Veranda

Een veranda bouwen aan de beste prijs?

Eén gouden raad: vergelijk offertes. We kennen veranda-experten uit heel Vlaanderen die u helpen met:
  • Klassieke veranda's en leefveranda's
  • Pergola's en terrasoverkappingen
  • Orangerieën, ...
Vraag gratis en vrijblijvend veranda-offertes aan en wij brengen u in contact met de beste specialisten uit uw buurt.


Offertes aanvragen

Offertes vergelijken voor een pergola, veranda of terrasoverkapping

 
* 1. Welk type veranda of beschutting zoekt u?
 
 
* 2. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda of beschutting?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Veranda: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Voorbeelden van offerteaanvragen
Veranda voor een woning in Begijnendijk
Ik wens een offerte voor een veranda van 4 op 4 m. Het liefst aluminium.
Houten veranda renoveren in Stekene
We zoeken een offerte om een leefveranda. af te breken en een nieuwe te zetten of eventueel de huidige te renoveren. De huidige veranda is in hout. We zouden liever een ander materiaal hebben. Ik schat de oppervlakte op 35 m².
Veranda als woninguitbreiding in Kalmthout
Ik zoek offertes voor een veranda die zal dienen om de woonkamer uit te breiden. Nog geen idee van het gewenste materiaal. Het gaat om ongeveer 8 m². De woning is van 1997. De plaatsing is zeker voor tegen de zomer. Graag zo snel mogelijk contact.
Leefveranda in aluminium (Leopoldsburg)
Voor aan ons huis willen we een andere veranda. De huidige gaat weg. Het gaat om een opp. van 21 m², in aluminium. Het huis dateert van 1958.
Veranda voor mijn oldtimers te Heppen
Ik ben op zoek naar offertes voor een veranda. De veranda is niet meteen bedoeld als leefruimte, eerder voor mijn oldtimers te zetten. Oppervlakte +50 m², ik weet nog niet welk materiaal.
Veranda in pvc, Tremelo
We zoeken een offerte voor een leefveranda. Deze zou moeten komen op de plaats van het terras (30 m²). Liefst in pvc, kleur antraciet.
Woonveranda in pvc - Turnhout
Aan onze woning (bouwjaar 1990) staat een houten woonveranda met een oppervlakte van 24 m². Door veel grondwater is er houtrot ontstaan onderaan de bestaande veranda. We zouden daarom een nieuwe veranda willen in pvc.
Veranda voor onze katten, in Hemiksem
Ik zoek een offerte voor een veranda. De keuze voor het materiaal staat nog volledig open. Dit wordt eerder een plek voor onze katten dat deel uitmaakt van de leefruimte.
Veranda voor een woning in Maldegem
Ik zoek een offerte voor een gewone veranda. De keuze voor het materiaal staat open, maar het moet stevig zijn. De oppervlakte is nog niet nagemeten.
Uitbouw van een woning in Drongen
Ik zoek een offerte voor een uitbouw van 8,5 op 4m² om een leefruimte te vergoten. Liefst in aluminium, maar ik sta ook open voor andere materialen. Dit is de woning van mijn schoonouders die we later zelf zullen betrekken.
Bestaande veranda in aluminium vervangen
Wi zoeken offertes voor een veranda. De beschikbare oppervlakte op het terras is 20 m². Nu staat er een veranda in aluminium, maar die willen we vervangen. Wanneer hangt af van de prijs.
veranda voor een woning in harelbeke
: De veranda wordt aan de achtergevel geplaatst ter hoogte van het schuifraam dat verwijderd wordt. De vloer van de woonkamer loopt door in de veranda. Aan de rechterzijde komt de veranda gedeeltelijk tegen een bestaande muur waar de deur van de keuken zicht bevindt. Onze woning heeft een hellend dak met oversteek. De vrije hoogte van de huidige terras tot de oversteek is 2.5m. Oppervlakte van 3,4m x 3,2m Landelijk stijl met een plat dak al
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Beselare
Wij zoeken offertes voor een veranda, wij hebben een terras van +/- 100m², er staat momenteel nog niets, wanneer wij deze gaan plaatsen hangt van de prijs af.
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Vorst
Wij zijn op zoek naar offertes voor een veranda, wij hebben een beschikbare oppervlakte van +/- 20m², momenteel staat e rnog geen constructie, wanneer wij deze veranda gaan plaatsen hangt van de prijs af, wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Nieuwe leefveranda plaatsen aan woning in Beerse
