucht/lucht warmtepomp boven. Dit zou eventueel in combinatie met enkele zonnepanelen zijn.
Lucht-lucht warmtepomp voor nieuw bureel (Puurs)
Voor ons nieuw bureel overwegen wij een warmtepomp. In principe zou dit een lucht-lucht warmtepomp voor ongeveer 5 kw zijn. De warmtepomp moet zowel voor verwarming als koeling dienen.
Warmtepomp met diepteboring | Kapsalon in Turnhout
We willen prijs krijgen voor een warmtepomp met diepteboring. Het gaat om een kapsalon in een nieuw winkelpand waar reeds boringen zijn gebeurd en waar we moeten van aftakken. Alles is perfect geïsoleerd. De ruimte is ±80m² en 5m hoog, verwarming ±7.5kW en koeling ±9.5kW.
Warmtepomp met geothermische boring
Het gaat om een nieuwbouwproject met vloerverwarming. We zouden een warmtepomp met geothermische boring voor verwarming en koeling willen.
Warmtepomp voor vloerverwarming, nieuwbouw te Nederhasselt
We zoeken een warmtepompoplossing voor koeling en verwarming, gekoppeld aan vloerverwarming. Dit via een grondboring. Dit is een nieuwbouw waarvan de werken dadelijk beginnen. De plaatsing is gepland voor tegen september.
Warmtepomp voor keuken en slaapkamer | Kortrijk
Ik zoek offertes voor een warmtepomp om de keuken (15 m²) te warmen en slaapkamer (12 m²) te verkoelen. Ik heb reeds zonnepanelen 1,7kW. De woning is gebouwd in 1930-1940.
Warmtepomp voor een pand te Kalmthout
Wij kochten een huis met een defect Masser-systeem (horizontaal grondnet). Wegens tegenvallende service (monopoliepositie) willen wij dit vervangen met een duurzame, groene installatie. Momenteel is heel het huis elektrisch verwarmd, grotendeels via de oude warmtepomp met vloerverwarming).

Wij vinden het principe van vloerverwarming fijn (zeker in de woon- en badkamer) en hebben dus vooral een betrouwbaar, flexibel systeem nodig dat gaandeweg uitgebreid of aangepast kan worden (kamer per kamer).

Wij zoeken iemand die wil meedenken en meezoeken naar een economisch interessante piste en die zelf een voorstel durft doen. De mogelijkheid om niet enkel te verwarmen, maar ook te koelen is zeker in overweging te nemen.

Een absoluut taboe is een tweede merk/techniek met een patent/monopolie-positie. Daar hebben we de buik echt van vol. Wie niet minstens 5 techniekers kan aanduiden die hetzelfde systeem verkoopt, hoeft niet te reageren.
Warmtepomp voor een vrijstaande woning
Wij hadden graag offertes ontvangen voor een warmtepomp voor water en verwarming. Momenteel gebruiken wij een ketel op gas.

Warmtepomp, zuinig en groen

Een warmtepomp is dé oplossing om een gebouw op een milieuvriendelijke manier te verwarmen. De pomp haalt de warmte uit de aarde of uit de omgeving en drukt deze samen om een gebouw of huis op te warmen. Het enige wat deze vorm van verwarming verbruikt is de elektriciteit die de compressor gebruikt. Het is een enorme besparing voor zowat elk gebouw. En een investering die je snel terug kan verdienen. Bovendien zijn er vaak gemeentelijke premies voor de plaatsing van een warmtepomp.

Verwarmen met een warmtepomp

Haal de warmte binnen en hou ze binnen. Met een warmtepomp brengt u alle warmte uit de buitenlucht, grond of grondwater naar binnen. Enkel met een goede isolatie blijft deze warmte ook effectief binnen. Wees er dus zeker van dat het gebouw waarop u een warmtepomp wilt aansluiten goed geïsoleerd is.

Warmtepomp plaatsen

Er zijn vele oplossingen voor wie een warmtepomp wil plaatsen. Als je een nieuw gebouw gaat bouwen is ongeveer alles mogelijk. Maak dan vooral op voorhand de beslissing. Als je een warmtepomp wilt laten plaatsen op een bestaand huis hangen de mogelijkheden af van de locatie. Sowieso zijn bepaalde types altijd en overal mogelijk. Maar afhankelijk van de locatie van het gebouw, de oppervlakte van het omliggende terrein en het budget kies je best voor de ene of andere oplossing.

Een goede warmtepomp en een goede installateur voor warmtepompen kies je niet zomaar. Contacteer ons daarom, vul onderstaand formulier in en wij brengen u in contact met verschillende leveranciers. U vergelijkt rustig de verschillende offertes en maakt zelf een keuze.

Offertes vergelijken
Krijg professioneel advies over warmtepompen