Vers fruit

Ga voluit voor fris en fruitig personeel

Kent u de voordelen van vers fruit op kantoor al?
  • Gezond en gelukkig personeel
  • 100% fiscaal aftrekbaar
  • Fris, groen imago
Nog niet overtuigd? Vraag meer informatie aan onze partners in fruitlevering en vergelijk vrijblijvend hun prijzen.


Offertes aanvragen

Ik wens vers fruit op kantoor

 
* 1. Hoeveel medewerkers telt uw bedrijf of organisatie?
 
 
* 2. Hoe regelmatig wenst u een fruitmand levering?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Vers fruit: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Fruitmand levering voor een bedrijf te Antwerpen
Graag een offerte voor een 30 tal medewerkers, nu geen firma. Mag ook 2 wekelijks.
Fruitmand levering voor een bedrijf te Schelle
We zoeken een fruitmand levering voor in totaal 18 (medewerkers), 10 vaste. Nu nog geen firma.
Fruitmand levering voor een bedrijf te Kontich
Ik zoek een fruitmand levering voor verschillende werven(te Vlaanderen). Per werf +20 personen aanwezig daar.
Fruitmand levering voor een bedrijf te Leuven
Ik wens een fruitmand levering voor tussen de 50-100 medewerkers. Nog te zien welke diensten dit wensen bij ons, gemengd fruit.
Fruitmand levering voor een bedrijf te Antwerpen
Ik wens een fruitmand levering voor een 135-140 personen, liefst een maandag of woensdag, op één locatie, gemengd fruit.
Fruitmand levering voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg
Ik zoek een fruitmand levering voor een 100 tal medewerkers. Op één locatie, gemengd fruit.
Aanvraag Vers fruit op kantoor te Antwerpen
Wij zijn op zoek naar ene prijsofferte voor het leveren van vers fruit op kantoor. Momenteel hebben wij hier geen levraniers voor. Er zouden een 50tal personen gebruik van maken op de set (op dagelijkse basis). Wij wensen alles in 2 fruitmanden te laten toekomen.
Fruitlevering voor een bedrijf in Mechelen
Ik doe deze aanvraag in opdracht van de zaakvoerder. We wensen dit systeem in te voeren op het bedrijf. In de eerste instantie zouden we wel een test wensen te doen om te kijken hoeveel en hoe regelmatig we deze fruitlevering het beste kunnen toelaten. We zijn met een zeer wisselend aantal op kantoor. Minimaal 20 mensen maar op drukke dagen kan dit oplopen tot 50. Fruit mag toekomen in 1 centrale mand.
Fruitmand levering voor een bedrijf in Gent
Graag een offerte ter vergelijking van onze huidige leverancier. Ik wens hier een prijsofferte voor een levering twee maal per week gericht naar in totaal 170 medewerkers. Deze mogen toekomen in een min of meer evenredige verdeling over 6 fruitmanden. Graag ook verdere informatie over de levering zelf en de mogelijkheden tot fiscale voordelen voor het aanbieden van verst fruit op het werk.
Fruitmand levering voor een bedrijf in Melle
Dit is de eerste keer dat ik gebruik zal maken van een fruitmand. Graag had ik naast de offerte dus graag ook wat meer praktische informatie verkregen. We zullen van deze fruitmand gebruik maken door 18 mensen. Indien u nog andere informatie wenst kunt u mij altijd telefonisch bereiken.
Vers fruit op kantoor voor een bedrijf in Zwijnaarde
We hebben al een leverancier die elke donderdag het fruit levert. Maar helaas zijn we er niet content mee. Graag hadden we willen veranderen van leverancier. We zijn met 270 werknemers. Graaf prijsvergelijking.
Fruitmand voor een bedrijf in Hamont
Ik doe deze aanvraag in opdracht van onze zaakvoerder. Dit is namelijk iets waar er binnen onze firma nogal veel vraag van is . Alvorens dit in te voeren, willen we echter een vergelijk maken van verschillende leveranciers. Is het daarom mogelijk ons enkele uitgebreide offerte op te maken met de verdere informatie zoal het bestellen van een verse fruitmand, prijzen van inheems en exotisch fruit , levering, ... u mag zich richten op een 100-tal mensen. En dit mag toekomen in een centrale mand.
Fruitlevering voor een bederijf in Sint-Katelijne-Waver
Dit is voor een levering van een slordige 400 mensen op zo'n 11 vershcillende locaties . Deze zijn allemaal gelegen in Sint Katelijne Waver. Dit zou gaan om een eerste proeflevering , afhankelijk van de prijs en het succes zou dit later voor 1 of meerdere vestigingen herhaald kunnen worden. Graag daarom een gerichte en uitgebreide offerte met voldoende bijkomende informatie.
Fruitmand voor een bedrijf in oostende
Ik ben op zoek naar informatie en de prijzen voor het bestellen van een wekelijkse verse fruitmand voor op kantoor. We zijn in totaal met zo'n 250 mensen. Graag had ik een gericht offerte verkregen samen met ook verdere informatie over het aanbod; levering, fiscale aftrekbaarheid enz... Ik had ook op uw advies gerekend voor een dergelijk systeem van verdeling uit te werken. U kunt mij op dit nummer bereiken.