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van een nieuwe leefveranda. Ik heb nog geen voorkeur voor materiaal, graga meer info. Woning van de jaren 60.
Welk materiaal gebruiken voor een veranda?
Wij zouden graag een veranda plaatsen van ongeveer 3 op 4 meter. Qua materiaal zouden wij graag advies willen en ondertussen zouden we ook enkele offertes vergelijken.
Landelijke leefveranda in PVC (Wervik)
Nu is het een terras, maar we zouden er graag een veranda op plaatsen van ongeveer 4m op 2,5m. We willen dat ze een landelijk karakter uitstraalt. Qua materiaal zouden we voor PVC kiezen en we overwegen ook een plat dak met lichtstraat (EPDM).
Remplacer une verrière intérieure à Ottignies
Dans le versant de ma cuisine, j'ai une verrière avec 12 carreaux (5 en haut, 5 en bas, et deux sur les côtés), et j'aimerais en faire une baie vitrée sous forme de véranda. J'aurais voulu changer cela en PVC car c'est du bois. Entre 10 et 25 m2. Merci de me proposer des offres de prix. Je suis disponible pour un rendez-vous. Je suis propriétaire du Clos de Lassus 1A. Ce serait pour le printemps 2018.
Veranda vervangen en vernieuwen 27m²
Wij hebben momenteel al een veranda van 27m² en willen deze vervangen door een nieuwe veranda. Wij zoeken dus offertes voor een veranda.
Graag offerte voor veranda aan internaat
Geachte heer/mevrouw, Ik ben internaatsbeheerder van het internaat VISO te Mariakerke. Graag had ik een offerte gehad voor ons internaat. We zouden een veranda willen plaatsen aan ons internaat om de ontspanningsruimte te vergroten. Het zou om een veranda van 30m² gaan. Daar het om een internaatsgebouw gaat waar jongeren blijven slapen, is het nodig dat de structuur van het bouwwerk moet voldoen aan de eisen van de brandweer. Vooraleer we effectief tot de bestelling overgaan, hadden we graag geweten wat de totaalprijs is van de veranda (elektriciteit en verlichting inbegrepen). De werken zijn voor in 2018.
Zwarte vochtvlekken in de veranda
Wij hebben een vochtprobleem in de veranda. Op de vloer zien wij vochtvlekken en ook op een buitenmuur is er veel vocht en zwarte vochtvlekken (onderaan). Graag dus offertes van vochtbestrijders om dit op te lossen.
Veranda en terrasoverkapping in pvc
Ik zoek een offerte voor zowel een veranda als terrasoverkapping. Dit is voor een terras achteraan de woning. Ik schat zo'n 25m². Liefst in pvc werken.
Leefveranda voor in de regio Lier
Ik zoek een leefveranda voor aan mijn huis. Opp. 7,5m x 1,7m, liefst alu, bouwjaar woning rond 1950, wanneer is aan de offerte.
Veranda voor een woning in Scherpenheuvel
We zoeken een offerte voor het plaatsen van een veranda die zal dienst doen als veranda. Achteraan is er reeds een afdak waar de veranda in de plaats van het afdak te plaatsen. De oppervlakte is nog niet nagemeten maar we schatten op 20m². Werken voor zo snel mogelijk .
Veranda voor een woning in Boutersem
Ik heb momenteel een veranda staan. Ik weet niet of het mogelijk deze te renoveren en ik zou ook de opties wensen te bekijken voor een nieuwe veranda te plaatsen. Nu was dit een bijtuimte van 12 jaar oud. Ik zou er eerder een leefruimte van maken . Momenteel in pvc . +- 12m² momenteel maar ik zou eventueel wel willen uitbreiden van 4m breed naar 5 of 6 m breed.

Een nieuwe veranda, pergola of orangerie plaatsen? 

Een veranda, pergola of orangerie bouwt u niet elke dag. Het is een serieuze investering waarbij u alles goed moet afwegen. Ga daarom niet met de eerste beste verandabouwer in zee. Door gratis en vrijbljivend offertes te vergelijken neemt u een weloverwogen keuze en bespaart u tot 30%

Meer lichtinval
Er heerst het hele jaar door een aangename temperatuur en u profiteert maximaal van het lichtinval.

Meerwaarde voor je woning
Een veranda of terrasoverkapping is een investering. Maar die bent u nooit meer kwijt. En al zeker niet als u uw woning verkoopt of verhuurt.

Extra ruimte
Een veranda, pergola of orangerie biedt een extra leefruimte en is de ideale overgang tussen huis en tuin.