Veranda vervangen

De voordelen van een veranda

Eén gouden raad: vergelijk offertes. We kennen veranda-experten uit heel Vlaanderen die u helpen met:
  • Klassieke veranda's en leefveranda's
  • Pergola's en terrasoverkappingen
  • Orangerieën, ...
Vraag gratis en vrijblijvend veranda-offertes aan en wij brengen u in contact met de beste specialisten uit uw buurt.
Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor een pergola, veranda of terrasoverkapping

 
* 1. Welk type veranda of beschutting zoekt u?
 
 
* 2. Welk materiaal verkiest u?
 
 
* 3. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda of beschutting?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Veranda vervangen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Bestaande veranda vervangen door leefveranda | Glabbeek
Omschrijving: project is het vervangen van de huidige veranda. Er zou een nieuwe aanbouw of leefveranda moeten komen aan de keuken van 3 op 4m (ongeveer 12m2 dus). Eventueel ook de vloer uitbreken en opnieuw leggen.
Voor de nieuwe leefveranda hebben we liefst profielen in PVC. Het huis zelf is van 1974.
Veranda vervangen voor een huis in Antwerpen
We zouden onze huidige veranda willen vervangen door een leefveranda van 2,5 x 2,5 m. Als materiaal willen we graag aluminium met RAL-kleur. Het gaat om een rijhuis van 1885.
Oude veranda vervangen door leefveranda | Vilvoorde
We zijn op zoek naar offertes om onze bestaande veranda te vervangen. We willen graag een leefveranda laten bouwen. In totaal is er 55 m² beschikbaar.
Leefveranda in aluminium (Leopoldsburg)
Voor aan ons huis willen we een andere veranda. De huidige gaat weg. Het gaat om een opp. van 21 m², in aluminium. Het huis dateert van 1958.
Oude veranda vervangen door leefveranda | Neeroeteren
Onze veranda is 20 jaar oud en versleten. Daarom denken we aan een leefveranda, maar we willen eerst wat prijzen vergelijken. De leefveranda zou ongeveer 30 m² groot worden en uit aluminium bestaan.
Bestaande veranda vervangen in Beveren waas
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een bestaande veranda. deze zal dienst doen als een leefruimte. Ik schat 3.5x10 of 11m.
Nieuwe veranda in Aartselaar
Ik wil een nieuwe veranda voor aan de woning. Nu staat er één die meer dan 20 jaar oud is. Graag offertes voor een oppervlakte van 15-20 m², in aluminium.
Nieuwe leefveranda in Kasterlee
Ik zoek een offerte voor een nieuwe leefveranda ter vervanging van een oudere veranda. Graag een offerte voor een oppervlakte van 33m².
Oude veranda vervangen in Merelbeke
Ik zou graag offertes krijgen voor het vervangen van een oude veranda door een nieuwe leefveranda, liefst in pvc. Mij huidige veranda is iets jonger dan de woning die dateert van 1998.
20 jaar oude veranda vervangen in Genk
We hebben een veranda van 15m² en willen die afbreken en vervangen door een nieuwe leefveranda. De huidige veranda staat er al 20 jaar en is dus aan vernieuwing toe.
Veranda vervangen en vernieuwen 27m²
Wij hebben momenteel al een veranda van 27m² en willen deze vervangen door een nieuwe veranda. Wij zoeken dus offertes voor een veranda.
Veranda voor een woning in Nevele
wij zijn aan de vervanging toe van onze veranda. Simpel, een stenen muur van 50 cm met daarop vensters en een glazen dak. De veranda staat tegen de woning en heeft drie zijde. Deze veranda is een bij ruimte maar we wensen er een leefruimte van. We wensen wel in hout te werken.
Veranda gezocht te Lauwe
Veranda gezocht die in het voorjaar van 2018 af moet zijn. 9 op 3 m schat ik dat hij moet worden. Onze woning is van de jaren 50 en half open. Kan u mij bellen een afspraak.
Veranda voor een woning in Aalst
Ik wens een bestaande veranda in hout te vervangen door een aluminium veranda, de huidige zal dus ook volledige moeten worden afgebroken. Dit wordt een klassieke veranda. Geen idee van de oppervlakte. Plaatsing waarschijnlijk voor het voorjaar van 2017.
Veranda gezocht in Balen
Beste, Als eigenaar van een vrijstaande woning van 2007 zoeken we een veranda. Dit liefst een klassieke leefveranda van maximaal 50 m². Een afspraak is gewenst voor het maken van een offerte. Kan u mij contacteren. Mvg, John
Veranda voor een woning in Emblem
Ik wens een bestaande veranda volledig te veranderen. Geen voorkeur voor martiaal. Dit wordt een leefruimte.
Veranda voor een woning in stabroek
Dit is een woning die gaan aankopen. Intrekken in oktober. Ik wens hier een bestaande veranda in enkel glas te vervangen door een leefveranda in pvc of aluminium.
Veranda gezocht te Hasselt
Het is een halfopen bebouwing van 1985. We zoeken een veranda ter vervanging van een huidige pergola. Het gaat over 6 op 4 m veranda die we zoeken. Kan u mij contacteren voor een afspraakje ter plaatsen.
Terrasoverkapping voor een huis in Sint-Truiden
Het is een halfopen bebouwing van 1971. We zoeken een mooie terrasoverkapping. De afmetingen zijn 4 m voor de ene muur en 1,5m voor een aanpalende muur in de lengte. Het zou in een L vorm moeten komen en die mag een 5 m diep zijn. We vermoeden 22m². Kan u ons contacteren voor een afspraak en een opmaat gemaakte offerte. Dank u, Heidi
Veranda voor een appartementsgebouw in Berchem
Dit gaat over een appartementsgebouw waarvan ikzelf de syndicus en de eigenaar ben. Op het gelijkvloers zijn er 2 appartementen met elk een tuin. Hierop staat voor beide een terrasoverkapping bestaande uit een stalen frame met gebrand glas van de jaren 60. Deze zijn afgesloten aan drie kanten met 4de kant uitgevend op de tuin. We zouden deze eventueel wensen te vervangen en/of transformeren naar ofwel een klassieke veranda ofwel een leefveranda met de bedoeling de woonruimte van de appartementen te vergrote. Beide veranda's zouden tot 12m² groot kunnen worden. Of dit een leefruimte wordt is naast de prijs ook afhankelijk van de technische mogelijkheden van de ondergrond. Deze zouden ter plaatsen moeten worden nagekeken.
Veranda, pergola of orangerie? Vind de beste prijs