Fruitlevering voor een bedrijf in Genk
We hebben een personeelsbestand van in totaal zo'n 130 mensen. Ik wens deze fruitbedeling te verdelen on 4 manden. 2 voor de bedienden elke 15 man , en 2 voor de arbeiders in de productiehal, ongeveer 50 man per mand. Ik heb met mijn vennoten nog geen beslissing genomen over de frequentie dus daarom had ik graag voor de verschillende leveringstermijnen een offerte verkregen.
Fruitlevering voor een bedrijf in Brussel
Ik ben verantwoordelijke voor de kantine van een bedrijf waar dagelijks 150-200 tot man langskomen. We wensen deze mensen gratis of aan een zeer goedkope prijs fruit aan te bieden. De precieze verdeling laat ik aan u over maar deze fruitmand(en) moeten in enkel een kantine komen.
Fruitlevering voor een bedrijf in Vilvoorde
Graag een offerte voor zo'n 23 mensen. Deze zullen gebruik maken van een maandelijkse fruitmand die we in de cafetaria zullen plaatsen. De directie wenst hiervoor enkele offertes om te vergelijken en dan te beslissen met wie ze in maart van start zullen gaan.
Fruitlevering voor een bedrijf in Aalst
Ik wens graag een offerte voor de levering van vers fruit. U mag zich in de offerte richten van 4 tot 6 mensen. We hebben namelijk enkele vertegenwoordigers die niet altijd op kantoor zijn. Graag ook wat verdere praktische informatie over het aanbod en de levering.
Fruitlevering voor een bedrijf in Ukkel
We wensen met deze diens in de loop van volgend jaar te beginnen. Naast een richtprijs zijn we vooral geïnteresseerd in de organisatie en praktische aanpak. We hebben namelijk geen echte centrale plaats en wensen deze aan te beiden aan een 300-350 mensen. Wat is de beste manier om deze te bedelen en hier wat controle op te houden, welk aanbod heeft u en hoe gebeurd het aanbrengen en ophalen. Graag een gerichte en uitgebreide offerte, dank u.
Fruitlevering voor een bedrijf in Mechelen
Momenteel beschikken wij over een snoep pick & pay', dit betekent dat onze werknemer een kleien bijdragen leveren per snoepreep. Bestaat fruitbevoorrading ook in dergelijke formule? Ik wens een prijsofferte voor een verse fruitmand gericht naar 19 mensen. Deze zal op een centrale plaats voor onze medewerkers gezet worden. Ik wens in december eerst een test te doen om dan in januari de uiteindelijke beslissing te nemen. Graag ook informatie over uw aanbod en praktische werking
Fruitmand voor een bedrijf in Genk
Ik wens graag een offerte voor de levering van verst fruit. Ik zou een fruitmand in de kantine willen plaatsen voor al het personeel, 10 mensen.
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Wommelgem
Wij wensen een vrijblijvende offerte voor een wekelijkse fruitlevering; maximum 100 personen. We zouden deze graag op twee verschillende plaatsen willen aanbieden in ons bedrijf. De cafetaria voor onze eigen personeelsleden; en een voor de klanten en bezoekers aan de ontvangstbalie. Deze dienst zal waarschijnlijk ingaan vanaf begin 2013.
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Lommel
We werken dagelijks met zo'n 16-17 mensen. We wensen twee fruitkorven te plaatsen. Een in de kantine voor de arbeiders en dan nog een op kantoor voor de bedienden.
Fruitlevering voor een bedrijf in Balen
Ik zou graag dit willen invoeren in mijn bedrijf. Daarom dat ik nu graag een eenmalige invoering doen op mijn werk om de directie en medewerkers te overtuigen. Dit zal van mijzelf uit betaald worden. U mag zich richten voor uw offerte op een 30-tal medewerkers. Graag ook verdere informatie over levertermijnen , aanbod, enz...
Vers fruit voor een bedrijf in Schoten.
Graag een vrijblijvende offerte van levering vers fruit. We hadden graag een levering gehad van om de 14 dagen. Dagelijks te gebruiken door 3à5 personen. Alvast bedankt voor de offerte.

Neem een moment voor uw gezondheid met vers fruit op kantoor

Levering van vers en gezond fruit op kantoor? Wij bieden u graag advies. Stuur nu een aanvraag en ontvang snel een offerte voor de regelmatige levering van vers fruit bij u op het werk.

Positieve en gezonde stimulans
Fruit op het werk aanbieden is een mooi gebaar naar uw werknemers toe, die zowel de concentratie verbetert als het aantal ziektedagen helpt te reduceren.

Gevarieerd fruitaanbod
U kan kiezen uit verschillende formaten fruitmanden, en u bepaalt zelf met welke regelmaat u een fruitmand ontvangt. Zo kan u genieten van een dagelijkse of wekelijkse portie vitaminen.

Verschillende mogelijkheden
Vraag vrijblijvend informatie over de mogelijkheden en levering van  fruitmanden op kantoor. Of bestel meteen een proefkorf, deze is gratis wanneer u nadien een bestelling plaatst.
Verwen uw personeel met heerlijk vers fruit