Ventilatiesysteem badkamer

Maak uw huis gezond en energiezuinig met een ventilatiesysteem

Wie bouwt of verbouwt, moet bij wet ook ventileren. Een ventilatiesysteem zorgt voor een gezond binnenklimaat en voorkomt vochtproblemen. De prijs van een ventilatiesysteem kan echter sterk variëren. Vergelijk daarom offertes van ventilatiespecialisten (gratis en vrijblijvend).

Offertes aanvragen

Ik wil offertes vergelijken voor een ventilatiesysteem

 
* 1. Over welk type project gaat het?
 
 
* 2. Welk type ventilatiesysteem wenst u?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Ventilatiesysteem badkamer: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Ventilatiesysteem
Limburg
Ventilatiesysteem voor badkamer (Heusden-Zolder)
Er komt steeds weer schimmel op het plafond van onze badkamer. Na het douchen wordt nochtans het raam op kiepstand gezet. Op 2 jaar hebben we de schimmel al meermaals verwijderd met een HG product, maar het komt na een paar maanden weer terug. De woning is 8 jaar oud.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor badkamer van huis te Deurne
Ik zoek een systeem om mijn badkamer te ventileren. Ventilator of beter systeem.
In de badkamer is er schimmelvorming, rijhuis van voor 1960.
Ventilatiesysteem
Vlaams Brabant
Vocht in de badkamer (Beersel)
Ik heb een vrijstaande woning en zoek een ventilatiesysteem voor de badkamers. Door een slechte ventilatie gaat het vocht in badkamer niet weg. Dit probleem is reeds jaren aanwezig. Woning van 1992 in de originele bouw.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor gerenoveerde badkamer, Zandvliet
De muur van onze pas gerenoveerde badkamer is aan de onderkant vochtig... We zouden dus liefst langs de buitenzijde het vocht bestrijden met een ventilatiesysteem. De gevel is aan die kant gekaleid.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor een badkamer, woning in Moorsel
We hebben een probleem met schimmel in de badkamer omdat ons ventilatiesysteem onvoldoende werkt. We ontvangen graag offertes voor een nieuw systeem dat beter werkt. Onze woning van de jaren 60 maar de badkamer is 10 jaar geleden gerenoveerd.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een badkamer in Puurs
Na renovatie van de badkamer hebben we opgemerkt dat er grote problemen zijn met vochtigheid in de ruimte. De woning werd 26 jaar geleden gebouwd en werd 4 à 5 jaar gelden gedeeltelijk gerenoveerd.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Condensprobleem in slaapkamer, wasruimte en badkamer te Hoogstraten
Condensprobleem in slaapkamer, badkamer en wasruimte. 3 bewoners.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Systeem om badkamer te ventileren na het douchen in Merelbeke
Bij het renoveren van onze woning zouden wij graag de bestaande badkamer beter ventileren omdat er na het douchen condensatie ontstaat. Ondertussen wordt er een nieuwe badkamer gebouwd boven de bestaande. Daar zouden we ook een ventilatie wensen.
Ventilatiesysteem
Vlaams Brabant
Ventilatiesysteem in oude woning
Ik zoek een offerte voor een ventilatiesysteem om ventilatieproblemen te voorkomen. Ik woon namelijk in een oud huis van de jaren 1920. Enkel het dak werd al geïsoleerd. Het zou vooral voor in de badkamer zijn.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor een badkamer in Gent
Voor onze woning, gebouw in 1999, zijn wij op zoek naar een ventilatiesysteem voor onze badkamer op de eerste verdieping. Momenteel worden we voornamelijk geconfronteerd met condens op de ramen.
Ventilatiesysteem
Vlaams Brabant
Ventilatiesysteem voor een woning in Londerzeel
Ik zoek een offerte voor een ventilatiesysteem. Momenteel werken we met een houtkachel en hebben last van stof. Woning van 1982.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Schimmel in badkamer en slaapkamer
Er ontstaat schimmel op onze muren in de slaapkamer en badkamer. Graag zouden we hier een correcte diagnose van het probleem willen krijgen.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor badkamer en slaapkamer
Heb het huis in oktober pas gekocht. Badkamer is er schimmel die af te wassen is. Is van het dak een lek geweest waar loodgieter naar heeft gekeken en is momenteel verholpen. Heb nu bij de aanpalende slaapkamer aan de muur ontdekt dat onder het behang en de kasten de muur vochtig is en er groene schimmels zitten tussen ingemaakte kasten en de muur....is een huis van rond 1950...
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Hoe de douche in huurwoning ventileren met simpel ventilatiesysteem
Dit is voor een woning die ik verhuur. Dit is een 3-gevel woning waar recent een douche is geplaatst in de bijkeuken. Daar is dus iets van ventilatie nodig.
Ventilatiesysteem
Limburg
Ventilatie badkamer, slaapkamer en keuken
Slaapkamers begane grond , badkamer en keuken zijn grootste probleem zone. Is begonnen na spouwisolatie te laten plaatsen . Vaak muffe geuren, in all vochtige ruimtes
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor een woning in Temse
: Onze badkamer moet voorzien worden van een ventilatiesysteem. Na douche is het er zo vochtig dat water van muren druipt. Zoeken iemand die ons raad kan geven voor het type systeem dat nodig is en die dat systeem zou kunnen installeren.

Een ventilatiesysteem heeft meer voordelen dat u denkt!

Bent u op zoek naar een ventilatiesysteem? Dan bent u bij Bobex aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor ventilatiesystemen. Vul hier uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende aanbieders in ventilatiesystemen.

Ventilatie of luchtverversing betekent dat, om welke reden ook vuile lucht in een bepaalde ruimte vervangt met zuivere lucht. Deze lucht kan op een natuurlijke manier of een mechanische manier vervangen worden, met andere woorden ongecontroleerde of gecontroleerde ventilatie.

Ventilatie is nodig voor een gezond binnenklimaat. Vooral in ruimtes waar mensen of dieren verblijven. In deze ruimtes worden koolzuurgas, vocht en verontreiniging afgevoerd en verse lucht aangevoerd.

Prijzen vergelijken van ventilatiesystemen?